Libnet.ro
UNICEF

19:17

Extinderea Portului Constanta, blocata de Comisia Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Extinderea Portului Constanta, blocata de Comisia Europeana

Activitatea in Portul Constanta se afla in continua dezvoltare, asa cum arata statistica anuala, ce a consemnat pentru 2018 cel mai mare trafic de marfa - 62,7 milioane tone - din ultimii 30 de ani. Cresterea exporturilor, mai ales a celor agricole, precum si importurile masive in domeniul indus-trial, necesita o marire a capacitatii de depozitare si a capacitatii operative a portului Constanta. continuă pe Ziarul Bursa

Romania, aproape de infringement din cauza poluarii. Ce solicita Comisia Europeana

Val de anunturi care ne privesc direct au sosit de la Comisia Europeana. Pe de o parte, Comisia sustine Romania in scandalul referitor la decizia Austriei de a plati pentru copiii Romani alocatii la nivelul.

Comisia Europeana avanseaza cu procedura de sanctionare a Austriei, in cazul alocatiilor pentru copiii romanilor care muncesc acolo

Comisia Europeana a decis sa trimita Austriei un aviz motivat, o faza mai inaintata in procedura de infringement declansata impotriva guvernului de la Viena, din cauza incompatibilitatii dintre legislatia nationala privind indexarea prestatiilor familiale si a creditelor fiscale acordate familiilor si normele UE in domeniu.

SECETA IN EUROPA: Comisia Europeana anunta sprijin suplimentar pentru fermierii europeni

Comisia Europeana si-a declarat sprijinul pentru fermierii din mai multe tari europene care se confrunta cu valurile de seceta din aceasta perioada, se arata intr-un comunicat al executivului comunitar.

Romania, dezastru la combaterea poluarii. Trei domenii in care Comisia Europeana ne sanctioneaza

Comisia Europeana a lansat joi trei proceduri de sanctionare impotriva Romaniei care au legatura cu faptul ca tara noastra nu este capabila sa combata poluarea. Tara noastra a raspuns ca a luat act de notificari si ca va continua si intensifica eforturile pentru solutionarea urgenta a acestor spete.

Comisia Europeana lanseaza 3 proceduri de sanctionare a Romaniei pentru `esecul sistemic` in combaterea poluarii: Dezastrul este pastorit de protejata lui Tariceanu de la Mediu, Gratiela Gavrilescu (VIDEO)

Romania este din nou pusa la colt de Uniunea Europeana pentru incapacitatea Guvernului de la Bucuresti. Comisia Europeana a lansat trei proceduri de infringement pentru nerespectarea angajamentelor asumate pentru.

Comisia Europeana avertizeaza Romania, Polonia si Portugalia ca nu asigura arii naturale protejate

Comisia Europeana a decis astazi, 25 iulie, sa trimita o scrisoare de punere in intarziere Romaniei, Poloniei si Portugaliei pe motiv ca aceste tari nu asigura protectia adecvata a habitatelor si speciilor de interes la nivelul UE prin desemnarea de arii naturale protejate.

Comisia Europeana avertizeaza ca Romania nu si-a indeplinit obligatii privind transportul rutier

Comisia Europeana a solicitat joi Romaniei si altor 15 state membre sa actualizeze conexiunea intre registrele lor electronice nationale cu transportatorii rutieri si noua versiune a Registrului european al intreprinderilor de transport rutier.

Comisia Europeana: Romania nu si-a aliniat legislatia in domeniul asigurarilor auto la normele UE

Comisia Europeana a solicitat joi Romaniei sa isi alinieze legislatia privind asigurarea de raspundere civila auto la normele Uniunii Europene.

Comisia Europeana solicita Romaniei sa elimine barierele la exportul de gaze

Comisia Europeana sustine ca Romania mentine o obligatie de vinde gaze cu prioritate pe piata romana, ceea ce reprezinta o incalcare a dreptului UE. Drept urmare, institutia a trimis un nou avertisment catre autoritatile romane.

Comisia Europeana, nou avertisment pentru Austria privind indexarea alocatiilor copiilor strainilor. Printre cei afectati sunt si romanii

Comisia Europeana a decis joi sa transmita Austriei un aviz motivat, din cauza incompatibilitatii legislatiei sale privind indexarea prestatiilor familiale si a creditelor fiscale acordate familiilor cu normele UE. Printre cei afectati sunt si romanii care lucreaza in Austria.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )