Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fitch a inrautatit perspectiva de rating a BCR si BRD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fitch a inrautatit perspectiva de rating a BCR si BRD

Fitch Ratings a revizuit de la stabila la negativa atat perspectiva de rating a Bancii Comerciale Romane BCR), cat si pe cea a BRD - Groupe Societe Generale BRD), si a confirmat la BBB plus ratingurile lor pe termen lung, informeaza un comunicat al agentiei de evaluare financiara. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Florin Citu: Agentia Fitch a pastrat rating-ul Romaniei, ceea ce arata increderea pe care o are in masurile luate de Guvern, dar a inrautatit perspectiva, intr-un avertisment dat populistilor din Parlament

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a anuntat ca agentia de evaluare financiara Fitch a pastrat rating-ul Romaniei, ceea ce arata increderea pe care o are in masurile luate de Guvernul Orban, da.

Citu, dupa ce Fitch a inrautatit perspectiva Romaniei: Confirma ce am spus

Ministrul de Finante, Florin Citu, spune sambata, dupa ce Fitch a modificat perspectiva Romaniei din stabila in negativa, ca agentia de rating confirma ceea ce a spus el.

Florin Citu afirma ca agentia de rating Fitch a pastrat rating-ul Romaniei

Ministrul Finantelor Florin Citu afirma ca Agentia de rating Fitch a pastrat rating-ul Romaniei, dar a scazut perspectiva, iar inrautatirea perspectivei este un avertisment clar dat de agentia de rating populistilor din Parlament.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )