Libnet.ro
carturesti.ro

07:16

Emmanuel Macron

Libnet Ro
Romania, gata sa primeasca militari francezi. Reactia lui Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, dupa anuntul lui Emmanuel Macron (VIDEO)

Romania, gata sa primeasca militari francezi. Reactia lui Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, dupa anuntul lui Emmanuel Macron (VIDEO)

Bogdan Aurescu, ministrul de Externe al Romaniei, priveste cu multa deschidere intentia lui Emmanuel Macron, presedintele Frantei, de a trimite militari pe teritoriul tarii noastre. Oficialul Guvernului si-a exprimat punctul de vedere joi seara, 20 .

Bogdan Aurescu: Prezenta consolidata pe flancul estic ar trebui sa se produca cat mai curand Ce inseamna asta

Prezenta consolidata a NATO pe flancul estic ar trebui sa se produca cat mai curand, spune ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. El considera ca anunturile presedintilor SUA si Frantei au si un rol important de descurajare in contextul actual de securitate. Reamintim ca presedintele Emmanuel Macron a anuntat ca Franta este dispusa sa trimita trupe pe teritoriul Romaniei in cadrul misiunilor NATO, in timp ce presedintele SUA Joe Biden a spus ca va fi crescuta prezenta militara in Polonia si Romania, in contextul situatiei de la frontierele Ucrainei.

De ce este important anuntul lui Emmanuel Macron legat de trimiterea de trupe in Romania

Anuntul lui Emmanuel Macron ca Franta este pregatita sa trimita soldati in Romania in cadrul misiunilor NATO ar putea duce la o intarire a prezentei aliate pe flancul Estic, in mijlocul unui episod de tensiune cu Rusia, se arata intr-o analiza AFP.

Bogdan Aurescu saluta declaratia lui Macron privind prezenta militara sporita in Romania: Are un rol important de descurajare

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu saluta declaratia presedintelui francez Emmanuel Macron privind disponibilitatea Frantei de a participa la prezenta militara a NATO in Romania.

Ciuca: Angajamentul SUA de a consolida prezenta americana in Romania este o dovada reala a unui parteneriat strategic puternic

Premierul Nicolae Ciuca a precizat miercuri intr-o postare pe Twitter ca angajamentul SUA de a consolida prezenta americana in Romania este o dovada reala a unui parteneriat strategic puternic si ca anuntul explicit al presedintelui Joe Biden este cu adevarat binevenit. Tot miercuri, premierul a salutat si anuntul presedintelui Frantei Emmanuel Macron privind disponibilitatea da a intari flancul estic al NATO in Romania.

Aurescu: Anuntul lui Macron privind disponibilitatea Frantei de a participa la prezenta militara NATO in Romania e rezultatul notabil al eforturilor Presedintelui Iohannis. Ministrul de Externe a dialogat constant cu omologul francez

Emmanuel Macron a exprimat disponibilitatea Frantei de a participa la prezenta militara a NATO in Romania, iar seful diplomatiei romane, Bogdan Aurescu, a explicat ca anuntul liderului de la Elysee este rezultatul notabil al eforturilor .

Emmanuel Macron anunta ca este pregatit sa trimita trupe in Romania. Premierul Ciuca saluta dovada de fraternitate

Presedintele francez Emmanuel Macron a anuntat ca tara sa este pregatita sa contribuie cu trupe la misiunile NATO din Europa de Est, inclusiv in Romania.

watchshop.ro

NICOLAE CIUCA: Disponibilitatea Frantei de a contribui cu trupe NATO in Romania reprezinta o dovada de fraternitate

Premierul Nicolae Ciuca saluta calduros anuntul presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, privind disponibilitatea acestei tari de a contribui cu trupe NATO pe teritoriul Romaniei si apreciaza ca acest lucru reprezinta o dovada de fraternitate in contextul parteneriatului strategic dintre cele doua state.

Ciuca, dupa ce Franta a anuntat cavrea sa aduca trupe militare in Romania, in cadrul misiunilor NATO: Salut cu caldura aceasta dovada de fraternitate

Premierul Nicolae Ciuca a salutat decizia Frantei de a aduce trupe militare pe teritoriul Romaniei in cadrul misiunilor NATO, precizand ca decizia lui Emmanuel Macron este o dovada de fraternitate in contextul parteneriatului strategic dintre cele doua state.

Emmanuel Macron a anuntat ca Franta vrea sa aduca trupe militare in Romania

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a anuntat, miercuri, ca Franta este dispusa sa aduca trupe pe teritoriul Romaniei in cadrul misiunilor NATO.

