Libnet.ro
watchshop.ro

10:16

Exportului Uniunea

Libnet Ro
Rusia arde gazele pe care nu le mai trimite in UE

Rusia arde gazele pe care nu le mai trimite in UE

Rusia, prin gigantul energetic rus Gazprom, arde gazele destinate exportului in Uniunea EuropeanaUE) la frontiera cu Finlanda, relateaza joi agentia de presa Unian, citand publicatia finlandeza Yle, potrivit careia Moscova arde la propriu gazele inca de la sfarsitul lunii mai cand compania rusa de gaze si-a redus livrarile catre UE. Arderea se desfasoara in apropierea .

FOTO Presa din Ucraina sustine ca Rusia arde gazele destinate exportului catre UE la granita cu Finlanda

Compania energetica rusa Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la frontiera cu Finlanda, sustine presa din Ucraina, care citeaza publicatia finlandeza Yle. Potrivit.

Rusia arde la propriu gazele destinate exportului catre UE la granita cu Finlanda

Gigantul energetic rus Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la frontiera cu Finlanda, relateaza joi agentia de presa Unian, citand publicatia finlandeza Yle.

Rusia arde gazele destinate exportului catre UE la granita cu Finlanda (FOTO)

Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la frontiera cu Finlanda, relateaza joi agentia de presa Unian. Rusia arde la propriu gazele destinate exportului catre UE Moscova a luat decizia de a proceda in acest mod inca de la sfarsitul lunii mai cand compania rusa de gaze si-a redus livrarile catre UE. Gazele continua sa fie arse de cateva saptamani in volume extrem de mari, iar flacarile uriase sunt vizibile chiar si de pe teritoriul Finlandei, noteaza Unian, citand publicatia Yle.

Rusia arde gazele destinate exportului catre UE la granita cu Finlanda (presa)

Gigantul energetic rus Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la frontiera cu Finlanda, relateaza joi agentia de presa Unian, citand publicatia finlandeza Yle, potrivit careia Moscova arde la propriu gazele inca de la sfarsitul lunii mai cand compania rusa de gaze si-a redus livrarile catre UE.

Presa: Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la granitacu Finlanda

Gigantul energetic rus Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la frontiera cu Finlanda, relateaza joi agentia de presa Unian, citand publicatia finlandeza Yle, potrivit careia Moscova arde la propriu gazele inca de la sfarsitul lunii mai cand compania rusa de gaze si-a redus livrarile catre UE.

Rusia arde gazele destinate exportului catre UE la granita cu Finlanda

Gigantul energetic rus Gazprom arde gazele destinate exportului in Uniunea Europeana la frontiera cu Finlanda, relateaza astazi agentia de presa Unian.

Elvetia sanctioneaza Rusia in privinta exportului produselor de lux

Elvetia a anuntat sanctiunile impuse Rusiei de Uniunea Europeana pentru exportul produselor de lux in urma invadarii Ucrainei de catre armata rusa, recunoscand totodata ca unele companii elvetiene, mai ales cele producatoare de ceasuri, ar putea fi astfel serios afectate financiar.

Boris Johnson ameninta Europa cu blocarea investitiilor daca UE va impune o blocada a vaccinurilor

Boris Johnson, prim-ministrul Regatului Unit, a amenintat cu blocarea investitiilor in Uniunea Europeana, daca blocul european va decide impunerea unor blocade arbitrare asupra exportului de vaccinuri anti-Covid, in contextul unei decizii luate de Comisia Europeana de a spori controlul asupra exporturilor dinspre bloc spre tari terte.

UE a schimbat mecanismul de limitare a exportului de vaccinuri contra Covid-19. Sunt vizate tarile cu rata mare de imunizare sau care tin dozele doar pentru ele

Uniunea Europeana si-a reglat miercuri regulile privind exportul de vaccinuri contra Covid-19, creand mecanisme mai clare de a bloca livrarile spre tari cu rate de imunizare mai mari si spre natiuni care nu permit exporturile de doze, transmite Reuters.

UE nu mai trebuie sa fie idiotul util al acestei pandemii. Bruxelles-ul pregateste noi mecanisme de limitare a exportului de vaccinuri contra Covid-19

Uniunea Europeana nu ar trebui sa fie idiotul util al pandemiei Covid-19, exportand vaccinuri in timp ce alte tari le tin doar pentru ele, a declarat miercuri un oficial francez, sprijinind intentia Bruxelles-ului de a inaspri regulile din domeniu, transmite Reuters.

UE a adoptat un mecanism de control al exportului de vaccinuri anti-COVID-19

Bruxellesul a adoptat un mecansim de control al exportului vaccinurilor impotriva covid-19 produse in Uniunea Europeana, prin care impiedica iesirea de pe teritoriul european a dozelor de vaccin destinate europenilor, a anuntat vineri comisarul european insarcinat cu Comertul Valdis Dombrovskis, relateaza AFP.

Orban vine cu precizari: Suspendarea exporturilor de cereale nu se aplica si in cazul tarilor din Uniunea Europeana

Premierul Ludovic Orban spune ca suspendarea, pe perioada starii de urgenta, a exportului de cereale si a altor produse agricole nu se aplica si in cazul tarilor din Uniunea Europeana.

Cum au ajuns sa fie vandute medicamentele romanilor in Rusia si SUA

Pacientii romani sunt vaduviti de medicamente esentiale care ajungand in alte state europene, prin intermediul exportului paralel, fenomen ce ia amploare de la an la an. Concret, intre anii 2002 - 2017, piata exportului paralel din Uniunea Europeana a fost de 156 de biliarde de euro, potrivit celor mai recente statistici furnizate de Eurostat.

Sporirea exportului moldovenesc pe piata UE, apreciata de oficiali europeni

Comisarul european pentru comert, Cecilia Malmstrom, apreciaza sporirea exporturilor moldovenesti pe piata europeana, incurajand autoritatile sa continue reformele pentru ca Moldova sa beneficieze pe deplin de oportunitatile Zonei de Liber Schimb. Apelul a fost facut in cadrul intrevederii oficialului european cu Pavel Filip in marja celei de-a treia reuniuni a Consiliului de Asociere Uniunea Europeana-Republica Moldova.

Daca vrem medicamente ieftine in Romania, trebuie sa interzicem exportul paralel

Deputatul Partidului Social Democrat PSD) Costel Lupascu a declarat luni, ca autoritatile romane trebuie sa ia masuri hotarate pentru stoparea exportului de medicamente ieftine din Romania catre alte state membre din Uniunea Europeana, conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

Romania cere deblocarea exportului de porci vii in Uniunea Europeana. Cand ar putea fi ridicat embargoul

Romania va solicita, la Bruxelles, deblocarea exportului de porci vii in spatiul comunitar prin trecerea tarii in anexa I a Deciziei europene, ceea ce va oferi producatorilor romani posibilitatea de a intra si pe alte piete din afara Uniunii Europene.

UNPR: Suspendarea exportului de lemn poate afecta grav firmele mici si mijlocii

Firmele mici si mijlocii din industria de prelucrare primara a lemnului pot fi grav afectate de suspendarea exportului de materiale lemnoase, asa cum prevede un proiect de ordonanta de urgenta, considera Uniunea Nationala a Patronatului Roman UNPR).

Suspendarea exportului de lemn poate afecta grav firmele mici si mijlocii din industrie

Uniunea Nationala a Patronatului Roman UNPR) atrage atentia ca aplicarea ordonantei de urgenta privind suspendarea exportului de materiale lemnoase pusa in dezbatere in forma actuala de catre Ministerul Mediului poate avea un impact negativ asupra firmelor mici si mijlocii care sunt implicate in comertul cu materiale lemnoase, arata un comunicat remis azi redactiei.

Eurostat: Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din UE anul trecut, iar blocul comunitar si eurozona au fost pe scaderi de preturi

Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din Uniunea Europeana, inregistrand o rata anuala a inflatiei de 1% in decembrie 2014, in conditiile in care in ansamblu atat zona euro, cat si Uniunea Europeana au avut scaderi ale preturilor de consum, releva datele comunicate, vineri, de Biroul european de statistica Eurostat. Valorile inflatiei din Romania intra in concordanta cu evolutia exportului romanesc de produse agroalimentare in crestere, anuntat joi de Ministerul Agriculturii.

actualitate, 10:16

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1498 seconds )