Libnet.ro
UNICEF

18:15

Enel angajeaza JPMorgan si Credit Suisse pentru vanzarea a 20% din Endesa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Enel angajeaza JPMorgan si Credit Suisse pentru vanzarea a 20% din Endesa

Enel SpA a angajat bancile JPMorgan Chase and Co si Credit Suisse Group AG pentru consiliere in vederea vanzarii unei participatii de 22% in subsidiara sa spaniola Endesa SA, au declarat pentru Bloomberg surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Portughezii de la Millennium, discutii avansate cu OTP Bank pentru vanzarea subsidiarei din Romania

Banca portugheza Millennium bcp a constituit un provizion de 34 de milioane de euro pentru vanzarea subsidiarei din Romania, ale carei pierderi au fost reduse de peste trei ori in primul semestru fata de aceeasi perioada anul trecut, la 1 milion de euro. Vanzarea subsidiarei din Romania a fost negociata in ultima etapa cu Raiffeisen Bank Austria) si OTP Bank Ungaria), institutia de credit austriaca renuntand de curand la discutii. Potrivit unor surse bancare, portughezii au ajuns la un acord de principiu cu banca de stat din Ungaria, dar tranzactia ar putea fi conditionata de obtinerea unor derogari de la BNR.

BCR a incheiat o tranzactie de 1 miliard lei pentru vanzarea unor credite corporate neperformante

BCR a semnat in iulie o tranzactie de 1 miliard de lei pentru vanzarea unui pachet de credite neperformante, acordate companiilor si garantate, in principal firme debitoare in insolventa sau executare silita, catre un consortiu de investitori straini si linii de finantare disponibile aferente, scrie Mediafax. Portofoliul de credite neperformante al bancii se ridica la 12,9 miliarde lei, cu o rata de neperformanta de 29,3% si o rata de acoperire de 64,5%, in urma urcarii provizioanelor cu 29,5%, la 1,3 miliarde lei 292,6 mil. euro).

Millennium bcp a provizionat 34 mil. euro pentru vanzarea bancii din Romania

Banca portugheza Millennium bcp a constituit un provizion de 34 de milioane de euro pentru vanzarea subsidiarei din Romania, ale carei pierderi au fost reduse de peste trei ori in primul semestru fata de aceeasi perioada anul trecut, la 1 milion de euro.

LPF, investigata de Consiliul Concurentei pentru vanzarea drepturilor de televizare a meciurilor din Liga 1

LPF a intrat in vizorul Consiliului Concurentei, privind vanzarea drepturilor TV pentru Liga I. Institutia a declansat o investigatie asupra modului in care Sky Broadcast LTD a intrat in posesia drepturilor TV. Consiliul Concurentei isi indreapta investigatia in special inspre LPF si membrii sai implicati in tranzactie. Institutia a demarat investigatia in urma unei plangeri .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )