Libnet.ro
watchshop.ro

20:30

Florin Citu, despre campania de vaccinare: Cred ca am fost victimele propriului succes E posibil sa fi fost o problema faptul ca vectorul de imagine am fost eu, au fost colegii mei din Guvern

B1 TV B1 TV,
Florin Citu, despre campania de vaccinare: Cred ca am fost victimele propriului succes E posibil sa fi fost o problema faptul ca vectorul de imagine am fost eu, au fost colegii mei din Guvern

Florin Citu, presedintele PNL, a declarat ca in Romania campania de vaccinare anti-COVID-19 a mers foarte bine la inceput, dar apoi am fost victimele propriului succes. Acesta a mai spus ca, probabil, unul dintre motivele . continuă pe B1 TV

Florin Citu: Pentru o perioada lunga de timp Romania era campioana in campania de vaccinare. Dupa aceea, cred ca am fost victimele propriului succes

Presedintele PNL, Florin Citu, considera ca, in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID, autoritatile din Romania au fost victimele propriului succes. El este de parere ca si implicarea directa a sa si a celorlalti ministri ca vectori de imagine in campania de vaccinare a fost o problema.

Florin Citu, intr-un interviu pentru Euronews, despre coalitia PNL-PSD-UDMR: Va functiona pana in 2024. A trebuit sa gasim o solutie pentru a asigura calmul pentru ambele partide si pentru electorat

Presedintele PNL, Florin CiTU, a declarat intr-un interviu pentru Euronews Romania ca pana in anul 2024 va functiona noua coalitie de guvernare PNL-PSD-UDMR. Acesta a precizat ca rotatia premierilor va fi pusa in practica dupa .

Florin Citu: Trebuie sa admit ca poate viteza cu care am vrut eu sa fac reforma a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu

Florin Citu, presedintele PNL, considera ca viteza cu care a vrut el sa faca reforme a fost prea mare pentru cei din jurul sau. Florin Citu, despre lectiile anului 2021 intrebat cu ce .

FLORIN CITU: Oamenii vad cum a evoluat economia

Presedintele PNL, Florin Citu, a afirmat astazi ca nu a bagat in seama declaratiile liderului PSD, Marcel Ciolacu, despre guvernarea din ultimii doi ani, facute in sedinta de investire a noului guvern din Parlament. Este un discurs politic, a continuat Citu, spunand ca romanii au vazut si vad in continuare cum a evoluat economia in ultimul an, potrivit Digi24.

Citu, despre crticile PSD la adresa PNL, la sedinta de plen pentru votul Cabinetului Ciuca: Nu comentez. Nu am bagat in seama. Este un discurs politic

Fostul premier Florin Citu spune ca discursul critic la adresa guvernarii sale, tinut de liderul PSD chiar intimpul votului de incredere pentru Guvernul de coalitie, este unul politic. Seful liberalilor a completat ca rolul PNL in aceasta coalitie este acela de a duce mai departe viziunea liberala.

Citu, despre acordul politic: Remanierea ministrilor este atributul premierului

In ciuda faptului ca acordul politic al actualei coalitii de guvernare PNL-PSD-UDMR, semnat recent de toate partile, arata ca remanierea unui ministru va avea loc doar cu acordul partidului care l-a propus, Florin Citu sustine in continuare ca acesta este un atribut al premierului, dupa cum spune Constitutia Romaniei.

Florin Citu: Poate viteza cu care am vrut eu sa fac reforma a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu

Fostul premier Florin Citu este de parere ca viteza cu care a dorit sa faca reforma depaseste asteptarile societatii si ale economiei romanesti. Trebuie sa recunosc ca poate viteza cu care am vrut eu sa fac reforma a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu, a afirmat el.

Florin Citu a devenit oficial presedinte al Senatului

Decizia Senatului prin care Florin Citu a fost desemnat presedinte acestui for a Parlamentului a fost publicata, joi seara, in Monitorul Oficial.

Florin Citu, oficial presedinte al Senatului

Florin Citu este oficial presedinte al Senatului, dupa ce decizia Senatului prin care a fost ales in aceasta functie de catre noua majoritate creata alaturi de PSD a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial.

Florin Citu a devenit oficial presedinte al Senatului

Decizia Senatului prin care Florin Citu a fost desemnat presedinte al camerei superioare a Parlamentului a fost publicata in Monitorul Oficial, potrivit Digi24.

carturesti.ro

actualitate, 20:30

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1521 seconds )