Libnet.ro
carturesti.ro

13:30

Ce facturi uriase la utilitati plateste Parlamentul, in timp ce romanii mor de frig si de foame

Playtech Playtech,
Ce facturi uriase la utilitati plateste Parlamentul, in timp ce romanii mor de frig si de foame

Parlamentul plateste facturi uriase la utilitati, in timp ce romanii se straduiesc sa traiasca de pe o zi pe alta, in contextul scumpirilor la energia electrica, gaze, alimente si carburanti. Multi romani sunt nevoiti sa faca economii serioase ca sa isi poata permite sa isi plateasca facturile. Traiul a devenit din ce in ce mai . continuă pe Playtech

Povestea dramatica a pensionarilor care indura frigul si au facturi uriase la gaze: Am 17 grade in casa, cu atat traim. Nu mai cheltuim nimic, asteptam sa vedem cum ne loveste si curentul

Doina Dilita, o pensionara din Fagaras, a explicat cum calculeaza fiecare ban din pensie ca sa faca fata facturilor de la utilitati. in plina iarna femeia care locuieste intr-o casa modesta traieste la 17 grade de frica sa nu consume mult. Si asa facturile vin cu sume multe peste puterea ei financiara.

Facturi uriase la gaze pentru o manastire din Alba, unde sunt ingrijiti 200 de copii. O sa inchidem centrul social

O manastire din Alba, care administreaza si un centrul social unde sunt ingrijiti copii si batrani, are de platit facturi pentru gaze naturale in valoare de peste 100. 000 de lei.

watchshop.ro

actualitate, 13:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1531 seconds )