Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Facturilor Gaze

Libnet Ro
USR: Coalitia saraciei s-a gandit dupa 7 luni sa nu sustina reducerea TVA la energie si gaze

USR: Coalitia saraciei s-a gandit dupa 7 luni sa nu sustina reducerea TVA la energie si gaze

USR acuza Guvernul ca a dat un aviz negativ proiect de lege pentru reducerea facturilor la energie si gaze. Coalitia saraciei s-a gandit dupa 7 luni sa nu sustina reducerea TVA la energie si gaze, intre timp, alte state europene au implementat-o cu succes, spune USR intr-un comunicat.

Ce trebuie sa stii, daca ai consum mare de electricitate: plafonarea e valabila si pentru tine, dar nu oricum

Noua legislatie privind masurile de sprijin la plata facturilor la energie electrica si gaze naturale continua sa fie o enigma pentru multi consumatori, care n-au apucat inca sa se.

Noua plafonare a preturilor in energie - beneficii temporare pentru consumatori, incertitudini suplimentare pentru piata

Presiunile aparute pe piata energiei in 2021, care au generat cresterea accelerata a preturilor, au dus la implementarea unor masuri specifice in majoritatea tarilor europene, in principal pentru protectia consumatorilor. Si Romania a adoptat astfel de masuri, in toamna anului trecut, cum ar fi plafonarea preturilor la energie, compensarea partiala de catre stat a facturilor la energie electrica si gaze naturale, insa acestea au fost gandite ca solutii temporare, pentru depasirea iernii, aplicabile pana la sfarsitul lunii martie 2022. Dar conflictul izbucnit la sfarsitul lunii februarie in Ucraina a adus noi provocari si a prelungit tensiunile in piata de energie.

Premierul Ciuca, anunt in criza facturilor la energie si gaze: Astazi aprobam o Hotarare de Guvern pentru sprijinirea populatiei

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat, vineri, ca Guvernul va aproba o masura care face parte din pachetul prin care autoritatile sprijina populatia in contextul cresterii preturilor la energie si gaze.

Decontarea facturilor reduse la energie: Guvernul va lua doar 50% din profitul Nuclearelectrica si Romgaz, pentru a le lasa bani si de investitii

Guvernul vrea sa scuteasca vineri Nuclearelectrica si Romgaz de la obligatia de a vira anul acesta la buget dividende in cuantum de 90% din profiturile contabile pe 2021, ramase dupa deducerea impozitului pe profit, asa cum era prevazut in Ordonanta de urgenta din ianuarie 2022 care a stabilit schema de compensare la energie si gaze. Executivul vrea sa le ia doar 50% din profit, pentru a le ramane bani si de investitii.

Vicepresedinte ANRE, despre masurile privind facturile la energie: Nu sunt sustenabile pe termen lung

Zoltan Nagy Bege, vicepresedinte ANRE, a declarat, luni, in emisiunea Talk News de la Profit TV, despre Ordonanta adoptata recent de Guvern, privind plafonarea si compensarea facturilor la energie si gaze, timp de un an de zile, de la 1 aprilie, ca aceste masuri nu sunt sustenabile pe termen lung.

VIRGIL POPESCU: Romanii vor avea parte de sustinerea Guvernului pentru plata facturilor la energie pentru inca un an de zile

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirma, vineri, ca romanii vor avea parte de sustinerea Guvernului pentru plata facturilor la energie pentru inca un an de zile. De masurile care intra in vigoare la 1 aprilie vor beneficia 8 milioane de gospodarii, la energie electrica, iar la gaze naturale toate gospodariile racordate.

watchshop.ro

UPDATE Guvernul a adoptat noile preturi la energie si gaze naturale, de la 1 aprilie: La energie beneficiaza 8 milioane de gospodarii

Guvernul a aprobat Ordonanta de urgenta privind masurile aplicabile clientilor finali din piata de energie electrica si gaze naturale in perioada 1 aprilie 2022 31 martie 2023, a anuntat vineri pe Facebook ministrul Energiei, Virgil Popescu. De noile masuri la energie electrica beneficiaza 8 milioane de gospodarii, iar la gaze naturale toate gospodariile racordate, indiferent de consum. , spune Popescu.

Cat vom plati la electricitate si gaze de la 1 aprilie Care sunt noutatile ce vor fi adoptate vineri

Lucrurile se vor schimba din perspectiva facturilor la electricitate si gaze de la 1 aprilie. Practic sunt cateva noutati.

Plafonarea tarifelor la energie si compensarea facturilor, in conditii ideale: cum ar trebui sa se faca in Romania

In teorie, pe hartie, romanii s-au bucurat de o serie stufoasa de masuri pentru compensarea si plafonarea facturilor la energie electrica si gaze naturale. in practica, acestea au crescut.

Cand cresc facturile tuturor romanilor la energie, inevitabil: Ar trebui sa invete sa pescuiasca!

In ultimele luni, s-a vorbit foarte mult de practicile de plafonare si compensare a facturilor la energie electrica si gaze naturale. Din pacate, in mod inevitabil, toate acestea vor disparea.

IONEL DANCA: Solicit adoptarea in regim de urgenta a initiativelor aflate in circuitul parlamentar pentru rezolvarea problemei facturilor

Deputatul neafiliat Ionel Danca a solicitat astazi adoptarea in regim de urgenta a initiativelor legislative aflate in circuitul parlamentar care duc la rezolvarea problemelor facturilor la energie electrica, gaze naturale si combustibil.

Masuri aplicate in Europa pentru reducerea facturilor la gaze si energie

Urmare a cresterii pretului la gaze si energie in Europa, incepand cu luna mai 2021, tarile europene au initiat diferite masuri pentru a preintampina efecte nocive asupra consumatorilor.

Salariu de 15.000 de lei, dar romanii nu se inghesuie la el. Si cei cu 8 clase se pot angaja aici

Odata cu scumpirea facturilor utilitare la gaze naturale si energie electrica, cetatenii romani se plang de faptul ca salariile abia le ajung, de la luna la luna, pentru a-si acoperi toate cheltuielile. Desi salariul minim pe economie a crescut la 2550 de lei, incepand cu data de 1 ianuarie 2022, iata ca exista anumite domenii .

carturesti.ro

Primari speriati de facturile la gaze si energie electrica. Ne-am gandit sa stingem lumina seara, la 11.00, si sa o pornim dimineata la 5.00

Mai multe primarii din judetul Gorj au ajuns la fundul sacului in urma facturilor la energie si gaze, astfel incat sunt nevoite sa reduca cheltuielile.

Impactul masurilor propuse pentru reducerea facturilor la gaze

In spatiul public s-au prezentat mai multe masuri posibile a se aplica de la 1 aprilie 2022 pentru reducerea facturilor la gaze naturale.

Surse: PNL va propune marti prelungirea compensarii facturilorla energie si gaze naturale si in aprilie

PNL va propune marti, in sedinta coalitiei programata la ora 10, prelungirea masurii de compensare a facturilor la energie si gaze naturale si in luna aprilie. De asemenea, liberalii sustin ca este necesara investirea unor sume fixe, pana in 2026, pentru dezvoltarea sistemului energetic.

Orasul din Romania unde falimentul bate la usa. Ce se intampla din cauza facturilor la energie

Orasul din Romania unde falimentul bate la usa. Din cauza facturilor uriase la energie, unul dintre apreciate orase turistice de la noi se afla intr-o situatie extrem de delicata. in municipiul Sighisoara, mai mult de 80% dintre unitatile de cazare au fost inchise pentru ca nu si-au mai putut plati facturile la gaze. in aceste .

Se vor scumpi de cinci ori, in Romania: dezastrul facturilor incepe in aprilie si pare inevitabil

Autoritatile romane sunt cat se poate de ineficiente in a intinde o mana de ajutor romanilor pentru plata facturilor la energie electrica si gaze naturale, iar in lunile urmatoare,.

Ce factura la gaze a primit o biserica din Cluj. Suma este halucinanta: Fara cuvinte

Situatia facturilor uriase la gaze si energie electrica este din ce in ce mai apasatoare. in timp ce autoritatile promit solutii, sumele halucinante continua sa le faca viata amara romanilor. Lacasurile de cult nu scapa nici ele de povara facturilor inexplicabile. Un preot din Cluj-Napoca a ramas fara cuvinte cand a vazut cat are de .

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1647 seconds )