Libnet.ro
UNICEF

19:45

Finantelor Caciu

Libnet Ro
Adrian Caciu si presedintele ANAF au participat in cadrul sedintei boardului CNIPMMR

Adrian Caciu si presedintele ANAF au participat in cadrul sedintei boardului CNIPMMR

Astazi, 30 martie a. c. , la sediul CNIPMMR, a avut loc sedinta boardului CNIPMMR ce i-a avut ca invitati pe ministrul finantelor, dl. Adrian Caciu si pe presedintele ANAF, dl. Lucian Heius.

Romania trebuie sa reduca deficitul de cont curent si deficitul comercial pentru o crestere a ratingului de tara, spune ministrul Finantelor

Romania trebuie sa reduca deficitul de cont curent si deficitul balantei comerciale pentru o crestere a ratingului de tara, a aratat, sambata, ministrul Finantelor, Adrian Caciu.

Ministerul Finantelor propune inghetarea tarifelor RCA timp de 6 luni, la nivelul celor din martie 2022

Ministerul Finantelor, condus de Adrian Caciu PSD), a propus oficial, printr-un proiect de Hotarare de Guvern, plafonarea timp de sase luni a tarifelor RCA la nivelul din martie anul trecut. Noile tarife se vor aplica odata cu intrarea in vigoare a Hotararii, iar asiguratorii care nu o respecta risca amenzi intre 1. 000 lei si 50. 000 lei.

Taxa de solidaritate va fi platita de toate companiile, spune Caciu

Taxa de solidaritate va fi platita de toate companiile care au realizat profituri exceptionale, a declarat, marti, ministrul Finantelor, Adrian Caciu. Discutia cu siguranta pentru spatiul public se va inchide dupa data de 25 iunie, cand se plateste taxa, a afirmat Caciu, la Parlament. Potrivit acestuia, unele produse au fost clarificate, altele au ramas in .

Exista destui bani la Fondul de Garantare pentru clientii Euroins? Anuntul ministrului Finantelor, Adrian Caciu

Exista suficienti bani la Fondul de Garantare pentru a proteja clientii care vor fi afectati de intrarea in insolventa a Euroins? intrebarea pe care peste 2 milioane de romani si-o pun in ultimele zi si la care ministrul de Finante, Adrian Caciu, a oferit un raspuns.

Caciu: Taxa de solidaritate va fi platita de toate companiile care au realizat profituri exceptionale

Taxa de solidaritate va fi platita de toate companiile care au realizat profituri exceptionale, a declarat, ministrul Finantelor, Adrian Caciu, scrie Agerpres.

Adrian Caciu dupa ce a donat sange: Acele tichete sunt mici si ar trebui actualizate la 100 lei Le-am lasat acolo

Adrian Caciu, ministrul Finantelor, a spus ca a donat sange, dar i se pare ca acele tichete de masa care se acorda donatorilor au un nivel prea mic.

Fidelis continua in martie 2023, dar cu o surpriza: dobanda mai mare pentru donatorii de sange Adrian Caciu confirma: dobanda de 7,7%, iar prima de subscriere este de 500 lei

Statul va reveni cu titlurile de stat Fidelis prin care incearca sa atraga bani de la populatie, dar de aceasta data va fi ceva diferit: donatorii de sange vor avea o dobanda mai mare, potrivit unor surse din zona Ministerului Finantelor.

Adrian Caciu: La acest moment preturile la RCA sunt nerezonabil de mari (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Adrian Caciu, a declarat vineri seara, intr-o interventie pentru B1 TV ca in acest moment romanii platesc un pret la politele RCA nerezonabil de mare si ca trebuie luate masuri pentru o mai buna reglementare a pietei: La acest moment preturile la RCA sunt nerezonabil de mari. Urmeaza sa mai avem discutii, lucrurile se indreapta catre o zona de normalitate sau macar de constructie a unui nou mod de realizare a unui pret onest, corect.

Adrian Caciu, despre o eventuala plafonare a preturilor RCA: Nu va fi la nivelul tarifelor de referinta recent publicate de ASF O propunere va fi in jurul valorii din luna august 2022 (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Adrian Caciu, a declarat vineri seara intr-o interventie pentru B1 TV ca Guvernul va lua masuri in cursul saptamanii viitoare pentru a proteja consumatorii in fata unei eventuale cresteri de preturi la politele RCA dupa ce ASF a retras autorizatia de functionare pentru Euroins.