Klaus Iohannis, reactie la anuntul lui Emmanuel Macron. Franta se aratase gata sa trimita trupe in Romania in cadrul misiunilor NATO

Presedintele Klaus Iohannis a salutat anuntul omologului sau francez, Emmanuel Macron, care a exprimat disponibilitatea Frantei de a suplimenta prezenta militara avansata a NATO in Romania. Cum a reactionat Klaus Iohannis dupa ce Franta .

Klaus Iohannis saluta disponibilitatea Frantei de a contribui cu trupe NATO pe teritoriul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis saluta anuntul omologului francez, Emmanuel Macron, privind disponibilitatea Frantei de a participa cu trupe NATO pe teritoriul Romaniei.

Reactia lui Iohannis dupa ce Franta a anuntat ca este gata sa trimita trupe militare in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat joi dupa anuntul presedintelui Emmanuel Macron, potrivit caruia este dispusa sa trimita trupe pe teritoriul Romaniei in cadrul misiunilor NATO. Parteneriatul strategic Romania-Franta va fi astfel consolidat pe flancul estic, in regiunea Marii Negre, spune Iohannis.

Emmanuel Macron a anuntat ca Franta vrea sa aduca trupe militare in Romania, in cadrul misiunilor NATO

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a anuntat, miercuri, ca Franta este dispusa sa aduca trupe pe teritoriul Romaniei in cadrul misiunilor NATO. Vestea a fost data de europarlamentarul francez Natalie Loiseanu, iar informatia a fost confirmata de Dacian Ciolos.

carturesti.ro

CIOLOS: Presedintele Macron a anuntat ca Franta e pregatita sa contribuie cu trupe NATO pe teritoriul Romaniei

Liderul USR, europarlamentarul Dacian Ciolos, saluta decizia presedintelui Emmanuel Macron, care a anuntat ca Franta este pregatita sa contribuie cu trupe NATO pe teritoriul Romaniei.

Business report Macron: Franta e gata sa trimita trupe in Romania. Rusia declara ca a inceput numaratoarea inversa. Bill Gates avertizeaza ca vor veni pandemii mai grave. Turcia isi schimba numele. Preturile la energie si gaze pentru populatie ar putea f

De ce il apara Camera de Comert pe premier * Presedintele Emmanuel Macron a anuntat ca Franta e gata sa trimita trupe in Romania * Rusia declara ca a inceput numaratoarea inversa. E momentul adevarului * Bill Gates avertizeaza ca vor veni pandemii mai grave decat cea actuala * Preturile la energie si gaze pentru populatie ar putea fi din nou reglementate, din primavara * Factura la gaz de 7 milioane de euro primita de o pensionara din Vaslui * Turcia isi schimba numele. Ce alegere a facut presedintele Erdogan * E. ON Energie, despre factura de 270. 000 de lei a liceului din Barlad: Institutia nu a depus o cerere in acest sens * Doi universitari vorbesc despre plagiatul premierului Ciuca. Lumea se asteapta ca, daca esti ineficient, macar sa nu fii ticalos * Cat de mare este pericolul cresterii taxelor sau impozitelor * S-a decis: Bugetarii vor beneficia de o minivacanta de cinci zile intre 30 noiembrie si 4 decembrie * Sonia Butuc-Cerchez - cat de greu e sa cresti o campioana in tenisul din Romania * 1984: repovestiri, utilizari si abuzuri * Cum se poate migra de la Robor la IRCC.

Emmanuel Macron anunta disponibilitatea Frantei de a participa cu o prezenta militara avansata a NATO in Romania

Emanuel Macron, a anunt miercuri ca exista disponibilitatea ca Franta si contribuie cu trupe NATO pe teritoriul Romaniei. Presedintele Frantei a spus in fata unor lideri militari ca Franta este disponibila sa participe cu o .

Emmanuel Macron propune ca Europa sa contruiasca o noua ordine de securitate cu NATO in fata Rusiei

Presedintele francez Emmanuel Macron a propus miercuri, in Parlamentul European de la Strasbourg, ca Europa sa construiasca o noua ordine de securitate cu NATO in fata Rusiei, si a pledat pentru un dialog franc si exigent cu Moscova, in pline tensiuni intre Rusia si Occident, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Rares Bogdan, apel la Emmanuel Macron pentru aderarea Romaniei la Schengen: Interveniti inca o data in istoria noastra! indatorati-ne inca o data!

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan i-a cerut presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, intr-un discurs sustinut in plenul Parlamentului European PE), sa intervina in procesul de aderare a Romaniei la spatiul Schengen.

Macron propune in Parlamentul European o noua ordine de securitate in Europa in fata Rusiei

Presedintele francez Emmanuel Macron a propus miercuri, in Parlamentul European de la Strasbourg, ca Europa sa construiasca o noua ordine de securitate cu NATO in fata Rusiei, si a pledat pentru un dialog franc si exigent cu Moscova, in pline tensiuni intre Rusia si Occident.

actualitate, 07:16

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1579 seconds )