Libnet.ro
watchshop.ro

14:15

Ce este Sindromul Havana care afecteaza diplomatii si spionii americani de pe glob

Playtech Playtech,
Ce este Sindromul Havana care afecteaza diplomatii si spionii americani de pe glob

O boala neurologica misterioasa numita Sindromul Havana ataca din ce in ce mai multi diplomati, care acuza ameteala, pierderea temporara a auzului si a vazului, dar si alte probleme neurologice. Ciudat este ca boala pare sa-i afecteze doar pe americani, raspanditi oriunde pe glob. Sindromul Havana a atacat cel putin 130 de oficiali americani aflati . continuă pe Playtech

ALEXANDRU RAFILA: Certificatul verde este un instrument care salveaza vieti, dar trebuie introdus in momentul oportun

Alexandru Rafila, propus de PSD pentru functia de ministru al Sanatatii, a declarat, astazi, la audierea in comisiile parlamentare, ca certificatul verde este un instrument care salveaza vieti, dar trebuie introdus in momentul oportun.

Alexandru Rafila sustine ca certificatul verde este un instrument care salveaza vieti, dar trebuie introdus in momentul oportun

Alexandru Rafila, ministrul propus al Sanatatii a declarat la audierea in comisiile parlamentare, ca certificatul verde este un instrument care salveaza vieti, dar trebuie introdus in momentul oportun. Ce spune Alexandru Rafila despre certificatul verde .

carturesti.ro

actualitate, 14:15

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1804 seconds )