Caciu: Daca nu faci nimic si doar plafonezi preturile RCA, lucrurile pot derapa

Ministrul Finantelor, Adrian Caciu, a declarat, la Digi24 , ca ASF va veni in perioada urmatoare cu o analiza a vulnerabilitatilor legislative ale pietei asigurarilor, dupa insolventa Euroins, si va propune Parlamentului si Guvernului solutii de.

Adrian Caciu: Trebuie sa venim cu solutii care sa conduca la o scadere a preturilor pe piata asigurarilor

Ministrul Finantelor, Adrian Caciu a declarat vineri, la Antena 3 CNN, ca trebuie sa venim cu o serie de solutii care sa conduca la o scadere a preturilor pe piata asigurarilor, o diversificare a jucatorilor si mai mult decat atat o intarire a acestor reglementari, pentru ca nu este prima oara cand Romania se confrunta cu aceasta situatie, el comentand decizia ASF de retragere a autorizatiei de functionare a societatii Euroins Romania.

Falimentul Euroins: Statul trebuie sa aiba mai mult curaj cand controleaza atributiile institutiilor de reglementare

Ministrul Finantelor, Adrian Caciu, spune despre falimentul Euroins, ca statul trebuie sa aiba mai mult curaj cand controleaza atributiile institutiilor de reglementare, iar Consiliul Concurentei trebuie sa se implice mai mult. Euroins: Efectele unui faliment anuntat pe surse. Ce va urma Anuntul oficial al ASF Compania acuza o preluare ostila.

Ministrul Finantelor, despre politele RCA: Avem nevoie de solutii ca romanii sa fie protejati

Ministrul Finantelor Adrian Caciu face apel la autoritati sa gaseasca solutii care sa duca la scaderea politelor RCA.

Caciu: Inflatia pe alimente este mult prea ridicata

Ministrul Finantelor Adrian Caciu da asigurari ca in acest moemnt in guvern se lucreaza la un set de masuri privind inflatie preturilor la alimente, fara a fi necesar sa fie plafonat pretul. Inflatia alimentara este mult mai mare decat cea prognozata de 15,5% de catre INS, ea este chiar dubla. ,,Inflatia core ramane foarte ridicata .

Caciu: Romania ar putea adera la euro in 2026, daca indeplineste toate jaloanele din PNRR

Planul de aderare la zona euro cuprinde ca orizont anul 2029, insa ar putea fi 2026 daca PNRR va fi implementat in totalitate, a declarat ministrul Finantelor, Adrian Caciu.

Adrian Caciu: Planul de aderare la zona euro cuprinde ca orizont anul 2029. imi doresc sa fie 2026. Pentru asta, trebuie sa avem PNRR-ul indeplinit 100%

Ministrul Finantelor, Adrian Caciu, sustine ca planul de aderare la zona euro are anul 2029 ca orizont, dar ca el isi doreste sa fie 2026 si ca pentru acest lucru trebuie sa avem PNRR-ul indeplinit 100%, transmite Agerpres. Ce a spus Adrian Caciu despre aderarea la zona euro si indeplinirea reformelor din PNRR .

Se schimba banii! Cand va trece Romania la moneda euro. Anuntul ministrului de Finante, Adrian Caciu

Adrian Caciu PSD), ministrul Finantelor, a anuntat joi, 16 martie, in cadrul evenimentului Economist Impact, cand va trece Romania la moneda euro. Daca PNRR se va implementa in totalitate, putem sa grabim aceasta accedere mai devreme de 2029. Vom avea si criterii de convergenta nominala indeplinite, dar vom creste si convergenta reala, a sustinut acesta, potrivit romaniatv. net. Cand va trece Romania la moneda euro .

Adrian Caciu: Se pot face ajustari fiscale in zona anumitor facilitati, fara a interveni pe cote

Se pot face ajustari pe zona aceasta in care anumite facilitati au fost acordate, fara a interveni pe cote. Vom avea cateva discutii, a declarat Adrian Caciu, ministrul Finantelor, in cadrul Economist Impact.

Adrian Caciu: Ne mentinem orientarea de a adera la euro in 2029

Ne mentinem orientarea de a adera la zona euro in 2029, a declarat Adrian Caciu, ministrul Finantelor, in cadrul evenimentului Economist Impact.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1679 seconds )