Libnet.ro
carturesti.ro

21:16

Florin Citu a devenit oficial presedinte al Senatului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Florin Citu a devenit oficial presedinte al Senatului

Decizia Senatului prin care Florin Citu a fost desemnat presedinte al camerei superioare a Parlamentului a fost publicata in Monitorul Oficial, potrivit Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu a devenit oficial presedinte al Senatului

Decizia Senatului prin care Florin Citu a fost desemnat presedinte acestui for a Parlamentului a fost publicata, joi seara, in Monitorul Oficial.

Florin Citu, oficial presedinte al Senatului

Florin Citu este oficial presedinte al Senatului, dupa ce decizia Senatului prin care a fost ales in aceasta functie de catre noua majoritate creata alaturi de PSD a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial.

Florin Citu este noul presedinte al Senatului

Florin Citu, liderul PNL, este noul presedinte al Senatului, dupa ce Anca Dragu a fost revocata din functie.

Florin Citu a numit un nou presedinte in fruntea ANSVSA, dupa ce l-a eliberat din functie pe Robert-Viorel Chioveanu

Vicepresedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), Alexandru Nicolae Bociu, a fost desemnat sa exercite atributiile functiei de presedinte al Autoritatii, printr-o decizie a prim-ministrului interimar Florin Citu publicata, luni, in Monitorul Oficial.

Florin Citu, noul presedinte al Senatului

Florin Citu, presedinte al Senatului. Florin Citu a fost ales noul presedinte al Senatului, in locul Ancai Dragu, revocata, miercuri, din functie. Premierul interimar a primit 82 de voturi pentru. Florin Citu a primit, miercuri, un premiu de consolare. Ar fi vrut sa fie prim ministru, dar nu s-a putut. Motiv pentru care a primit .

Florin Citu s-a facut ca nu a vazut criticile lui Marcel Ciolacu

Florin Citu a declarat ca nu a bagat in seama declaratiile presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, din Parlament, prin care liderul PSD critica guvernarea liberala. Presedintele PNL, Florin Citu, a afirmat ca declaratiile taioase ale lui Marcel Ciolacu reprezinta un discurs politic. Nu am bagat in seama acel discurs. Este un discurs politic. Oamenii vad si .

Florin Citu (PNL) a fost ales presedinte al Senatului in locul Ancai Dragu (USR)

Florin Citu, liderul PNL, a fost ales, marti, in functia de presedinte al Senatului. Acesta a primit 82 de voturi pentru si 25 impotriva. Citu, in locul lui Dragu la sefia Senatului Anterior, .

Florin Citu, ales presedinte al Senatului

Florin Citu a fost ales, astazi, noul presedinte al Senatului. Liderul liberalilor a fost sustinut de grupurile parlamentare ale PNL, PSD si UDMR.

UPDATE Primele actiuni concrete ale Coalitiei PNL-PSD-UDMR: Marcel Ciolacu, ales presedinte la Camera Deputatilor Anca Dragu a fost revocata de la sefia Senatului care i-a fost rezervata lui Florin Citu

Coalitia PNL-PSD-UDMR a inceput sa functioneze la nivelul Parlamentului. Marcel Ciolacu a fost ales presedinte al Camerei Deputatilor functie care a apartinut pana acum PNL. Urmatorul pas a fost cel de revocare a presedintelui Senatului, Anca Dragu de la USR. in locul sau a fost instalat Florin Citu, care n-a mai prins niciun post in guvern.

FLORIN CITU: Este o decizie a coalitiei, cei doi presedinti sa preia cele doua functii in stat

Presedintele PNL, Florin Citu, a declarat, astazi, dupa ce a fost ales in functia de presedinte al Senatului, ca aceasta decizie apartine coalitiei, urmand ca de vineri sa preia atributiile, dupa ce noul Guvern va fi investit, potrivit Agerpres.

watchshop.ro

actualitate, 21:16

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1575 seconds )