Libnet.ro
UNICEF

22:15

Federatia Solidaritatea

Libnet Ro
Contractul Colectiv de Munca, aplicabil in toate spitalele publice. Drepturile angajatilor din domeniul sanatatii

Contractul Colectiv de Munca, aplicabil in toate spitalele publice. Drepturile angajatilor din domeniul sanatatii

Contractul Colectiv de Munca din Sanatate a intrat in vigoare in toate unitatile sanitare publice si pentru toti angajatii din domeniu, anunta Federatia Solidaritatea Sanitara din Romania.

Solidaritatea Sanitara: Contractul colectiv de munca 20232025 pe ramura a intrat in vigoare

Federatia Solidaritatea Sanitara a anuntat joi ca a intrat in vigoare Contractul Colectiv de Munca la nivel de ramura. El a devenit obligatoriu in toate unitatile sanitare publice si pentru toti angajatii din domeniu.

Federatia Solidaritatea Sanitara: Contractul Colectiv de Munca din Sanatate, de acum aplicabil in toate unitatile sanitare

Contractul Colectiv de Munca din Sanatate CCMS) este de acum aplicabil in toate unitatile sanitare, anunta joi Federatia Solidaritatea Sanitara, care precizeaza ca noul contract prevede, printre altele, concediul suplimentar de odihna, pauza de masa pentru cei care lucreaza in ture, protectie impotriva discriminarii, principii pentru salarizare si echitate, drepturi specifice privind flexibilizarea timpului de lucru.

Sindicatele din ANAF si Ministerul Finantelor se pregatesc de greva generala inca nu exista o data certa

Federatia Sindicatelor din Administratia Fiscala Solidaritatea anunta intr-o postare pe Facebook ca se pregateste de greva generala.

Sindicatele din ANAF, greva de avertisment de la ora 8:00

Federatia Sindicatelor din Administratia Fiscala ,,Solidaritatea, afiliata la Blocului National Sindical BNS), organizeaza o greva de avertisment la nivel national intre orele 8:00 si 10:00.

Sindicalistii din sanatate isi suspenda protestele si acorda Guvernului termene stricte pentru onorarea obligatiilor asumate

Federatia Solidaritatea Sanitara, care a organizat in urma cu doua zile un miting de protest in fata sediului Guvernului, anunta ca suspenda conflictul colectiv de munca si acorda Guvernului termene stricte pentru onorarea obligatiilor asumate.

Federatia Solidaritatea Sanitara anunta suspendarea conflictului colectiv de munca

Federatia Solidaritatea Sanitara anunta vineri ca suspenda conflictul colectiv de munca si acorda Guvernului termene stricte pentru onorarea obligatiilor asumate. Conflictul colectiv de munca va fi redeschis in situatiile in care Guvernul Romaniei nu-si indeplineste obligatiile asumate,.

Sindicalistii din Administratia Fiscala protesteaza joi in fata Ministerului Finantelor, nemultumiti de conditiile de munca si salarizare

Federatia Sindicatelor din Administratia Fiscala Solidaritatea, afiliata la Blocul National Sindical, va organiza joi un protest in fata Ministerului Finantelor, intre orele 13:00 si 14:00, pe fondul nemultumirilor fata de conditiile de munca si de salarizarea din sistem.

Rafila anunta un acord cu sindicatele privind drepturile salariale din Sanatate

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat miercuri, dupa discutii cu sindicalistii de la Federatia Solidaritatea Sanitara ca s-a ajuns la un acord privind acordarea unor drepturi salariale si sporuri pentru personalul din Sanatate. La discutii a participat si premierul.

Sindicalistii din Solidaritatea Sanitara protesteaza in Capitala

Sindicalistii din Sanatate protesteaza din nou in Piata Victoriei din Capitala, incepand cu ora 11:00, informeaza Federatia Solidaritatea Sanitara. Continuand seria protestelor declansate in urma cu doua luni, Federatia Solidaritatea Sanitara anunta desfasurarea unui nou miting national al lucratorilor din sanatate pentru miercuri, 12 iulie 2023, incepand cu ora 11:00, in Piata Victoriei din Bucuresti. La .

