Libnet.ro
UNICEF

21:17

Eurostat: Romania are cele mai scazute preturi la gazele naturale pentru consumatorii casnici din UE

Adevărul Adevărul,
Eurostat: Romania are cele mai scazute preturi la gazele naturale pentru consumatorii casnici din UE

Romania a inregistrat cele mai mici preturi la gazele naturale destinate consumatorilor casnici din Uniunea Europeana, in primul semestru al acestui an. Tariful este putin peste jumatate din pretul mediu din UE, arata institutul european de statistica Eurostat. continuă pe Adevărul

Eurostat: Romania are cele mai scazute preturi din UE la gazele naturale

Romania a inregistrat in primul semestru din anul 2017 cel mai mic pret mediu la gazele naturale destinate consumatorilor casnici, conform datelor publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Romania are cele mai mici preturi la gazele naturale pentru consumatorii casnici

Romania are cele mai mici preturi la gazele naturale pentru consumatorii casnici, 3,2 euro per 100 kWh, cele mai mari preturi fiind platite de suedezi, 12 euro per 100 kWh, in primul semestru din 2017,.

Domeniile in care Romania are cel mai mare deficit de forta de munca: Constructii si IT

Domeniile in care Romania are cel mai mare deficit de forta de munca sunt constructiile, sectorul IT, agricultura si medicina, a declarat, ministrul de resort, Lia Olguta Vasilescu, potrivit Agerpres. Daca maine avem 12. 000 de absolventi in IT in plus, vom vedea ca ei sunt absorbiti imediat in piata fortei de munca, a declarat ministrul.

Cele mai noi fotografii cu sarcina lui Kate Middleton

Kate Middleton este insarcinata pentru a treia oara si, desi se spune ca are o sarcina toxica, este deosebit de activa in societate. Iata cele mai recente aparitii publice ale Ducesei de Cambridge in care si-a expus cu mandrie burtica sub vestimentatiile elegante.

Cele mai gustoase ciuperci care cresc in Romania. Topul intocmit de un specialist

Catalogate de catre nutritionisti intre cele mai sanatoase alimente din lume, ciupercile contin multe minerale - calciu, cupru, potasiu, fosfor, magneziu, acizi organici, substante organice, oligoelemente si vitamine.

Peste 1700 locuri de munca in strainatate. Cele mai multe locuri vacante, la cules de capsuni, in Spania

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 781 locuri de munca vacante, cele mai multe, 800, in Spania, la cules de capsuni.

eMAG.ro a inceput o campanie de reduceri. Cele mai tari oferte la masini de spalat

A inceput Marea Unire a preturilor mici la eMAG. ro. Sunt oferte la mai multe categorii de produse printre care si la masini de spalat. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri:.

STUDIU Alexandria, printre orasele cele mai dezavantajoase din punct de vedere al costului vietii

Alexandria se numara printre orasele desemnate ca fiind cele mai dezavantajoase din punct de vedere al costului vietii, potrivitunui studiu realizat de platforma de imobiliare Storia. ro si agentia DD Research.

Test de cultura generala: cine semneaza cele mai cunoscute imnuri ale statelor europene

Marseieza Frantei, Marsul Regal al Spaniei sau Fratelli dItalia sunt intre cele mai usor de recunoscut imnuri nationale, mai ales printre europeni. Mai putin cunoscuti sunt insa compozitorii care au creat muzica devenita peste ani simbol national.

VIDEO Care sunt cele mai periculoase droguri

Numai in SUA, in anul 2015 numarul deceselor cauzate de supradoza a atins 52,404, echivalentul a 145 de persoane pe zi, informeaza nytimes. com. Din materialul video de mai jos, realizat de editorii AsapSCIENCE, aflam care sunt cele mai periculoase droguri din lume.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )