Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Familia sau jobul? Cat de toxic pentru cei dragi este sa ne identificam cu profesia pe care o avem

Adevărul Adevărul,
Familia sau jobul? Cat de toxic pentru cei dragi este sa ne identificam cu profesia pe care o avem

Furati de multe ori de puterea pe care ne-o confera profesia sau meseria pe care o avem, ajungem sa ne comportam si in familie ca la serviciu, cu ordine de executat si termene limita. De multe ori realizam prea tarziu ca armonia in familie este mai importanta decat sa avem dreptate tot timpul. continuă pe Adevărul

Schimbare majora pentru cei care vand aceste lucruri. ANAF e ferm: devine obligatoriu de la 1 iulie 2022

Zilele acestea ANAF a anuntat mai multe modificari, referitoare la stabilirea produselor cu risc fiscal ridicat, comercializate in relatia B2B. Proiectul, semnat deja de presedintele ANAF, are in vedere atat emiterea de facturi in format electronic de catre furnizorii de servicii, cat si grupele de produse care au risc fiscal ridicat. ANAF si digitalizarea facturilor .

ANAF actualizeaza procedura pentru cei 3,5% destinati ONG-urilor: situatia centralizatoare

ANAF a pregatit procedura pentru cei 3,5% din impozitul pe venit ce pot fi redirectionati catre ONG-uri. Asta pentru ca anul trecut a aparut o Ordonanta 82021) care prevede ca: contribuabilii pot opta pentru depunerea cererii privind destinatia sumei reprezentand pana la 3,5% din impozitul anual datorat formularul 230) la entitatea nonprofitunitatea de cult, beneficiara a sumei.

P O saptamana gratuita cu experiente, informatii si premii pentru cei interesati de IT: Perfect Week cu Wantsome

Academia Prietenoasa Wantsome ii invita pe toti cei care isi doresc sa faca o reconversie profesionala in IT sau un upgrade de skill-uri in 2022 sa participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o saptamana deschisa demonstrativa care aduce oportunitati de cunoastere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor si a fostilor cursanti.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1466 seconds )