Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Exclava Kaliningrad

Libnet Ro
Grupul rus de hackeri Killnet continua atacurile cibernetice asupra Lituaniei

Grupul rus de hackeri Killnet continua atacurile cibernetice asupra Lituaniei

Grupul rus de hackeri Killnet anunta ca va continua in cursul zilei de marti atacul cibernetic major asupra Lituaniei, ca represalii pentru decizia Vilniusului de a interzice tranzitul unor marfuri sanctionate de Uniunea Europeana catre exclava rusa Kaliningrad,.

Lituania, tinta unui atac cibernetic al grupului rus Killnet, dupace a blocat tranzitul de bunuri spre Kaliningrad

Grupul rus de hackeri Killnet a revendicat luni responsabilitatea pentru un atac cibernetic de tip Denial of Service DDoS) asupra Lituaniei, mentionand ca atacul reprezinta un raspuns la decizia Vilniusului de a bloca tranzitul de bunuri vizate de sanctiunile UE spre exclava rusa Kaliningrad.

Grupul rus de hacker Killnet sustine ca a atacat Lituania

Grupul rus de hackeri Killnet a revendicat astazi responsabilitatea pentru un atac cibernetic de tip Denial of Service DDoS) asupra Lituaniei, afirmand ca reprezinta un raspuns pentru blocarea tranzitului de bunuri vizate de sanctiuni ale UE spre exclava rusa Kaliningrad.

MAE rus acuza SUA de implicare in decizia Lituaniei de a interzice tranzitul marfurilor sanctionate de UE catre Kaliningrad

Ministerul rus de Externe a acuzat, vineri, Statele Unite ale Americii ca ar fi fost implicate in decizia Lituaniei de a interzice tranzitul marfurilor sanctionate de Uniunea Europeana din Rusia catre exclava Kaliningrad.

Lituania se pregateste ca Rusia sa o deconecteze de la reteaua electrica din regiune

Lituania va fi pregatita daca Rusia o va deconecta de la reteaua electrica regionala ca razbunare pentru blocarea transporturilor feroviare ale unor marfuri rusesti catre exclava Kaliningrad din Moscova, dar nu este asteptata nicio confruntare militara, a declarat miercuri 22 iunie) presedintele acesteia pentru Reuters. Rusia este furioasa de miscarea Lituaniei de a bloca transporturile .

Rusia denunta retoricile periculose ale NATO si UE: Vor exista masuri de raspuns la blocada Lituaniei in cazul Kaliningrad

Serghei Riabkov, viceministrul rus de Externe, a avertizat, miercuri, NATO si UE sa nu alimenteze tensiunile mai mult prin blocada partiala asupra exclavei ruse Kaliningrad. Amintim ca Lituaniaa anuntatca va impune o interdictie asupra marfurilor care ii tranziteaza feroviar teritoriul si merg spre exclava rusa Kaliningrad. Interdictia se aplica bunurilor care se afla sub regimul de sanctiuni impuse de Occident Rusiei, ca urmare a razboiului declansat de aceasta in Ucraina.

Presedintele Lituaniei: Suntem pregatiti in cazul in care Rusia ne deconecteaza de la reteaua electrica regionala

Lituania este pregatita in cazul in care Rusia o va deconecta de la reteaua electrica regionala ca masura de represalii pentru blocarea transporturilor feroviare ale unor marfuri rusesti catre exclava Kaliningrad, dar nu este asteptata nicio confruntare militara, a declarat presedintele tarii. Liderul lituanian a oferit interviul dupa ce Kremlinul a avertizat, marti, Lituania ca Moscova va raspunde interdictiei tranzitului de marfuri sanctionate de UE catre Kaliningrad in asa fel incat cetatenii statului baltic sa resimta durerea, potrivit Reuters. Lituania este pregatita pentru raspunsul Moscovei .

carturesti.ro

De ce este Kaliningradul important pentru Rusia

In baza sanctiunilor europene impotriva Rusiei, Lituania a blocat transportul prin teritoriul sau al bunurilor catre exclava rusa Kaliningrad.

Moscova lanseaza noi amenintari la adresa Lituaniei: Raspunsul nu va fi exclusiv diplomatic, ci de natura practica

Moscova a lansat noi amenintari la adresa Lituaniei, dupa decizia privind interdictia tranzitului de marfuri sanctionate de UE catre exclava rusa Kaliningrad. Noi amenintari lansate de Moscova Purtatoarea de cuvant a ministerului rus de externe, Maria Zaharova, a transmis ca raspunsul Rusiei nu va fi exclusiv diplomatic, ci de natura practica.

Raspunsul Moscovei la decizia Lituaniei de a interzice tranzitul marfurilor supuse sanctiunilor UE catre Kaliningrad va fi practic

Raspunsul Moscovei la decizia Lituaniei de a interzice tranzitul marfurilor sanctionate de Uniunea Europeana catre exclava rusa Kaliningrad nu va fi exclusiv diplomatic, ci practic, a declarat, miercuri, purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova.

Moscova ameninta Lituania, dupa ce a interzis tranzitul marfurilor catre Kaliningrad: Raspunsul va fi practic, nu diplomatic

Raspunsul Moscovei la decizia Lituaniei de a interzice tranzitul marfurilor sanctionate de Uniunea Europeana catre exclava rusa Kaliningrad nu va fi exclusiv diplomatic, ci practic, a declarat, miercuri, purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, relateaza Reuters.

Rusia trimite un inalt oficial la Kaliningrad, dupa interdictia de tranzit impusa de Lituania spre regiunea rusa: Populatia Lituaniei va avea de suferit!

Un inalt oficial rus a vizitat exclava rusa Kaliningrad, in contextul in care in aceasta regiune situata la Marea Baltica, intre Polonia si Lituania, a fost instituita interdictia tranzitului feroviar pentru anumite marfuri, ca urmare a sanctiunilor Uniunii Europene.

Secretarul Consiliului rus de Securitate avertizeaza Lituania ca va resimti consecintele grave ale deciziei de a interzice tranzitul marfurilor

Nikolai Patrusev, secretarul Consiliului rus de Securitate, a avertizat, marti, Lituania ca Rusia va raspunde deciziei de a interzicere tranzitul marfurilor sanctionate de UE catre exclava Kaliningrad in asa fel incat consecintele vor avea impact negativ grav asupra lituanienilor, relateaza Reuters.

Nikolai Patrusev spune ca lituanienii vor avea de suferit din cauza interdictiei privind Kaliningrad: Rusia va raspunde in mod cert la astfel de actiuni ostile

Unul dintre principalii aliati ai presedintelui rus Vladimir Putin a avertizat Lituania ca Moscova va raspunde la oprirea tranzitului catre exclava Kaliningrad pentru bunurile aflate sub sanctiuni UE si o va face de o maniera in care vor avea de suferit cetatenii statului baltic, membru UE si NATO deopotriva, transmite Reuters.

watchshop.ro

Rusia il convoaca pe ambasadorul UE la Moscova, Markus Ederer, pe fondul unei dispute privind tranzitul marfurilor prin teritoriul lituanian

Rusia il convoaca, astazi, pe ambasadorul UE la Moscova, Markus Ederer, pe fondul unei dispute privind tranzitul marfurilor prin teritoriul lituanian catre exclava Kaliningrad, a declarat, luni, guvernatorul regiunii Anton Alikhanov.

Omul din umbra al lui Putin merge la Kaliningrad dupa interdictia Lituaniei. Rusia ameninta poporul baltic

Unul dintre cei mai importanti aliati ai presedintelui Vladimir Putin a ajuns marti in exclava rusa Kaliningrad pentru a discuta despre securitatea nationala, pe fondul unei dispute cu Lituania, care a oprit tranzitul feroviar de marfuri vizate de sanctiuni UE, transmite Reuters. Rusia sustine ca masurile pe care le va lua vor avea un impact negativ asupra populatiei din Lituania.

VIDEO: Interdictia Lituaniei privind tranzitul spre Kaliningrad, fara precedent

Luni, 20 iunie, Kremlinul a calificat drept fara precedent decizia Lituaniei de a interzice tranzitul unor bunuri catre regiunea rusa Kaliningrad si a promis ca va reactiona. Autoritatile lituaniene au interzis tranzitul de bunuri care sunt sanctionate de Uniunea Europeana pe teritoriul sau, care include singura ruta feroviara intre Rusia continentala si Kaliningrad, exclava la .

Rusia, ultimatum pentru Lituania dupa blocada de la Kaliningrad: Este fara precedent, vom reactiona

Moscova sustine ca decizia Lituaniei de a interzice tranzitul unor marfuri catre exclava rusa Kaliningrad este fara precedent si a avertizat ca va reactiona. Reactia Kremlinului vine.

Rusia ameninta Lituania dupa oprirea unor transporturi de marfuri catre Kaliningrad

Kremlinul sustine, prin purtatorul sau de cuvant, Dmitri Peskov, ca decizia Lituaniei de a interzice tranzitul unor marfuri catre exclava rusa Kaliningrad este fara precedent si avertizeaza ca va reactiona, informeaza Reuters.

Moscova spune ca blocada impusa Kaliningradului este fara precendent. Ce ameninta Rusia

Kremlinul a calificat luni drept fara precedent decizia Lituaniei de a interzice tranzitul unor bunuri catre regiunea Kaliningrad si a avertizat tara membra NATO ca daca nu va fi restabilit rapid tranzitul feroviar catre exclava rusa de la Marea Baltica, Rusia va lua masuri pentru a-si apara interesele nationale, potrivit Reuters.

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1642 seconds )