Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Factura Gaze

Libnet Ro
Comoara Romaniei care ramane neexploatata ne costa scump in fiecare zi si arata ineficienta autoritatilor

Comoara Romaniei care ramane neexploatata ne costa scump in fiecare zi si arata ineficienta autoritatilor

In cazul in care vrei sa cauti un vinovat pentru preturile extraordinare pe care le vezi pe factura lunara de gaze naturale, poti incepe cu autoritatile romane care amana parca la.

Obiectul care trebuie mutat de langa aragaz. Asa vei avea o factura mai mica la energie

Atunci cand vorbim de optimizarea energetica a spatiului de locuit, mai ales acum cand facturile au crescut enorm, este bine sa tinem cont de mai multe aspecte. Astfel vom putea consuma mai putina energie, sau chiar gaze, daca avem spatiul de locuit foarte bine izolat termic. Pe de alta parte, mai sunt si alte aspecte, .

Stefan Mandachi si-a publicat facturile uriase. 1 miliard pe luna pentru gaze si curent

Omul de afaceri Stefan Mandachi si-a publicat facturile la gaze si curent pentru hotelul si restaurantele pe care le detine, subliniind ca industria Horeca intra in colaps.

Trucul banal pentru a fi mai cald in casa. Ce trebuie sa pui pe geamuri

Toti oamenii trebuie sa stie de acest truc pentru a pastra mai bine si mai mult timp caldura in casa. Factura va fi mai redusa daca pui acest obiect la geamuri. Experimentul este de mare ajutor in perioada in care ne afland in care preturile la facturile de energie electrica si gaze au explodat. Romanii .

Ce factura la gaze a primit o biserica din Cluj. Suma este halucinanta: Fara cuvinte

Situatia facturilor uriase la gaze si energie electrica este din ce in ce mai apasatoare. in timp ce autoritatile promit solutii, sumele halucinante continua sa le faca viata amara romanilor. Lacasurile de cult nu scapa nici ele de povara facturilor inexplicabile. Un preot din Cluj-Napoca a ramas fara cuvinte cand a vazut cat are de .

Factura uriasa la gaze primita de o asociatie care se ocupa de copiii cu boli cronice. Cum este posibil asa ceva?

O asociatie nonguvernamentala din Bacau, care se ocupa de ingrijirea copiilor cu boli cronice, risca sa fie inchisa din cauza ca nu are bani sa plateasca factura uriasa la energie.

Factura uriasa primita de o biserica din Cluj. Preotul: A venit facatura la gaz. Sunt fara cuvinte

Preotul de la o biserica dintr-un cartier din Cluj a ramas fara cuvinte cand a vazut factura la gaze. Ce raspuns a primit de la furnizori.

carturesti.ro

Ce se intampla cu facturile uriase la gaze sau lumina. ANRE face precizari importante pentru romani

ANRE face precizari importante pentru romani. Preturile la curent si la gaze s-au scumpit atat de mult, incat unii romani au primit facturi uriase, pe care nu isi pot permite sa le plateasca. Multi dintre acestia au fost sfatuiti sa nu le plateasca si sa faca o plangere, mai ales daca pe factura consumul apare .

Castelul Peles a primit o noua factura la gaze halucinanta: Probabil ca se va ajunge si la solutii limita

Socul facturilor de gaze continua! Castelul Peles a primit recent o factura halucinanta. La ce suma se ridica utilitatile pentru o luna? Conducerea cere ajutor financiar in aceste momente si sustine ca daca vom cere recalcularea facturii sau chiar contestarea ei vom stii abia dupa ce conducerea institutiei se va consulta si cu oficialii ministerului.

Un spital din Romania ar putea fi inchis din cauza facturilor mari la gaz. Ce suma uriasa are de platit unitatea medicala

Facturile uriase la gaze continua sa vina, iar unele spitale, si nu numai, risca sa fie inchise din cauza acestora. Este cazul spitalului municipal Dimitrie Castroian din Husi, judetul Vaslui. Factura uriasa pentru spitalul din Husi in momentul de fata, Spitalul municipal Dimitrie Castroian din Husi are de platit 80. 000 de lei. in cursul anului .

Spital din Romania, in pericol sa se inchida din cauza facturii enorme la gaze: 10.000 de oameni depind de noi |josfacatura

Spitalul municipal Dimitrie Castroian din Husi, Vaslui a primit o factura uriasa la consumul de gaze naturale pentru luna decembrie.

Factura la gaze socanta pentru un bloc fara consumatori. Asociatiei de proprietari nu i-a venit sa creada

Asociatia de proprietari de la un bloc a fost de-a dreptul socata de factura recenta de la gaze. Cat a venit de plata pentru cladirea care nu are niciun consumator? Presedintele Asociatiei 122 din Galati a ramas fara cuvinte atunci cand a citit suma de pe factura. Acesta a subliniat ca toti chiriasii sau proprietarii .

Beatrice Mahler: Sectia COVID a spitalului e plina. E o presiune si pe zona de pacienti cronici. O parte din colegi sunt si ei bolnavi Ce spune managerul de la Marius Nasta despre problema facturilor (VIDEO)

Facturile tot mai mari la utilitati afecteaza nu doar clientii casnici, ci si institutiile, inclusiv scolile si spitalele. Institutul Marius Nasta din Capitala, de exemplu, a primit o factura la gaze pe ianuarie de 500.

Factura la gaze de peste 1.000 de lei pentru un bloc din Galati fara niciun consumator

O asociatie de proprietari din Galati a primit pe 31 ianuarie o factura de gaz de 1. 160 de lei pentru un bloc in care nu mai exista niciun consumator bransat la reteaua centralizata, toti locatarii fiind contorizati individual.

watchshop.ro

Factura la gaze colosala pentru Spitalul Marius Nasta. Suma are 5 zerouri

Nici spitalele din Bucuresti nu au scapat de facturile uriase la gaze, iar acum a venit randul Institutului Marius Nasta sa se aleaga cu o suma uriasa de plata pentru gazele consumate in luna ianuarie. in plus, consumul a fost mai mic decat cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, mai ales ca luna .

Spitalul Marius Nasta a primit factura la gaze. Cat costa sa incalzesti peste 10 sectii, in Bucuresti

Facturile uriase au ajuns si la spitalele din Bucuresti. Institutul Marius Nastaa primit o factura uriasa pentru gazele consumate in luna ianuarie.

Factura la gaze de peste 1.100 de lei, la un bloc din Galati fara niciun consumator

O asociatie de proprietari din Galati a primit o factura de gaz de 1. 100 de lei pentru un bloc in care nu mai exista niciun consumator bransat la reteaua centralizata.

Factura astronomica la gaze primita de Castelul Peles pentru ianuarie. Efectul: Marim pretul biletelor

Muzeul Peles din Sinaia a primit o noua lovitura din partea furnizorului de gaze naturale. Factura aferenta consumului pentru luna ianuarie depaseste suma de 32. 000 de euro, iar in aceste conditii sunt luate in calcul masuri radicale care vor fi stabilite in timpul unei sedinte a consiliului de administratie.

Castelul Peles, factura uriasa la gaze pe luna ianuarie. Suma aproape dubla fata de decembrie

Administratorul Castelului Peles are de platit o factura la gaze dubla fata de luna decembrie. Asta dupa ce luna trecuta, acesta reclama faptul ca facturile se scumpisera cu 80%. Castelul Peles a fost incalzit luna .

Castelul Peles a primit factura la gaze pe luna ianuarie. Suma aproape dubla fata de decembrie

Castelul Peles a primit factura la gaze pe luna ianuarie, iar suma este aproape dubla fata de luna decembrie.

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1484 seconds )