Libnet.ro
UNICEF

13:46

Epidemia Variola

Libnet Ro
OMS: Epidemia de variola maimutei poate fi eliminata in Europa

OMS: Epidemia de variola maimutei poate fi eliminata in Europa

Este posibila eliminarea epidemiei de variola maimutei in Europa, au declarat astazi oficiali ai Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), considerand incurajatoare semnele unei incetiniri a cresterii cazurilor de imbolnavire in mai multe tari europene.

OMS, reactie dupa ce oamenii au atacat maimutele: Animalele nu au nicio legatura cu variola maimutei

Brazilia a raportat peste 1. 700 de cazuri de atacuri de primate si un deces, potrivit statisticilor OMS. Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat marti ca epidemia de variola a.

OMS este ingrijorata ca epidemia de variola maimutei a dus la atacarea mai multor maimute in Brazilia

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a dat asigurari marti ca epidemia de variola maimutei nu are legatura cu aceste animale, deplangand faptul ca maimute ar fi fost atacate in Brazilia, relateaza AFP. Lumea trebuie sa stie ca transmiterea la care asistam in prezent se produce intre oameni, a declarat purtatoarea de cuvant a OMS, Margaret .

VARIOLA MAIMUTEI: OMS deplange atacurile impotriva primatelor din Brazilia

Organizatia Mondiala a Sanatatii a asigurat, astazi, ca epidemia de variola maimutei, care face ravagii in intreaga lume, nu este legata de aceste animale, deplangand atacarea primatelor din Brazilia.

Variola maimutei: OMS deplange atacurile impotriva maimutelor in Brazilia. Boala nu are legatura cu primatele

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a dat asigurari marti ca epidemia de variola maimutei nu are legatura cu aceste animale, deplangand faptul ca maimute ar fi fost atacate in Brazilia.

intorsatura in cazul epidemiei de variola maimutei. OMS spune ca maimutele n-au nicio vina

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a dat asigurari ca epidemia de variola maimutei nu are legatura cu aceste animale.

Variola maimutei: OMS deplange atacurile impotriva primatelor din Brazilia. Boala nu are legatura cu maimutele

Organizatia Mondiala a Sanatatii a asigurat, marti, ca epidemia de variola maimutei, care face ravagii in intreaga lume, nu este legata de aceste animale, deplangand atacarea primatelor din Brazilia, transmite Le Figaro.

Tara care a confirmat primul deces cauzat de variola maimutei. Epidemia a devenit urgenta sanitara globala

India a confirmat luni primul deces cauzat de variola maimutei in Asia, la un tanar din statul Kerala, in sudul tarii. Saptamana trecuta, Spania a raportat doua decese legate de variola.

Spania anunta inca un mort din cauza variolei maimutei

Spania a anuntat sambata al doilea deces cauzat de variola maimutei, in ceea ce se crede a fi al doilea deces din Europa din cauza acestei boli si doar al treilea din afara Africii in epidemia de acum.

Spania si Europa sunt la al doilea deces cauzat de variola maimutei

Spania a anuntat sambata al doilea deces cauzat de variola maimutei, in ceea ce se crede a fi al doilea deces din Europa din cauza acestei boli si doar al treilea din afara Africii in epidemia de acum. Spania a raportat primul deces vineri, la scurt timp dupa ce Brazilia a anuntat primul deces cauzat .

Spania raporteaza primul deces din Europa cauzat de variola maimutei

Spania a raportat, vineri, un deces legat de variola maimutei, considerat primul din Europa in epidemia actuala. Tot vineri, Brazilia raportase primul deces al unui pacient cu variola maimutei din afara Africii, in acest val.

Spania raporteaza primul deces din Europa legat de epidemia de variola maimutei

Spania a raportat, vineri, primul deces din Europa legat de epidemia de variola maimutei. in aceeasi zi Brazilia a raportat primul deces al unui pacient cu variola maimutei din afara Africii.

Spania raporteaza primul deces din Europa legat de epidemia de variola maimutei

Spania a raportat, vineri, un deces legat de variola maimutei, considerat primul din Europa in epidemia actuala, potrivit News. ro.

E nevoie de cateva luni pentru ca epidemia de variola maimutei sa atinga punctul maxim

Numarul cazurilor de variola maimutei nu se va stabiliza cel putin in urmatoarele 4 - 6 luni, spun expertii.

Recomandare importanta de la OMS. Anunt de ultima ora despre variola maimutei

Avand in vedere ca directorul general al OMS a declarat epidemia mondiala de variola de maimuta, care se intensifica, drept o urgenta de sanatate publica de interes international, toate.

VIDEO: Oficial OMS: Focarul de variola maimutei poate fi oprit

Epidemia de variola maimutei, care se raspandeste rapid, poate fi oprita, a declarat Rosamund Lewis, responsabilul tehnic al OMS pentru variola maimutei. in acest moment inca mai credem ca acest focar de variola maimutei poate fi oprit cu strategiile potrivite in grupurile potrivite, dar timpul trece si trebuie sa ne unim cu totii pentru ca .

Variola maimutei poate fi eradicata in SUA, da asigurari Casa Alba, in urma unor critici din tabara democrata

Epidemia variolei maimutei monkeypox) poate fi eliminata din Statele Unite printr-un numar cat mai mare posibil de teste de depistare si vaccinuri disponibile, da asigurari Casa Alba, dupa ce Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat aceasta boala pandemie, relateaza AFP.

Variola maimutei poate fi eradicata in SUA

Epidemia variolei maimutei monkeypox) poate fi eliminata din Statele Unite printr-un numar cat mai mare posibil de teste de depistare si vaccinuri disponibile, da asigurari Casa Alba, dupa ce Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) .

Anuntul de ultima ora facut de OMS. A fost declarata stare de urgenta sanitara globala

Seful agentiei de sanatate a ONU a anuntat stare de urgenta sanitara globala. S-a intamplat sambata, 23 iulie, la scurt timp dupa ce Ministerul Sanatatii din Romania a informat ca un al 20-lea pacient a fost confirmat cu aceasta afectiune. Epidemia de variola a maimutei, care in prezent se extinde in peste 70 de tari, .

Surpriza din ce mai amplu studiu privind epidemia de variola maimutei |Elementul comun din majoritatea cazurilor

Cel mai amplu studiu derulat pana in prezent asupra epidemiei de variola maimutei a ajuns la doua concluzii clare:.

actualitate, 13:46

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1749 seconds )