Medicii protesteaza in Piata Victoriei. Care sunt cererile acestora

Sindicalistii din sanatate protesteaza din nou in Piata Victoriei din Capitala, incepand cu ora 11:00, informeaza Federatia Solidaritatea Sanitara. Acestia isi continua seria de proteste, desi guvernantii au discutat cu Sanitas, cealalta mare.

Miting de peste 5.000 de angajati din Sanatate organizat de Federatia Solidaritatea Sanitara are loc miercuri in Piata Victoriei

Federatia Solidaritatea Sanitara organizeaza un nou miting national al lucratorilor din Sanatate, miercuri, incepand cu ora 11:00, in Piata Victoriei din Bucuresti. La protest vor participa peste 5. 000 de angajati din Sanatate.

Ministrul Rafila, discutii cu sindicalistii din Sanatate in ziua protestului. La ce acord s-a ajuns

Federatia Solidaritatea Sanitara a organizat, miercuri, un nou protest al angajatilor din Sanatate la care au participat in jur de 1. 500 de persoane. Chiar in ziua protestului ministrul.

Un nou protest al angajatilor din sistemul sanitar in fata Guvernului 1.500 de persoane scandeaza Sanatatea nu cedeaza, astazi din nou protesteaza

Un nou miting de protest al angajatilor din sistemul sanitar este programat miercuri, intre orele 11:00 - 14:00, in fata sediului Guvernului. La protestul organizat de Federatia Solidaritatea Sanitara sunt asteptate aproximativ 5. 000 de persoane, potrivit organizatorilor.

Angajatii ANAF protesteaza joi, in fata Ministerului Finantelor, si ameninta cu greva generala. Revendicarile lor

Angajatii ANAF vor protesta joi, in fata Ministerului Finantelor MF), pentru a cere indexarea salariilor cu rata inflatiei, introducerea sporurilor in salariul de baza si consultari reale pe tema noii Legi a salarizarii. Federatia Sindicatelor din Administratia Fiscala Solidaritatea a transmis ca acest protest va fi ultimul inainte de declansarea grevei de avertisment si a grevei generale.

Federatia Solidaritatea Sanitara va organiza un protest

Federatia Solidaritatea Sanitara va organiza astazu un protest, declarandu-se nemultumita de indiferenta Guvernului fata de adevaratele revendicari ale angajatilor din sanatate.

Federatia Solidaritatea Sanitara picheteaza joi spitalele din tara si ameninta cu greva generala

Federatia Solidaritatea Sanitara va picheta din nou, joi, unitatile sanitare din tara, fara a fi oprita activitatea acestora. Sindicalistii sunt nemultumiti de OUG-ul adoptat saptamana trecuta, deoarece nu satisface assteatarile angajatilor din sanatate.

Solidaritatea Sanitara anunta continuarea protestelor: Ordonanta amagirilor nu satisface revendicarile angajatilor din Sanatate

Federatia Solidaritatea Sanitara a anuntat ca protestele vor continua, deoarece Ordonanta adoptata de Guvern vineri nu raspunde cerintelor angajatilor din domeniul sanatatii. Potrivit organizatiei sindicale, forma in care solicitarile lor au fost transpuse in ordonanta nu se regaseste in lista de revendicari. Unul dintre principalele puncte de dezacord este legat de plata corecta pentru a asigura continuitatea serviciilor medicale.

Ordonanta amagirilor: Sindicatele din Sanatate spun ca Guvernul doar s-a facut ca le-a marit salariile Protestele continua, se anunta o greva generala

Federatia Solidaritatea Sanitara reactioneaza dupa aprobarea OUG privind salariile din sanatate, numind-o Ordonanta amagirilor, deoarece exista o diferenta foarte mare intre beneficiile anuntate public pentru angajatii din Sanatate si beneficiile reale, si acuzand ca se simuleaza cresterile salariale.

Solidaritatea Sanitara transmite ca Ordonanta amagirilor nu satisface revendicarile angajatilor din Sanatate si continua protestele

Federatia Solidaritatea Sanitara reactioneaza dupa aprobarea OUG privind salariile din sanatate, numind-o Ordonanta amagirilor, deoarece exista o diferenta foarte mare intre beneficiile anuntate public pentru angajatii din Sanatate si beneficiile reale, fiind de fapt o simulare a unor createri salariale.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )