Libnet.ro
watchshop.ro

21:16

FLORIN CITU: PNRR nu poate fi renegociat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: PNRR nu poate fi renegociat

Presedintele PNL, Florin Citu, a declarat ca renegocierea PNRR nu este posibila si a anuntat ca, ieri, a semnat, in calitate de ministru interimar al Investitiilor si Proiectelor Europene, ultimul document. continuă pe Ziarul Bursa

FLORIN CITU: PNRR nu poate fi renegociat

Presedintele PNL, Florin Citu, a declarat ca renegocierea PNRR nu este posibila si a anuntat ca, ieri, a semnat, in calitate de ministru interimar al Investitiilor si Proiectelor Europene, ultimul document.

Florin Citu, mesaj pentru cei care acuza PNL ca a adus PSD la guvernare

Romanii au votat PNL pentru o Romanie liberala si pentru principiile liberale, spune Florin Citu. Presedintele liberalilor a fost intrebat ce le spune celor care acuza PNL ca a adus PSD la guvernare: Va garantez ca PNL va lupta pentru aceste principii.

Florin Citu a semnat acordul de finantare dintre Romania si Comisia Europeana pentru PNRR. Primii bani, 1,8 miliarde euro, vor veni in cel mult doua luni (surse)

Acordul de finantare dintre Romania si Comisia Europeana pentru Planul National de Redresare si Rezilienta a fost semnat joi de Florin Citu, in ultima zi a presedintelui PNL in functia de ministru interimar al Investitiilor .

Florin Citu: Trebuie sa admit ca poate viteza cu care am vrut eu sa fac reforma a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu

Florin Citu, presedintele PNL, considera ca viteza cu care a vrut el sa faca reforme a fost prea mare pentru cei din jurul sau. Florin Citu, despre lectiile anului 2021 intrebat cu ce .

Florin Citu este noul presedinte al Senatului

Florin Citu, liderul PNL, este noul presedinte al Senatului, dupa ce Anca Dragu a fost revocata din functie.

Florin Citu: Orice renegociere a PNRR ar insemna sa pierdem banii. Astazi am semnat ultimul document pentru a primi 1,8 miliarde de euro si Romania nu isi permite sa o ia de la zero

Presedintele PNL, Florin Citu, a respins o eventuala renegociere a PNRR si a explicat ca abia in 2023 ar putea fi facute mici ajustari. Totodata, liberalul a confirmat ca joi, in ultima zi in care .

Surse: Florin Citu a cerut ca rectificarea bugetara sa fie prezentata mai intai in coalitie. Posibila intalnire intre liderii PNL-PSD-UDMR inainte de sedinta de Guvern

Presedintele PNL, Florin Citu, a cerut ca rectificarea bugetara sa fie prezentata mai intai in coalitie, inainte de a intra pe masa Guvernului, in sedinta programata vineri. Prin urmare este posibila o intalnire intre liderii .

Florin Citu: Poate viteza cu care am vrut eu sa fac reforma a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu

Noul presedinte al Senatului, Florin Citu, considera ca viteza cu care a dorit sa faca reforma in mandatul sau ca prim-ministru al Romaniei depaseste asteptarile societatii si ale economiei romanesti. Liderul PNL admite ca ultima jumatate de an a fost o perioada cam lunga de lupte interne in partidul sau, iar despre alianta cu PSD spune ca este un compromis facut din nevoie de stabilitate.

FLORIN CITU: Guvernul cu PSD si UDMR este un compromis

Presedintele PNL, Florin Citu, a declarat, ieri, ca Guvernul cu PSD si UDMR este o solutie de compromis si a subliniat ca liberalii se vor opune oricarei masuri populiste, potrivit Agerpres.

Florin Citu: Poate viteza cu care am vrut eu sa fac reforma a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu

Florin Citu este de parere ca viteza cu care a vrut sa faca reforma in mandatul sau ca prim-ministru al Romaniei depaseste asteptarile societatii si ale economiei romanesti.

carturesti.ro

actualitate, 21:16

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1488 seconds )