Libnet.ro
UNICEF

19:00

Fasiei Gaza

Libnet Ro
Cine imi va spune tata? Drama unui palestinian care si-a pierdut 103 rude in bombardamentele Israelului asupra Fasiei Gaza

Cine imi va spune tata? Drama unui palestinian care si-a pierdut 103 rude in bombardamentele Israelului asupra Fasiei Gaza

Ahmad al-Ghuferi, un cetatean palestinian, se afla la 80 km distanta, in orasul Jericho din Cisiordania ocupata, atunci cand o racheta israeliana a lovit casa familiei sale.

Netanyahu face un calendar al victoriei totale in Gaza. De ce depinde momentul decisiv

Chiar daca un armistitiu va intarzia ofensiva prevazuta la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, aceasta va plasa Israelul la doar cateva saptamani de o victorie totala, a dat asigurari duminica premierul Benjamin Netanyahu, transmite AFP.

Benjamin Netanyahu: Cu o operatiune la Rafah, Israelul va fi la cateva saptamani de o victorie totala

Chiar daca un armistitiu va and intarzia and ofensiva prevazuta la Rahaf, in sudul Fasiei Gaza, aceasta va plasa Israelul la doar and cateva saptamani and de o and victorie totala and , a dat asigurari duminica premierul Benjamin Netanyahu.

Antony Blinken reafirma ca SUA se opun oricarei reocupari a Fasiei Gaza dupa razboi

Secretarul de stat american Antony Blinken a reafirmat vineri opozitia SUA fata de orice reocupare a Fasiei Gaza dupa incheierea razboiului, ca raspuns la anuntul premierului israelian Benjamin Netanyahu privind un plan post-razboi cu Hamas pentru a mentine controlul securitatii de catre Israel in Cisiordania ocupata si Gaza.

AFP: Blinken reafirma ca SUA se opun oricarei reocupari a Fasiei Gaza dupa razboi

Secretarul de stat american Antony Blinken a reafirmat vineri opozitia SUA fata de orice reocupare a Fasiei Gaza dupa incheierea razboiului, ca raspuns la anuntul premierului israelian Benjamin Netanyahu privind un plan post-razboi cu Hamas pentru a mentine controlul securitatii de catre Israel in Cisiordania ocupata si Gaza.

Planul lui Netanyahu: Israelul va detine controlul de securitate asupra intregii zone la vest de Iordania

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a dezvaluit un plan pentru viitorul post-Hamas al Fasiei Gaza, care include demilitarizarea completa a enclavei, inchiderea granitei sudice a teritoriului cu Egiptul, dar si revizuirea administratiei civile si a sistemelor de educatie din Gaza, potrivit CNN.

Cat de realist este planul prezentat de Benjamin Netanyahu pentru viitorul Fasiei Gaza?

Planul radical prezentat de premierul israelian Benjamin Netanyahu guvernului sau pentru guvernarea Fasiei Gaza dupa incheierea ostilitatilor impotriva Hamas contine prevederi care au fost respinse deja de actori cheie, scrie CNN intr-o analiza la cald asupra subiectului.

Organizatia MSF a denuntat o lovitura israeliana asupra uneia dintre casele sale din Fasiei Gaza

Organizatia neguvernamentala Medici fara Frontiere MSF) a denuntat miercuri in termenii cei mai fermi o lovitura israeliana asupra uneia dintre casele sale din sudul Fasiei Gaza, care a ucis doi membri ai familiei unuia dintre angajatii sai.

Atac mortal israelian asupra unei resedinte Medici fara Frontiere din Gaza (ONG)

Organizatia neguvernamentala Medici fara Frontiere MSF) a denuntat miercuri in termenii cei mai fermi o lovitura israeliana asupra uneia dintre casele sale din sudul Fasiei Gaza, care a ucis doi membri ai familiei unuia dintre angajatii sai, potrivit AFP si news. ro.

Programul Alimentar Mondial a anuntat ca isi suspenda livrarile catre nordul fasiei Gaza, in pofida situatiei dramatice

Programul Alimentar Mondial PAM) a anuntat marti ca intrerupe aprovizionarea cu alimente in nordul Fasiei Gaza pana cand conditiile din teritoriul palestinian vor fi din nou suficient de sigure, informeaza Reuters si Agerpres.

Israel va lansa atacul asupra orasului Rafah, daca ostaticii nu vor fi eliberati de Ramadan

Un membru al cabinetului de razboi al Israelului a spus ca tara sa va lansa ofensiva terestra impotriva orasului Rafah, ultimul loc relativ sigur din Gaza, daca Hamas nu elibereaza ostaticii israelieni ramasi, pana la inceputul lunii sfinte musulmane Ramadan, in mai putin de trei saptamani. Rafah e ultimul refugiu pentru mai mult de jumatate din populatia de 2,3 milioane a Fasiei Gaza .

Lumea trebuie sa stie! Ultimatum al Israelului privind o ofensiva terestra la Rafah, in sudul Fasiei Gaza

Israelul ameninta cu o ofensiva la Rafah, din sudul Fasiei Gaza, daca Hamas nu elibereaza toti ostaticii israelieni pana in 10 martie, conform AFP, BBC si The Guardian. Potrivit ONU, aproximativ 1,4 milioane de persoane, majoritatea stramutate din cauza razboiului, sunt inghesuite in acest oras, transformat intr-o tabara imensa si singurul mare centru urban din teritoriu unde armata israeliena nu a lansat inca o ofensiva.

Netanyahu: A nu ataca Rafah ar insemna pierderea razboiului impotriva Hamas

Armata israeliana trebuie sa-si desfasoare operatiunea in orasul Rafah, unde aproximativ 1,4 milioane de palestinieni sunt inghesuiti in sudul Fasiei Gaza, intrucat in caz contrar va pierde razboiul impotriva Hamas, a declarat premierul israelian Benjamin Netanyahu sambata seara, potrivit AFP.

Egiptul construieste o noua zona tampon, la granita cu Gaza, cu ziduri de peste 3 km latime

Egiptul construieste o zona-tampon si un zid masiv, cu o latime de cativa kilometri, de-a lungul frontierei sale cu sudul Fasiei Gaza, dupa cum arata noile imagini din satelit.

Armata israeliana efectueaza o operatiune intr-un spital mare din Gaza Peisaj apocaliptic

Armata israeliana a anuntat joi ca desfasoara o operatiune intr-un mare spital asediat din sudul Fasiei Gaza, unde crede ca sunt tinuti ostatici israelieni ai Hamas si unde medicii descriu o situatie disperata, potrivit AFP.

VIDEO Armata Israelului a intrat in cel mai mare spital din sudul Fasiei Gaza, sustinand ca acolo ar fi fost ascunsi ostatici decedati Hamas: Au intrat cu buldozele in gropi comune din complexul medical

Fortele speciale ale Israelului au intrat joi in Spitalul Nasser din orasul Khan Younis din sudul Fasiei Gaza, unde sustine ca s-ar afla luptatori Hamas, dar si ca este posibil ca acolo sa fi fost ascunse si trupurilor unor ostatici israelieni decedati, conform The Times of Israel si CNN.

Reuters: Seful UNRWA spune ca civilii din Rafah nu ar avea unde sa fie evacuati

Seful Agentiei Natiunilor Unite de ajutorare pentru refugiatii palestinieni UNRWA), Philippe Lazzarini, nu vede nicio posibilitate de evacuare a oamenilor din orasul Rafah, situat in sudul Fasiei Gaza, asa cum a cerut Israelul.

Reuters: Australia, Canada si Noua Zeelanda avertizeaza Israelul impotriva unei operatiuni catastrofale la Rafah

Liderii Australiei, Canadei si Noii Zeelande, aliate ale Washingtonului, au avertizat joi Israelul cu privire la o operatiune terestra catastrofala in orasul Rafah, in sudul Fasiei Gaza.

Reuters: Australia, Canada si Noua Zeelanda avertizeaza Israelul impotriva unei operatiuni catastrofale la Rafah

Liderii Australiei, Canadei si Noii Zeelande, aliate ale Washingtonului, au avertizat joi Israelul cu privire la o operatiune terestra catastrofala in orasul Rafah, in sudul Fasiei Gaza.

Netanyahu promite o operatiune puternica la Rafah dupa plecarea civililor

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a promis miercuri seara o operatiune puternica la Rafah dupa ce va permite populatiei civile sa paraseasca acest oras situat in extremitatea sudica a Fasiei Gaza, potrivit AFP.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )