Libnet.ro
UNICEF

06:30

Fitch Reconfirmat

Libnet Ro
Marcel Ciolacu: Dupa 3 ani, am reusit sa stabilizam lucrurile si sa revenim la o perspectiva stabila pentru Romania

Marcel Ciolacu: Dupa 3 ani, am reusit sa stabilizam lucrurile si sa revenim la o perspectiva stabila pentru Romania

Marcel Ciolacu isi asuma meritele pentru imbunatatirea ratingului de tara. Presedintele PSD a postat un mesaj pe pagina de Facebook in care a afirmat ca perspectiva stabila este rezultatul eforturilor depuse de actuala guvernare. Totusi, liderul social-democratilor a atras atentia ca romanii trebuie sa ramana modesti si cumpatati. De la negativ la stabil! Agentia de rating Fitch a imbunatatit perspectiva de tara a Romaniei si a reconfirmat ratingul. Aceasta este diferenta dintre actuala coalitie de guvernare si dezastrul facut de niste gnomi guralivi de dreapta, aflati intamplator in niste functii publice. Dupa 3 ani, am reusit sa stabilizam lucrurile si sa revenim la o perspectiva stabila pentru Romania. Asta inseamna ca investitorii se vor uita cu si mai mare incredere la Romania, vom continua sa ne dezvoltam intr-un ritm mai accelerat si vom putea creste mai mult salariile angajatilor romani. Este un semnal bun din partea agentiilor de rating internationale. Dar trebuie sa ramanem modesti si cumpatati si sa continuam sa luam masuri pentru oameni si economie, a scris Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Marcel Ciolacu: Agentia de rating Fitch a imbunatatit perspectiva de tara a Romaniei si a reconfirmat ratingul

Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, dupa ce Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul Romaniei si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, ca aceasta este diferenta intre actuala coalitie de guvernare si dezastrul facut niste gnomi guralivi de dreapta.

Marcel Ciolacu: De la negativ la stabil! Agentia de rating Fitch a imbunatatit perspectiva de tara a Romaniei

Agentia de rating Fitch a imbunatatit perspectiva de tara a Romaniei si a reconfirmat ratingul, a transmis liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Ratingul Romaniei, reconfirmat la minus

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, a anuntat Ministerul Finantelor. Aceasta este prima modificare in sens pozitiv a perspectivei ratingului Romaniei operata de aceasta agentie din aprilie .

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul suveran al Romaniei. Nicolae Ciuca: Prima imbunatatire, dupa aproape trei ani

Decizia Agentiei de rating Fitch reprezinta si un semnal de incredere in perspectivele de crestere economica, fundamentate pe continuarea programelor guvernamentale si sustinerea oportunitatilor de dezvoltare ale Romaniei, transmite premierul Nicolae Ciuca.

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul suveran al Romaniei si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat in data de 24 martie 2023 ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila. Aceasta este.

Agentia de rating Fitch a revizuit perspectiva de tara a Romaniei de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul suveran al Romaniei si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, anunta Ministerul Finantelor, precizand ca decizia este determinata de stabilizarea datoriei publice si implementarea unor politici menite sa asigure o consolidare fiscala graduala, precum si de stabilitatea politica si de reducerea riscurilor privind razboiul din Ucraina si o criza energetica.

Agentia Fitch a ridicat perspectiva de tara a Romaniei de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, a anuntat, sambata, Ministerul Finantelor.

Fitch a reconfirmat ratingul Romaniei la BBB minus si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, a anuntat, sambata, Ministerul Finantelor.

Agentia de rating Fitch a reconfirmat rating-ul BBB- acordat Nuclearelectrica, cu perspectiva negativa

Agentia de rating Fitch a reconfirmat rating-ul BBB- acordat SN Nuclearelectrica SA, a informat, joi, Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Fitch a reconfirmat ratingul Romaniei la BBB- pentru datoria pe termen lung

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul suveran aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB- pentru datoria pe termen lung in valuta si perspectiva negativa, informeaza Ministerul Finantelor MF).

Fitch a reconfirmat ratingul de tara al Romaniei si a mentinut perspectiva negativa

Agentia de rating Fitch a publicat in data de 23 aprilie 2021 anuntul de reconfirmare a rating-ului .

Fitch a reconfirmat ratingul de tar and 227; al Romaniei si a mentinut perspectiva negativ and 227;

Agentia de rating Fitch a reconfirmat rating-ul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valut and 227;, precum si perspectiva negativa, anunta .

Ministerul Finantelor: Fitch a reconfirmat ratingul de tara al Romaniei si a mentinut perspectiva negativa

Rating-ul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta, precum si perspectiva negativa, a fost reconfirmat de agentia de rating Fitch, potrivit unui.

Fitch reconfirma rating-ul corporativ BBB pentru Electrica, dar inrautateste perspectiva

Agentia internationala de rating Fitch a reconfirmat vineri rating-ul corporativ BBB al Electrica EL), insa a modificat perspectiva companiei de la stabil la negativ ca urmare a revizuirii asemanatoare aplicata perspectivei ratingului de tara al Romaniei, potrivit unui comunicat al Electrica remis operatorului pietei noastre de capital.

Agentia de evaluare financiara Fitch a inrautatit ratingul Romaniei si estimeaza un deficit peste cel prognozat de Guvern

Agentia de evaluare financiara Fitch a anuntat ca a inrautatit de la stabila la negativa perspectiva asupra ratingului de credit al statului roman si a reconfirmat totodata calificativul BBB- aferent datoriei guvernamentale romanesti pe termen lung in valuta, fapt care mentine obligatiunile de stat ale Romaniei in categoria celor recomandate pentru investitii.

8 lucruri pe care Ministerul Finantelor nu le-a spus, desi se afla in comunicatul Fitch Ratings

Agentia de rating Fitch a reconfirmat atat calificativul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F-3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si in moneda locala, cat si perspectiva stabila, a anuntat Ministerul Finantelor Publice, lucru confirmat chiar de comunicatul agentiei. in anuntul Finantelor nu se spune nimic despre scenariul Fitch privind perspectivele fiscale, pensii, datorie etc.

Fitch mentine ratingul Romaniei, dar avertizeaza ca prognozele de crestere sunt nerealiste

Agentia de rating Fitch a reconfirmat vineri ratingul de tara si perspectiva stabila a Romaniei, insa avertizeaza ca Guvernul se bazeaza pe o serie de cresteri extrem de optimiste.

Ministerul Finantelor Publice: Agentia Fitch a reconfirmat ratingul de tara si perspectiva stabila a Romaniei

Agentia de rating Fitch a reconfirmat vineri atat calificativul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-/F-3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si in moneda locala, cat si perspectiva stabila, anunta Ministerul Finantelor Publice pe pagina sa de Facebook conform Agerpres.

Fitch reconfirma ratingurile Bancii Transilvania

Agentia de evaluare financiara Fitch Ratings a reconfirmat ratingul pentru datoriile pe termen lung ale Bancii Transilvania long-term issuer default rating - care determina riscul ca o entitate sa nu-si poata indeplini obligatiile financiare) la BB+ ', cu perspectiva stabila, precum si nivelul ratingurilor de viabilitate VR) ale bancii din Cluj la bb+ ', potrivit unui comunicat al emitentului remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

actualitate, 06:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1602 seconds )