Libnet.ro
carturesti.ro

13:00

fanatik.ro: Jumatate dintre romanii care voiau sa se imunizeze au renuntat la idee. increderea in vaccin s-a pierdut in numai doua luni

Hotnews Hotnews,
 fanatik.ro: Jumatate dintre romanii care voiau sa se imunizeze au renuntat la idee. increderea in vaccin s-a pierdut in numai doua luni

Tarile care au vaccinat o mare parte a populatiei impotriva Covid-19 au reusit sa o faca convingand o parte dintre antivaccinisti asupra sigurantei si beneficiilor administrarii serului. Chiar si in cazurile in care ponderea antivaccinistilor nu a scazut, succesul vaccinarii a fost asigurat de faptul ca cei indecisi au fost convinsi in timp sa se vaccineze. in cazul Romania, evolutia a fost inversa: daca la inceputul campaniei de vaccinare, procentajul celor care intentionau sa se imunizeze era estimat la 40-50%, la care se adauga un segment important de indecisi, in lunile care au urmat, intentia de vaccinare s-a prabusit. continuă pe Hotnews

Avertisment pentru toti romanii care merg in Bulgaria. La ce trebuie sa fie atenti

Vremea rece si temperaturile scazute au cuprins si tara vecina de la Dunare. in perioada urmatoare Bulgaria va avea parte de precipitatii abundente si valori extrem de scazute. in aceste conditii MAE a transmis o atentionare pentru romanii care viziteaza sau tranziteaza Bulgaria in perioada 14-15 octombrie 2021. Meteorologii anunta vreme rece si precipitatii in .

Romanii care sunt exclusi de la ajutorul pentru incalzirea locuintei. Ce conditii incalca

In aceasta perioada cand facturile la energie si gaze sunt intr-o continua crestere, primariile de sector din Bucuresti pot acorda anumite subventii. in acelasi timp, exista si anumite conditii pe care locitorii Capitalei trebuie sa le indeplineasca pentru a putea beneficia de aceste ajutoare. Dar, conform normelor, exista si situatii in care sunt exclusi de .

Se dau bani pentru romanii care vor sa fie pe cont propriu: lista conditiilor necesare

Romanii care vor sa se evolueze pe cont propriu si care detin start-up-uri ce dezvolta tehnologii de sustenabilitate, au o sansa unica de a face rost de finantare. Start-up-urile tech de la.

Aproape 68.000 de romani s-au vaccinat in ultima zi, peste jumatate dintre ei cu prima doza

853 de persoane au fost vaccinate anti-Covid in ultimele 24 de ore in Romania, iar de la debutul campaniei de imunizare s-a ajuns la un numar de 5. 660 de persoane vaccinate, 5. 918 dintre acestea cu schema de doua doze, iar 465. 035 au facut si a treia doza.

Parcare gratuita pentru romanii care se vaccineaza in acest loc. Ce zone vor fi disponibile

Decizie inedita pentru a-i motiva pe cetateni sa se vaccineze anti-Covid-19. Din pacate, Romania se confrunta cu un procent mic de vaccinari, iar autoritatile nu stiu cum sa-i mai determine pe cetateni sa se imunizeze. Recent, un nou beneficiu oferit romanilor care se imunizeaza a atras atentia curiosilor. Cine sunt norocosii care pot benficia de .

watchshop.ro

actualitate, 13:00

carturesti.ro

ştirile zilei

watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )