Libnet.ro
UNICEF

13:46

Finala 400

Libnet Ro
 CM Natatie Juniori: Vlad Stancu, performanta extraordinara - Argint in proba de 400 m liber

CM Natatie Juniori: Vlad Stancu, performanta extraordinara - Argint in proba de 400 m liber

Vlad Stancu a cucerit medalia de argint in proba de 400 m liber din cadrul Campionatelor Mondiale de inot pentru Juniori, dupa ce a terminat pe locul al doilea in finala de la Lima.

Romania, in finala la stafeta 4100 m liber masculin, la Mondialele de natatie pentru juniori. Start de exceptie pentru David Popovici

Echipa Romaniei, formata din David Popovici, Alexandru Constantinescu, Stefan Cozma si Patrick Dinu, a obtinut primul loc in seriile probei de stafeta masculin 4100 metri liber, la Campionatele Mondiale de Juniori de la Lima, si s-a calificat in finala. Aissa Claudia Prisecariu si Rebecca Aimee Diaconescu, s-au calificat in semifinalele probei de 100 de metri spate, iar Vlad Stancu in finala probei de 400 de metri liber.

CM Natatie Juniori: Vlad Stancu s-a calificat in finala probei de 400 m liber

Vlad Stancu a obtinut marti calificarea in finala probei de 400 de metri liber, in prima zi a Campionatelor Mondiale de Natatie pentru juniori de la Lima.

Nadia Comaneci, dezvaluiri neasteptate despre David Popovici: Astept sa ne revedem curand

David Popovici este unul dintre cei mai de succes sportivi din Romania. Tanarul obtine medalii de aur si titluri presitogioase. Campionul este de neoprit. Campionul s-a retras din finala probei de 400 m liber din cadrul Campionatelor Europene de Natatie de la Roma, o proba in care romanul se calificase miercuri dimineata cu al patrulea timp din serii. Nadia Comaneci, mesaj special pentru David Popovici La scurt timp dupa ce a devenit campion european si la 200 de metri liber, David Popovici a fost felicitat de catre toti sportivii din lume. Printre acestia s-a numarat si Nadia Comaneci. Legenda gimnasticii romanesti s-a aratat impresionata de numeroasele recorduri obtinute de sportivul in varsta de 17 ani si este mandra de reusitele sale.

De ce s-a retras David Popovici din finala la 400 metri liber. Antrenorul campionului a lamurit motivul deciziei

De ce s-a retras David Popovici din finala la 400 metri liber. Dublul campion mondial si european la 100 si 200 metri liber, reusise calificarea si in finala probei in care a concurat pentru prima oara. El inregistrase al patrulea timp in seriile desfasurate de dimineata. La scurta vreme, a venit vestea ca David Popovici .

David Popovici s-a retras din finala de 400 metri liber. Care e motivatia antrenorului

Calificat cu al patrulea timp in finala de 400 metri liber, David Popovici nu va mai lua startul in cursa programata miercuri seara de la 19:53.

CE Natatie: Antrenorul lui David Popovici explica retragerea inotatorului din finala de la 400 m liber

Calificat cu al patrulea timp in finala probei de 400 m liber din cadrul CE Natatie de la Roma, David Popovici a ales sa se retraga inainte de marea finala. Decizia a fost explicata de Adrian Radulescu, antrenorul dublului campion european si mondial.

David Popovici s-a retras din finala probei de 400 de metri liber. Motivul din spatele deciziei

David Popovici nu va concura in finala probei de 400 de metri liber, in care reusise sa se calificase cu al patrulea cel mai bun timp.

David Popovici, mister deslusit: Antrenorul a explicat de ce s-a retras de la ultima finala Europeana

David Popovici ar fi trebuit sa atace podiumul, diseara, in proba de 400 de metri liber, insa a luat decizia de a pune capat participarii sale la Campionatele Europene gazduite de Roma.

David Popovici s-a retras din finala probei de 400 m liber de la Europenele de Natatie. Motivul invocat de inotatorul momentului

David Popovici s-a retras din finala probei de 400 m liber din cadrul Campionatelor Europene de Natatie de la Roma, o proba in care romanul se calificase miercuri dimineata cu al patrulea timp din serii. David Popovici s-ar fi retras din finala de la 400 m liber din cauza oboselii .

CE Natatie: David Popovici s-a retras din finala de la 400 m liber - Motivul invocat de dublul campion european

David Popovici a obtinut calificarea in finala probei de 400 m liber din cadrul CE de Natatie de la Roma la chiar prima participare din cariera. inotatorul momentului nu va participa insa la marea finala, el alegand sa se retraga.

David Popovici, Europene incheiate: A renuntat la finala de la 400 de metri liber. Explicatia deciziei

Sportivul legitimat la CS Dinamo si-a incheiat participarea la Europenele de la Roma, inaintea ultimei probe in care avea chiar sanse bune la podium.

David Popovici, calificat in finala probei de 400 m liber. Romanul concureaza miercuri seara pentru o noua medalie la Europenele de la Roma

David Popovici s-a calificat in finala probei de 400 m liber de la Campionatele Europene de Natatie si va concura miercuri seara pentru o noua medalie in competitia de la Roma. David Popovici, calificat in finala probei de 400 m liber de la Roma .

David Popovici s-a calificat in finala probei de 400 m liber la europenele de la Roma

Dupa ce a castigat medalia de aur la 100 m liber, cu record mondial absolut si cea de la 200 m liber cu record mondial de juniori, David Popovic s-a calificat si in finala probei de 400 m liber de la Campionatul European de la Roma.

David Popovici, in finala de la 400 metri liber

Deja dublu medaliat cu aur la Campionatul European de la Roma, David Popovici a concurat, miercuri dimineata, in seriile de calificare la 400 metri liber, o proba pe care o incearca in premiera la seniori.

David Popovici s-a calificat in finala de la 400 metri liber

ACTUALIZARE - David Popovici s-a retras din finala probei de 400 metri liber de la CE de Natatie --- David Popovici s-a calificat in finala si in proba de 400 m liber din cadrul Campionatului European de natatie de la Roma. Sportivul nostru face senzatie la aceasta competitie reusind sa evolueze la cel mai inalt nivel, chiar si intr-o proba in care nu a mai concurat.

David Popovici, primul in seria sa de calificare pentru finala de 400 metri liber

David Popovici a obtinut timpul de 3. 99 in prima serie de calificare pentru finala de la 400 de metri liber la Campionatele Europene de Natatie.

David Popovici, sanse bune la inca o medalie europeana: A prins finala din aceasta seara, la 400 de metri liber

Ultima proba in care a concurat sportivul legitimat la CS Dinamo e si cea mai putin cunoscuta pentru el. Chiar si asa, romanul s-a descurcat destul de bine.

CE Natatie: David Popovici, in finala de la 400 m liber la prima participare din cariera - Al patrulea timp din serii

David Popovici a dominat prima serie de calificare pentru finala probei de 400 m liber au fost in total doar trei sportivi), iar timpul reusit a fost suficient pentru a ajunge in finala care va avea loc miercuri, de la ora 19:53.

De ce a refuzat David Popovici ofertele universitatilor americane. Campionul roman s-a retras din finala probei de 400 metri liber

De ce a refuzat David Popovici ofertele universitatilor americane. inotatorul roman de 17 ani este noul fenomen al natatiei mondiale. Sportivul legitimat la Dinamo a devenit dublu campion mondial si european in probele de 100 si 200 metri liber. Performantelor Regelui David au atras atentia marilor universitati americane, ce ar dori sa-l inregimenteze pe David .

actualitate, 13:46

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )