Libnet.ro
UNICEF

19:00

Federatia Autonome

Libnet Ro
MAE condamna din nou anexarea Crimeei de catre Rusia

MAE condamna din nou anexarea Crimeei de catre Rusia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) reitereaza pozitia fermade condamnare si nerecunoastere a anexarii ilegale, de catre Federatia Rusa, a Republicii Autonome Crimeea si a orasului Sevastopol si reafirma sprijinul pentru independenta, suveranitatea si integritatea teritoriala ale Ucrainei, in frontierele sale recunoscute international. La noua ani de la anexarea ilegala de catre Federatia Rusa a Republicii Autonome Crimeea .

MAE condamna din nou anexarea Crimeei de catre Rusia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) reitereaza pozitia fermade condamnare si nerecunoastere a anexarii ilegale, de catre Federatia Rusa, a Republicii Autonome Crimeea si a orasului Sevastopol si reafirma sprijinul pentru independenta, suveranitatea si integritatea teritoriala ale Ucrainei, in frontierele sale recunoscute international. La noua ani de la anexarea ilegala de catre Federatia Rusa a Republicii Autonome Crimeea .

MAE reitereaza nerecunoasterea anexarii Republicii Autonome Crimeea si orasului Sevastopol de catre Federatia Rusa

Ministerul Afacerilor Externe reitereaza pozitia ferma de condamnare si nerecunoastere a anexarii ilegale de catre Federatia Rusa a Republicii Autonome Crimeea si a orasului Sevastopol, considerand-o o violare flagranta a principiilor de drept international.

MAE, mesaj la noua ani de la anexarea Crimeei de catre Rusia: o violare flagranta a principiilor de drept international

Ministerul Afacerilor Externe reitereaza pozitia ferma de condamnare si nerecunoastere a anexarii ilegale, de catre Federatia Rusa, a Republicii Autonome Crimeea si a orasului Sevastopol.

MAE: Se implinesc opt ani de la anexarea Peninsulei Crimeea, Romania condamna ferm acest act

Romania reitereaza, la opt ani de la anexarea ilegala de catre Federatia Rusa a Republicii Autonome Crimeea si a orasului Sevastopol, pozitia de condamnare ferma a acestui act de incalcare a principiilor si normelor de drept international, anunta Ministerul Afacerilor Externe intr-un comunicat.

Romania nu recunoaste legitimitatea alegerilor din Crimeea

Romania nu recunoaste legitimitatea alegerilor pentru Duma de Stat a Federatiei Ruse organizate, duminica, in Crimeea, si reafirma sprijinul pentru suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE). Sursa citata aminteste ca Romania nu recunoaste nici anexarea ilegala a Republicii Autonome Crimeea si a orasului Sevastopol de catre Federatia Rusa. MAE noteaza .

Cinci ani de la anexarea ilegala a Peninsulei Crimeea. MAE: Romania condamna ferm inca o data acest act de incalcare a principiilor si normelor de drept international de catre Rusia

Ministerul Afacerilor Externe a reafirmat ca, la cinci ani de la anexarea ilegala a Republicii Autonome Crimeea de catre Federatia Rusa, acest act de incalcare a principiilor si normelor de drept international,.

MAE: La 5 ani de la anexarea ilegala a Crimeei, Romania condamna ferm acest act

La 5 ani de la anexarea ilegala de catre Federatia Rusa a Republicii Autonome Crimeea si a orasului Sevastopol, Romania condamna ferm, inca o data, acest act de incalcare a principiilor si normelor de drept international, se arata intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

MAE: Romania reafirma sprijinul sau pentru suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei, la 4 ani de la anexarea ilegala a peninsulei Crimeea

Ministerul Afacerilor Externe anunta, intr-un comunicat, ca sustine si se alatura Declaratiei Inaltului Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate privind anexarea ilegala a peninsulei Crimeea. La 4 ani de la anexarea ilegala de catre Federatia Rusa a Republicii Autonome Crimeea si a orasului Sevastopol, Romania condamna ferm, inca o data, incalcarea principiilor si normelor de drept international, se arata in comunicatul MAE.

Sondaj VTIOM: Alipirea Transnistriei la Federatia Rusa, dorita de o majoritate zdrobitoare a locuitorilor regiunii moldovenesti din stanga Nistrului

O majoritate zdrobitoare a locuitorilor din Transnistria opteaza pentru aderarea regiunii autonome moldovenesti din partea stanga a raului Nistru la Federatia Rusa, potrivit unui sondaj publicat de institutul rus VTIOM.

Organizarea referendumului din Crimeea costa doua milioane de dolari.

Desi Guvernul de la Kiev a blocat conturile regiunii autonome Crimeea, autoritatile locale au decis totusi sa organizeze duminica, 16 martie un referendum care va decide statutul regiunii in componenta Rusiei, dar si aderarea la Federatia Rusa, infomeaza evz. md. Presa din regiune scrie ca cheltuielile pentru pleibiscit se estimeaza la aproximativ doua milioane de dolari, iar banii vor fi oferiti cel mai probabil de federatia Rusa, care este avantajata pentru destabilizarea situatiei in .

Referendumul din Crimeea, vot in stil sovietic. Da este singura optiune

Populatia Regiunii Autonome Crimeea din Ucraina, aflata sub ocupatie ruseasca, va avea de ales dintre doua optiuni foarte asemanatoare, la referendumul de pe 16 martie: fie se alatura Rusiei, ori isi declara independenta si adera mai apoi la Federatia Rusa, informeaza The Kyiv Post.

Corlatean: Decizia Crimeii de a solicita intrarea in Federatia Rusa este ilegala si inadmisibila

Decizia Republicii Autonome Crimeea de a solicita intrarea in componenta Federatiei Ruse este o amenintare directa la adresa integritatii teritoriale a Ucrainei, transmite ministrul roman al Afacerilor Externe.

Parlamentul din Crimeea a votat alaturarea la Rusia. Un referendum va fi organizat pe 16 martie si lumea va fi intrebata daca doreste intrarea in Federatia Rusa

Parlamentul din Crimeea a adoptat o motiune ca regiunea sa se uneasca cu Rusia, anunta Ria Novosti. In plus, legislatorii regiunii autonome Crimeea au mai decis, joi, sa mute data referendumului privind statutul regiunii pe 16 martie, desi initial era stabilita pentru 25 mai si apoi 30 martie si au votat includerea unei intrebari prin care oamenii sa declare daca doresc sa intre in Federatia Rusa.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1905 seconds )