Libnet.ro
watchshop.ro

10:16

Exporturilor Cereale

Libnet Ro
EXPORTURI RELUATE Navele cu cereale continua sa plece din porturile ucrainene

EXPORTURI RELUATE Navele cu cereale continua sa plece din porturile ucrainene

Un al treilea port s-a redeschis la Marea Neagra Navele de transport MV Arizona si MV Sacura, care transporta boabe de soia si porumb, au parasit ieri porturile ucrainene de la Marea Neagra, au anuntat Turcia si Ucraina, ridicand la zece totalul de cargouri de cand primul vas de transport a navigat saptamana trecuta in baza unui acord cu Rusia privind deblocarea exporturilor de cereale ucrainene, transmite Reuters.

inca doua nave cu cereale au plecat din Ucraina iar un al treilea port a fost deschis

Alte doua nave, care transportau porumb si soia, au plecat luni din porturile ucrainene de la Marea Neagra, au anuntat Turcia si Ucraina, ajungand la zece de cand prima nava a plecat saptamana trecuta, in cadrul unui acord cu Rusia pentru deblocarea exporturilor de cereale ucrainene. Pana in prezent, aproximativ 243. 000 de tone de porumb au fost exportate din Ucraina .

Rusia avertizeaza in privinta reducerii exporturilor sale de cereale

Rusia isi va reduce prognoza pentru exporturile sale de cereale in sezonul agricol iulie 2022 - iunie 2023 de la 50 de milioane de tone estimate in prezent, daca recolta nu va atinge tinta avuta in vedere, de 130 de milioane de tone, a anuntat vineri Ministerul Agriculturii de la Moscova, conform Reuters.

Razboiul din Ucraina: Alte patru nave de cereale pleaca din porturile din Marea Neagra

Patru nave cu produse alimentare ucrainene au plecat duminica din porturile ucrainene de la Marea Neagra, ca parte a unui acord pentru deblocarea exporturilor maritime ale tarii, au declarat oficiali ucraineni si turci. Cele patru vrachiere au fost incarcate cu aproape 170. 000 de tone de porumb si alte produse alimentare, a precizat autoritatea porturilor maritime .

Patru nave ucrainene care transporta cereale au parasit porturile de la Marea Neagra

Patru nave ucrainene care transporta produse agricole au parasit astazi porturile ucrainene de la Marea Neagra in cadrul acordului incheiat pentru deblocarea exporturilor de cereale, au anuntat responsabili ucrainean si turc.

VIDEO: Momentul in care Putin si Erdogan se intalnesc

Presedintii Vladimir Putin si Tayyip Erdogan s-au intalnit pentru a doua oara in doua saptamani, dupa ce Turcia a contribuit la medierea unui acord pentru reluarea exporturilor de cereale din Ucraina, care au fost blocate de invazia Rusiei. intalnirile dintre cei doi barbati subliniaza legaturile complexe ale tarilor in materie de cooperare si razboi. Sustinatorii .

Putin elogiaza rolul presedintelui turc Erdogan in acordul de reluare a exporturilor de cereale din Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a elogiat, astazi, rolul omologului sau turc, Recep Tayyip Erdogan, in semnarea acordului de reluare a exporturilor de cereale din Ucraina.

Putin elogiaza rolul lui Erdogan in acordul privind reluarea exporturilor ucrainene de cereale

Presedintele rus Vladimir Putin a elogiat, vineri, rolul omologului sau turc, Recep Tayyip Erdogan, in semnarea acordului de reluare a exporturilor de cereale din Ucraina, relateaza CNN.

Consilier prezidential turc: Razboiul din Ucraina nu poate fi incheiat ignorand Rusia

Presedintele turc se intalneste vineri la Soci cu omologul sau rus la mai putin de trei saptamani de cand au avut discutii la Teheran cu presedintele iranian si in contextul in care Turcia a mediat reluarea exporturilor ucrainene de cereale prin Marea Neagra in urma blocadei prilejuita de invadarea Ucrainei, relateaza Reuters.

Ucraina vrea sa extinda acordul privind exporturile de cereale via Marea Neagra si la alte produse

Ucraina a cerut ca acordul international, care relaxeaza blocada ruseasca asupra exporturilor de cereale via Marea Neagra, sa fie extins si la alte produse, precum metalele, dupa ce prima nava incarcata cu cereale ucrainene a parasit cu succes portul Odesa.

Erdogan a aterizat la Soci pentru a se intalni cu Putin

ACTUALIZARE Putin elogiaza rolul presedintelui turc Erdogan in acordul de reluare a exporturilor de cereale din Ucraina --- *ACTUALIZARE Erdogan declara ca vrea sa deschida o noua pagina in relatiile dintre Turcia si Rusia cu Putin --- *ACTUALIZARE Erdogan a aterizat la Soci pentru o intalnire cu Putin --- Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan se va intalni astazi la Soci cu omologul sau rus, dupa ce a negociat un acord de transport de cereale intre Moscova si Kiev.

Ucraina cere ca acordul privind cerealele din Marea Neagra sa se extinda si la alte produse

Ucraina a cerut ca acordul care relaxeaza blocada impusa de Rusia exporturilor sale de cereale din Marea Neagra sa fie extins si la alte produse, cum ar fi metalele, dupa prima utilizare cu succes a rutei, informeaza Reuters. Mai mult de o duzina de nave care transporta cereale asteapta sa plece din porturile ucrainene .

ADINA VALEAN: UE intentioneaza sa consolideze rutele alternative pentru exporturile de cereale ucrainene

In pofida reluarii exporturilor de cereale prin porturile ucrainene de la Marea Neagra, gratie acordului international intermediat de ONU si Turcia, Uniunea Europeana intentioneaza sa isi continue eforturile destinate crearii unor rute alternative care sa permita exporturile de cereale ucrainene.

Zelenski afirma ca este prea devreme sa se bucure dupa reluarea exporturilor de cereale din portul Odesa

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a estimat luni ca este prea devreme sa se bucure dupa reluarea exporturilor de cereale ucrainene din portul Odesa salutata unanim.

Zelenski, despre reluarea exporturilor de cereale: Sa asteptam sa vedem cum va functiona acordul

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a estimat luni ca este prea devreme sa se bucure dupa reluarea exporturilor de cereale ucrainene din portul Odesa salutata unanim, scrie AFP citata de News. ro.

Zelenski: Este prea devreme sa ne bucuram pentru reluarea exporturilor de cereale

Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a afirmat luni ca este prea devreme pentru a se bucura dupa reluarea exporturilor de cereale ucrainene din portul Odesa, care a fostunanim salutata, scrie AFP.

LIVE Razboi in Ucraina, ziua 160: Atacuri ale rusilor asupra unui microbuz care evacua civili la Herson Nava Razoni asteptata la Istanbul

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca este prea devreme sa se bucure dupa reluarea exporturilor de cereale ucrainene din portul Odesa, in conditiile in care Nava Razoni, cu 26. 000 de tone de porumb, este asteptata marti in Bosfor. Secretarul general al ONU Antonio Guterres a avertizat ca lumea se afla la un pas gresit distanta de o catastrofa nucleara. in acelasi timp, Vladimir Putin a spus ca nimeni nu ar castiga dintr-un razboi nuclear si acesta nu trebuie declansat.

LIVE UPDATE Rusia Ucraina, ziua 160: Zelenski spune ca e prea devreme pentru bucurie legata de reluarea exportului de cereale

Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a afirmat ca este prea devreme pentru a se bucura dupa reluarea exporturilor de cereale din portul Odesa, care a fost unanim salutata, scrie AFP. in momentul de fata, este prea devreme pentru a trage concluzii si a face previziuni, a declarat Volodimir Zelenski in mesajul video cotidian. Sa asteptam sa vedem .

Zelenski sustine ca este prea devreme sa se bucure dupa reluarea exporturilor de cereale din portul Odesa: Asteptam sa vedem daca securitatea va fi cu adevarat garantata

Liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski, sustine ca este prea devreme sa se bucure dupa reluarea exporturilor de cereale ucrainene din portul Odesa salutata unanim, potrivit AFP. in momentul de fata, este prea devreme sa tragem concluziile si sa facem previziuni, a declarat el in alocutiunea sa video. Zelenski: Sa asteptam sa vedem daca securitatea va fi cu adevarat garantata .

Macron saluta reluarea exporturilor ucrainene de cereale de la Odesa

Presedintele francez Emmanuel Macron a asalutat luni, intr-o convorbire la telefon cu omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, reluarea transportului de cereale din portul Odesa, scrie AFP. Reactia lui Macron dupa reluarea exporturilor ucrainene de cereale Acesta a dat asigurari ca eforturile statelor occidentale vor continua pentru ca Ucraina sa isi poata exporta in siguranta cerealele.

actualitate, 10:16

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1631 seconds )