Libnet.ro
UNICEF

20:45

Finlandei Nato

Libnet Ro
Comisia pentru afaceri externe din parlamentul Turciei a aprobat candidatura Finlandei la NATO

Comisia pentru afaceri externe din parlamentul Turciei a aprobat candidatura Finlandei la NATO

Comisia pentru afaceri externe a parlamentului turc a aprobat ieri proiectul de lege care ratifica aderarea Finlandei la NATO.

Comisia pentru afaceri externe din parlamentul turc a aprobat aderarea Finlandei la NATO

Comisia pentru afaceri externe a parlamentului turc a aprobat joi proiectul de lege care ratifica aderarea Finlandei la NATO, a anuntat joi televiziunea de stat TRT Haber. La Helsinki, presedintele Sauli Niinisto a promulgat deja legea nationala care prevede acest lucru, relateaza Reuters.

Comisia pentru afaceri externe din parlamentul Turciei a aprobat candidatura Finlandei la NATO

Comisia pentru afaceri externe a parlamentului turc a aprobat joi proiectul de lege care ratifica aderarea Finlandei la NATO, a anuntat joi televiziunea de stat TRT Haber. Finlanda face astfel inca un pas inainte spre aderarea de jure la NATO, iar la Helsinki presedintele Sauli Niinisto a promulgat deja legea nationala care prevede acest lucru.

Comisia pentru afaceri externe din parlamentul Turciei a aprobat candidatura Finlandei la NATO Presedintele Finlandei a promulgat legea pentru aderarea tarii la alianta

Comisia pentru afaceri externe a parlamentului turc a aprobat joi proiectul de lege care ratifica aderarea Finlandei la NATO, a anuntat joi televiziunea de stat TRT Haber. Finlanda face astfel inca un pas inainte spre aderarea de jure la NATO, iar la Helsinki presedintele Sauli Niinisto a promulgat deja legea nationala care prevede acest lucru, relateaza Reuters, potrivit News. ro.

Suedia urmeaza sa ceara Ungariei explicatii cu privire la amanarea ratificarii aderarii sale la NATO

Premierul suedez urmeaza sa ceara joi explicatii Ungariei cu privire la motivele pentru care Parlamentul ungar a ales sa aprobe aderarea la NATO a Finlandei inaintea Suediei, anunta Ulf Kristersson.

VIDEO: Turcia va ratifica candidatura Finlandei la NATO

Presedintele Turciei, Tayyip Erdogan, a declarat vineri 17 martie) ca parlamentul tarii va incepe sa ratifice candidatura Finlandei la NATO, dar nu si pe cea a Suediei, eliminand cel mai mare obstacol ramas in calea extinderii aliantei occidentale de aparare, in timp ce razboiul continua sa faca ravagii in Ucraina. Turcia declara ca va incepe .

Erdogan sustine candidatura Finlandei la NATO, dar spune NU Suediei Pretentiile presedintelui turc

Presedintele Tayyip Erdogan a declarat vineri ca parlamentul turc va incepe sa ratifice aderarea Finlandei la NATO, ridicand cel mai mare obstacol ramas in calea extinderii aliantei occidentale de aparare, in timp ce razboiul din Ucraina face ravagii, desi a amanat aprobarea candidaturii Suediei, scrie Reuters.

Erdogan si-a dat acordul pentru aderarea Finlandei la NATO; Suedia mai asteapta

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat vineri ca si-a dat in cele din urma acordul pentru aderarea Finlandei la NATO, parlamentul de la Ankara urmand sa ratifice aderarea acestei tari, nu insa si pe cea a Suediei, transmite Reuters, preluat.

SUA incurajeaza Turcia sa ratifice rapid aderarea Suediei la NATO. Mesajul transmis Ungariei

SUA saluta ratificarea anuntata de catre Turcia a aderarii Finlandei la NATO, dar incurajeaza Ankara sa ratifice de asemenea rapid aderarea Suediei, a declarat vineri consilierul pentru securitate nationala al Casei Albe, relateaza AFP.

Ungaria va vota pentru aprobarea aderarii Finlandei la NATO, a declarat liderul partidului de guvernamant de la Budapesta

Partidul de guvernamant al Ungariei intentioneaza sa aprobe aderarea Finlandei la NATO printr-un vot la sfarsitul acestei luni, a anuntat vineri intr-un comunicat. Ungaria va vota pentru aderarea Finlandei la NATO Votul parlamentar va avea loc pe 27 martie, iar grupul va vota in unanimitate in sprijinul candidaturii Finlandei, a declarat liderul partidului de guvernamant Fidesz, Mate Kocsis, intr-un comunicat, potrivit CNN.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, saluta decizia Turciei de a ratifica aderarea Finlandei

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a salutat vineri decizia Turciei de a ratifica aderarea Finlandei la Alianta Nord-Atlantica si a pledat pentru o ratificare a aderarii Suediei cat mai repede posibil, informeaza AFP.

Erdogan si-a dat acordul pentru aderarea Finlandei la NATO. Decizia in privinta Suediei

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat vineri ca si-a dat in cele din urma acordul pentru aderarea Finlandei la NATO, parlamentul de la Ankara urmand sa ratifice aderarea acestei tari.

Turcia va incepe ratificarea aderarii Finlandei la NATO Ungaria va vota pe 27 martie

Presedintele Tayyip Erdogan a declarat vineri ca parlamentul Turciei va incepe sa ratifice candidatura Finlandei la NATO, dar nu si cea a Suediei, inlaturand cel mai mare obstacol ramas in calea largirii aliantei occidentale de aparare, pe masura ce razboiul continua in Ucraina, relateaza Reuters.

Turcia si-a tinut promisiunea: Finlanda a primit votul Ankarei pentru aderarea la NATO

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat, vineri, acceptul acordat aderarii Finlandei la NATO. Astfel, Parlamentul turc a supus la vot ratificarea cererii de aderare la Alainta Nord-Atlantica a statului nordic, relateaza AFP. Am decis sa incepem procesul de aderare al Finlandei la NATO in Parlamentul nostru, a anuntat acesta, la Ankara, in compania presedintele finlandez Sauli Niinisto, sosit in Turcia pentru a asista la acest moment.

Erdogan cere Parlamentului turc sa ratifice aderarea la NATO a Finlandei

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a dat vineri unda verde aderarii Finlandei la NATO, supunand votului Parlamentului turc ratificarea cererii de aderare la Alianta Nord-Atlantica a Helsinki.

Viktor Orban, discutii cu Erdogan. Turcia si Ungaria, singurele tari care impiedica aderarea Suediei si Finlandei la NATO

Premierul Ungariei, ViKtor Orban, se afla joi in Turcia, pentru discutii cu presedintele Recep Tayyip Erdogan. Vizita sa are loc in aceeasi zi in care presedintele Finlandei, Sauli Niinisto,.

Finlanda anunta ca Turcia a luat decizia de a aproba aderarea sa la NATO

Turcia si presedintele sau, Recep Tayyip Erdogan, au luat decizia privind aderarea Finlandei la NATO, care va fi anuntata oficial vineri in timpul unei vizite a presedintelui finlandez, a anuntat Helsinki miercuri, relateaza AFP.

Finlanda sustine ca Turcia i-a aprobat intrarea in NATO

Presedintele Finlandei, Sauli Niinisto, a anuntat ca Turcia i-a aprobat Finlandei intrarea in NATO. Aceasta informatie a fost transmisa, la data de 15 martie 2023, printr-un comunicat de presa al sefului statului finlandez. Presedintele Finlandei, Sauli Niinisto, va face o vizita in Turcia la data de 17 martie. Cu acel prilej, se presupune ca presedintele .

Finlanda anunta ca Turcia a luat decizia de a aproba aderarea sa la NATO

Turcia si presedintele sau, Recep Tayyip Erdogan, au luat decizia privind aderarea Finlandei la NATO, care va fi anuntata oficial vineri in timpul unei vizite a presedintelui finlandez, a anuntat Helsinki miercuri, relateaza AFP si Agerpres.

Finlanda anunta acordul Turciei de a intra in NATO. Erdogan confirma

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a luat decizia privind aderarea Finlandei la NATO: aceasta va fi anuntata oficial vineri in timpul unei vizite a presedintelui finlandez, relateaza AFP. Turcii au sperat ca voi fi acolo pentru a primi raspunsul cand isi vor anunta decizia. Bineinteles, am acceptat invitatia si voi merge pentru a primi expresia intentiilor lor, a transmis presedintele finlandez Sauli Niinisto intr-un comunicat. Erdogan confirma promisiunea .

actualitate, 20:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1632 seconds )