Libnet.ro
evomag.ro

07:00

FLORIN CITU: Romania va trimite pompieri in Grecia pentru a ajuta la stingerea incendiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Romania va trimite pompieri in Grecia pentru a ajuta la stingerea incendiilor

Premierul Florin Citu a anuntat ca Romania va acorda Greciei ajutor terestru pentru stingerea incendiilor cu care se confrunta aceasta tara, in acest sens urmand sa fie trimise echipe de pompieri. continuă pe Ziarul Bursa

carturesti.ro

Romania trimite pompieri in Grecia si Turcia pentru stingerea incendiilor

FLORIN CITU: Ministerele care nu au cheltuit banii pana acum trebuie sa vina cu explicatii foarte bune

Premierul Florin Citu le-a cerut, astazi, ministrilor sa prezinte executia bugetara si a subliniat ca acolo unde banii nu s-au cheltuit pana acum trebuie prezentate explicatii foarte bune, deoarece nu se poate ca resurse alocate sa fie tinute degeaba.

Ajutor pentru Grecia. Romania trimite 100 de pompieri in Republica Elena pentru a lupta cu incendiile devastatoare

Romania trimite in Grecia, vineri, un modul format din peste 100 de pompieri, 23 de autospeciale, cisterne si un centru de comanda, anunta seful DSU. Raed Arafat a declarat ca este prima data cand Romania trimite un modul terestru pentru incendii de padure in afara tarii.

FLORIN CITU: Am facut o prima varianta a rectificarii bugetare

Prim-ministrul Florin Citu anunta ca prima varianta a rectificarii bugetare e gata si o va trimite spre dezbatere liderilor coalitiei de guvernare.

Liderul PNL Calarasi a anuntat ca il sustine pe Florin Citu la sefia partidului

Presedintele PNL Calarasi Ciprian Pandea a anuntat ca il sustine pe Florin Citu pentru sefia formatiunii pentru ca obiectiivele sale si ale colegilor liberali, promisiunile pe care le-au luat in fata calarasenilor pot fi onorate cu sprijinul premierului Florin Citu si parteneriatului Presedinte - Guvern - majoritate parlamentara formata in jurul PNL.

Dana Budeanu il desfiinteaza pe Florin Citu: N-a stiut sa raspunda la nicio intrebare. Ne-a spus ca n-avem guvern

Dana Budeanu a declarat in emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3 ca Romania nu are, de fapt, guvern. Aceasta l-a desfiintat pe premierul Florin Citu, spunand despre el ca nu a stiut sa raspunda la nicio intrebare de la conferinta de presa tinuta dupa sedinta de Guvern si ca toata comunicarea politica se face prin intermediul presei.

Florin Citu, intrebat ce masuri concrete a luat Guvernul in fata valului 4 al pandemiei: Am iesit din valurile anterioare mult mai bine decat celelalte tari. Si acum vom lua cele mai bune solutii (VIDEO)

Premierul Florin Citu s-a aratat optimist ca Romania va trece usor valul 4 al pandemiei de coronavirus. Desi in spatiul public se spunea ca nu o ducem bine, am iesit din aceste valuri mult mai .

Florin Citu, mesaj prompt pentru Larisa Iordache. Ce i-a scris gimnastei pe pagina de facebook

Florin Citu vine cu un mesaj de incurajare pentru Larisa Iordache. Premierul Romaniei i-a lasat cateva cuvinte emotionante gimnastei noastre. Ce i-a scris acesta pe pagina de Facebook? Florin Citu, mesaj pentru Larisa Iordache Premierul Romaniei a tinut sa o incurajeze pe Larisa Iordache dupa ce aceasta a ratat finala olimpica la barna din cauza .

FLORIN CITU: La Ministerul Transporturilor ar trebui sa iau bani, nu sa dau, dupa executia bugetara

Premierul Florin Citu a afirmat ca la Ministerul Transporturilor ar trebui sa iau bani, nu sa dau, dupa executia bugetara, intrebat daca este adevarat ca vor fi alocate trei miliarde lei pentru Fondul de Rezerva al Guvernului, la rectificarea bugetara si doar 322 milioane lei la Transporturi, desi Catalin Drula a cerut tot trei miliarde lei.

FLORIN CITU: Nu accept solicitari pentru alocare suplimentara

Premierul Florin Citu le cere ministrilor sa dea dovada de responsabilitate si le transmite acestora ca nu accepta solicitari de 40 de miliarde de lei la rectificarea bugetara, cand au ramas 20 de miliarde de lei necheltuiti, potrivit Digi24.

actualitate, 07:00

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )