Libnet.ro
watchshop.ro

20:15

FLORIN CITU: Guvernul cu PSD si UDMR este un compromis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Guvernul cu PSD si UDMR este un compromis

Presedintele PNL, Florin Citu, a declarat, ieri, ca Guvernul cu PSD si UDMR este o solutie de compromis si a subliniat ca liberalii se vor opune oricarei masuri populiste, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

FLORIN CITU: Oamenii vad cum a evoluat economia

Presedintele PNL, Florin Citu, a afirmat astazi ca nu a bagat in seama declaratiile liderului PSD, Marcel Ciolacu, despre guvernarea din ultimii doi ani, facute in sedinta de investire a noului guvern din Parlament. Este un discurs politic, a continuat Citu, spunand ca romanii au vazut si vad in continuare cum a evoluat economia in ultimul an, potrivit Digi24.

FLORIN CITU: La negocierile cu PSD m-am dat la o parte

Presedintele PNL, Florin Citu, a declarat, astazi, ca a facut tot ceea ce a depins de el pentru a debloca negocierile cu PSD, adaugand ca partidul va iesi mai puternic dupa aceste discutii, dar si-a exprimat regretul ca liberalii nu au reusit sa obtina Finantele, un portofoliu esential pentru premier, potrivit Agerpres.

Florin Citu, oficial presedinte al Senatului

Florin Citu este oficial presedinte al Senatului, dupa ce decizia Senatului prin care a fost ales in aceasta functie de catre noua majoritate creata alaturi de PSD a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial.

Surse: Florin Citu a cerut ca rectificarea bugetara sa fie prezentata mai intai in coalitie. Posibila intalnire intre liderii PNL-PSD-UDMR inainte de sedinta de Guvern

Presedintele PNL, Florin Citu, a cerut ca rectificarea bugetara sa fie prezentata mai intai in coalitie, inainte de a intra pe masa Guvernului, in sedinta programata vineri. Prin urmare este posibila o intalnire intre liderii .

Florin Citu: Poate viteza cu care am vrut eu sa fac reforma a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu

Noul presedinte al Senatului, Florin Citu, considera ca viteza cu care a dorit sa faca reforma in mandatul sau ca prim-ministru al Romaniei depaseste asteptarile societatii si ale economiei romanesti. Liderul PNL admite ca ultima jumatate de an a fost o perioada cam lunga de lupte interne in partidul sau, iar despre alianta cu PSD spune ca este un compromis facut din nevoie de stabilitate.

Florin Citu: Este normal sa avem o discutie in coalitie pe rectificarea bugetara. Misiunea lui Dan Vilceanu, sa fie gardianul PNRR

Presedintele PNL Florin Citu a declarat, vineri, la sediul Ministerului Fondurilor Europene, ca este normal sa existe o discutie in coalitie pe proiectul rectificarii bugetare si i-a transmis ministrului Dan Vilceanu ca trebuie sa fie un gardian al PNRR si sa se asigure ca toate reformele din el se vor implementa. O sedinta a liderilor coalitiei va avea lor la ora 12. 00, inainte de sedinta Executivului, fiind ceruta de presedintele PNL.

FLORIN CITU: E normal sa avem o discutie in Coalitie inainte de a aproba rectificarea

O discutie in Coalitie inainte de a aproba rectificarea bugetara este normala, pentru a vedea cum au fost alocate resursele catre ministere, a declarat astazi presedintele PNL, Florin Citu, la predarea mandatului de ministru al Investitiilor si Proiectelor Europene.

FLORIN CITU: PNRR nu poate fi renegociat

Presedintele PNL, Florin Citu, a declarat ca renegocierea PNRR nu este posibila si a anuntat ca, ieri, a semnat, in calitate de ministru interimar al Investitiilor si Proiectelor Europene, ultimul document.

FLORIN CITU: PNRR nu poate fi renegociat

Presedintele PNL, Florin Citu, a declarat ca renegocierea PNRR nu este posibila si a anuntat ca, ieri, a semnat, in calitate de ministru interimar al Investitiilor si Proiectelor Europene, ultimul document.

Florin Citu, intr-un interviu pentru Euronews, despre coalitia PNL-PSD-UDMR: Va functiona pana in 2024. A trebuit sa gasim o solutie pentru a asigura calmul pentru ambele partide si pentru electorat

Presedintele PNL, Florin CiTU, a declarat intr-un interviu pentru Euronews Romania ca pana in anul 2024 va functiona noua coalitie de guvernare PNL-PSD-UDMR. Acesta a precizat ca rotatia premierilor va fi pusa in practica dupa .

carturesti.ro

actualitate, 20:15

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1925 seconds )