Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Erling Haaland contribuie la o fila din istoria Borussiei Dortmund

Online Sport Online Sport,
Erling Haaland contribuie la o fila din istoria Borussiei Dortmund

Atacantul norvegian si-a trecut in cont o dubla in meciul castigat pe teren propriu cu Freiburg, scor 5-1, in etapa a 18-a din Bundesliga. continuă pe Online Sport

Lamborghini a avut cel mai bun an din istoria sa, cu peste 8.400 de masini livrate. Cel mai cautat model a fost SUV-ul Urus

Compania Automobili Lamborghini a avut cel mai bun an din istorie, cu livrari record de 8. 405 masini, in crestere cu 13% fata de anul 2020. Cel mai vandut a fost modelul Urus, SUV-ul care costa 250. 000 de euro. SUA si China au fost cele mai mari piete, iar Germania a fost tara europeana cu cele mai bune vanzari. in Romania s-au inmatriculat 29 de Lambo noi anul trecut si 33 in 2020.

BMW a avut cel mai bun an de vanzari din istoria sa

BMW a anuntat vanzari de 2. 21 milioane de unitati in lume, cel mai bun rezultat anual de pana acum, intr-un an 2021 in care multe alte marci au crescut din cauza crizei de procesoare. Grupul BMW a vandut peste 2,5 milioane de masini in lume, incluzand aici si marcile Mini si Rolls Royce. Marca BMW a avut o cota de piata de 5,8% in UE, in timp ce Mercedes a avut 5,4%, iar Audi, 5,1%.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1726 seconds )