Libnet.ro
UNICEF

12:15

Finala Probei

Libnet Ro
Sportivii romani au mai cucerit o medalie de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj

Sportivii romani au mai cucerit o medalie de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj

A doua medalie de aur pentru Romania la Campionatele Mondiale de Canotaj de la Racice a fost castigata de Marius Cozmiuc si Sergiu Bejan, in Finala A a probei de dublu rame masculin M2-).

Victoria uriasa pentru Romania la Campionatul Mondial de Canotaj. Ionela Cozmiuc a castigat medalia de aur in proba de schif simplu VIDEO FOTO

Romania a obtinut primul succes la Campionatul Mondial de Canotaj, gazduit orasul Racice, din Republica Ceha. Ionela Cozmiuc a castigat titlul pentru delegatia noastra, dupa ce s-a impus in finala probei de schif simplu, categorie usoara. Medalie de aur pentru Romania la Campionatul Mondial de Canotaj Delegatia Romaniei de la Campionatul Mondial de Canotaj a .

Canotaj: Ancuta Bodnar si Simona Radis (dublu vasle), in finala CM - Cele doua sunt campioane olimpice

Ancuta Bodnar si Simona Radis, campioane olimpice, s-au calificat vineri in finala probei de dublu vasle din cadrul Campionatelor Mondiale de canotaj de la Racice, performanta reusita si de echipajul masculin al Romaniei de opt rame plus carmaci 8+1).

David Popovici si Bianca Costea, noi medalii de aur la Lima. Vlad Stancu, bronz

David Popovici a cucerit medalia de aur in proba de 100 m liber, iar Bianca Costea a obtinut prima pozitie in proba de 50 n liber feminin. Vlad Stancu a obtinut medalia de bronz in finala probei de 1. 500 m liber.

Popovici si Sebastian Dinu, calificati in finala de 100 m liber din cadrul Campionatelor Mondiale de la Lima

Inotatorii romani David Popovici si Patrick Sebastian Dinu s-au calificat in finala probei de 100 m liber din cadrul Campionatelor Mondiale pentru juniori de la Lima Peru), anunta Federatia Romana de Natatie.

David Popovici si Patrick Sebastian Dinu s-au calificat in finala probei de 100 m liber la Campionatul Mondial de juniori

David Popovici s-a calificat sambata noaptea in finala probei de 100m liber din cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie pentru juniori, asta dupa ce a fost cel mai rapid inotator din semifinalele competitiei de la Lima Peru). in ultimul act a ajuns si Patrick Sebastian Dinu, a anuntat Federatia Romana de Natatie. David Popovici si Patrick Sebastian Dinu s-au calificat in finala probei regina de 100m liber .

CM Natatie Juniori: Bianca Costea va lupta pentru o medalie la 50 m liber - Al doilea timp din semifinale

Bianca Costea s-a calificat in finala probei de 50 m liber din cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie pentru Juniori, dupa ce a fost inregistrata cu al doilea timp in semifinalele de la Lima Peru).

CM Natatie Juniori: David Popovici si Patrick Sebastian Dinu s-au calificat in finala probei regina de 100m liber

David Popovici s-a calificat sambata in finala probei de 100m liber din cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie pentru juniori, dupa ce a fost cel mai rapid inotator din semifinalele competitiei de la Lima Peru). in ultimul act a ajuns si Patrick Sebastian Dinu.

Kaiac-Canoe: Romania a castigat Finala B la kaiac dublu masculin 1.000 m la Mondialele U23

Cel mai bun rezultat inregistrat de Romania vineri la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe pentru juniori si tineret U23) de la Szeged Ungaria) a fost victoria inregistrata in Finala B a probei masculine de kaiac dublu 1. 000 m U23 de George Mihaita Tenta si Darius Florentin Zaharia 3:21. 84), sinonima cu locul 10 in clasamentul general, potrivit agerpres. ro. Romania a castigat Finala B la kaiac dublu masculin .

Fantasticul David Popovici! A cucerit medalia de AUR in finala probei de 200 de metri liber

Dupa ce noaptea trecuta a obtinut medalia de aur la proba de stafeta 4100 de metri liber, David Popovici 17 ani) a reusit un nou succes si si-a trecut in palmares un alt aur mondial, cucerit la proba de 200 de metri liber, la Campionatele Mondiale de Juniori din Peru, scrie gsp. ro.

David Popovici in finala de 200 de metri liber de la Mondialele de juniori din Peru - a stabilit cel mai bun timp in calificari

Sportivul roman David Popovici s-a calificat cu cel mai bun timp in finala probei de 200 m liber la Campionatele Mondiale de inot pentru juniori de la Lima Peru), relateaza Agerpres.

David Popovici, calificat cu primul timp in finala CM de natatie la 200 metri liber. Promisiune pentru un nou aur

Vedeta a Campionatellor Mondiale de natatie pentru juniori, David Popovici isi respecta blazonul. Romanul s-a calificat in finala probei de 200 metri liber, dupa ce a obtinut deja un prim aur, cu stafeta de 4x100 m.

CM Natatie Juniori: David Popovici, in finala probei de 200 m liber Andra Gorecki, in ultimul act la 200 m fluture

David Popovici a obtinut miercuri calificarea in finala probei de 200 m liber din cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie pentru juniori, dupa ce a fost inregistrat cu cel mai bun timp din seriile de la Lima.

CM Natatie Juniori: Bianca Costea, in semifinalele probei de 100 m liber Rebecca Diaconescu s-a retras inainte de start

Bianca Costea s-a calificat in semifinalele probei de 100 m liber din cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie pentru Juniori, dupa ce a fost inregistrata cu al patrulea timp din seriile de la Lima.

Romania, in finala la stafeta 4100 m liber masculin, la Mondialele de natatie pentru juniori. Start de exceptie pentru David Popovici

Echipa Romaniei, formata din David Popovici, Alexandru Constantinescu, Stefan Cozma si Patrick Dinu, a obtinut primul loc in seriile probei de stafeta masculin 4100 metri liber, la Campionatele Mondiale de Juniori de la Lima, si s-a calificat in finala. Aissa Claudia Prisecariu si Rebecca Aimee Diaconescu, s-au calificat in semifinalele probei de 100 de metri spate, iar Vlad Stancu in finala probei de 400 de metri liber.

Echipa Romaniei de stafeta 4x100 m liber masculin s-a calificat, cu primul timp, in finala Campionatului Mondial de inot de la Lima

Echipa Romaniei de stafeta 4x100 m liber masculin, din care face parte si David Popovici, s-a calificat in aceasta seara in finala probei la Campionatul Mondial de inot pentru juniori de la Lima, in Peru.

CM Natatie Juniori: David Popovici, in finala cu stafeta masculina de 4x100 m liber Doua romance, in semifinale la 100 m spate

Stafeta masculina de 4x100 m liber a Romaniei, din care face parte si David Popovici, s-a calificat in finala din cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie pentru Juniori de la Lima. Tot marti, Aissia Prisecariu si Rebecca Diaconescu au obtinut calificarea in semifinalele probei de 100 metri spate.

CM Natatie Juniori: Vlad Stancu s-a calificat in finala probei de 400 m liber

Vlad Stancu a obtinut marti calificarea in finala probei de 400 de metri liber, in prima zi a Campionatelor Mondiale de Natatie pentru juniori de la Lima.

Catalin Chirila a castigat duminica o noua medalie la proba de canoe simplu de la Campionatele Europene

Catalin Chirila a terminat finala probei de 500 metri la canoe simplu pe locul 3, duminica. Sportivul a fost depasit de cehul Martin Fuksa 1:47. 183) si moldoveanul Serghei Tarnovschi 1:48. El a castigat medalia de bronz. Chirila a castigat medalia de aur la proba de canoe simplu pe 1. 000 de metri, sambata, la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Munchen. Campionul mondial a condus cursa de la un capat la altul si s-a impus cu timpul de 3 min 49 sec 6811000, potrivit digisport. ro. Catalin Chirila, felicitat de ministrul Sportului .

CE Tenis de masa: Bernadette Szocs, eliminata in sferturi de jucatoarea alaturi de care a cucerit aurul la dublu feminin

Bernadette Szocs a fost eliminata in sferturile de finala ale probei de simplu feminin din cadrul Campionatului European de tenis de masa de la Munchen.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1517 seconds )