Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Europarlamentarul Maria Grapini si umanistii din Timis vor celebra 172 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu

Antena3 Antena3,
Europarlamentarul Maria Grapini si umanistii din Timis vor celebra 172 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu

Europarlamentarul Maria Grapini si umanistii din Timis vor celebra 172 de ani de la nasterea poetului nostru national, Mihai Eminescu. continuă pe Antena3

Salariatii din invatamant vor intra in greva saptamana viitoare

Salariatii din invatamant vor intra in greva de avertisment miercuri, 19 ianuarie, anunta Federatia Sindicatelor Libere din invatamant si Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret.

14 copii din Timis s-au infectat cu Covid-19, intr-o tabara de schi din Serbia

14 copii din judetul Timis au fost confirmati cu Covid-19, dupa ce s-au intors dintr-o tabara de schi din Serbia. Este vorba despre un grup de 89 de elevi si profesori care au fost in .

CSEKE ATTILA: Specialistii din primarii vor putea lucra si pentru alte administratii locale

Specialistii din primarii ar putea lucra pentru mai multe administratii publice, a declarat, astazi, la Botosani, ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Cseke Attila.

Cresterile agresive de pret din energie vor duce la revizuirea planurilor de investitii

Interviu cu Cristian Parvan, presedintele PIAROM) Reporter: Cu ce sentiment au intrat oamenii de afaceri din Romania in 2022, dupa doi ani de pandemie? Cristian Parvan: Oamenii de afaceri au gasit solutii cu privire la mentinerea afacerilor la nivelul prognozat prin bugetele aprobate pentru anul 2021. Au facut fata crizei pandemice care a generat disfunctionalitati majore in circuitele economice un singur exemplu - costul transportului maritim a crescut de la circa 250 $to la peste 1400 $to).

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1549 seconds )