Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

O femeie care posta mesaje antivaccinare a murit dupa ce si-a infectat toata familia cu SARS-CoV-2

Adevărul Adevărul,
O femeie care posta mesaje antivaccinare a murit dupa ce si-a infectat toata familia cu SARS-CoV-2

O pensionara din Barlad a decedat la sectia de Terapie Intensiva a spitalului din Barlad, fiind infectata cu noul coronavirus. Medicii au stabilit ca virusul ii afectase plamanii in proportie de peste 90%. Pana sa fie internata, pensionara posta zilnic mesaje impotriva vaccinarii, sub lozinca Opriti Vaccinarea. continuă pe Adevărul

Incendiu devastator in zi de mare sarbatoare. O femeie a murit dupa ce a lasat o candela aprinsa. Vecinii, in stare de alerta

Un necaz extrem de mare a avut loc intr-un bloc din Pitesti, acolo unde un incendiu puternic a izbucnit din cauza unei candele aprinse si nesupravegheate. Din pacate, o femeie si-a pierdut viata dupa intoxicarea cu monoxid de carbon, iar orice efort de a o salva a fost in zadar. Ce s-a intamplat, de fapt .

Tragedie la un spitalul din Galati: Un pacient a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul 8

Un barbat internat la Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei din Galati a murit dupa ce s-a aruncat, joi, de la etajul 8.

Tragedie in zi de sarbatoare: O batrana a murit dupa un incendiu pornit de la o lumanare

Tragedie in zi de Sarbatoare. O femeie de 79 de ani a murit intoxicata cu monoxid de carbon, dupa ce a aprins o candela si a lasat-o nesupravegheata.

Un barbat internat cu piciorul rupt la spitalul din Caransebes, a murit dupa cateva zile. Familia l-a gasit legat de pat si in stare de inconstienta

Familia unui barbat din Caransebes este foarte revoltata de felul in care a fost tratat capul familiei. Barbatul a avut un accident in timp ce vopsea o poarta. A cazut de pe o scara de un metru. Omul si-a fracturat piciorul si s-a lovit la cap.

Cimpeanu afirma ca patru cadre didactice din judetul Olt si alte trei din Mehedinti au murit dupa ce s-au infectat cu SARS-CoV-2

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, afirma ca patru cadre didactice din judetul Olt si alte trei din Mehedinti au decedat dupa ce s-au infectat cu SARS-CoV-2, ministrul explicand ca aceste decese au avut un impact asupra deciziilor unor scoli care au cerut trecerea la invatamantul online, potrivit News.

watchshop.ro

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )