Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

FLORIN CITU: As merge pe ideea de a folosi certificatul verde si in magazine, supermarketuri, hypermarketuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: As merge pe ideea de a folosi certificatul verde si in magazine, supermarketuri, hypermarketuri

Premierul demis Florin Citu, a declarat, astazi, dupa sedinta de Guvern, ca ia in considerare introducerea certificatul verde si in magazine, supermarketuri, hypermarketuri. continuă pe Ziarul Bursa

Certificatul verde pentru COVID-19 ar putea fi obligatoriu la intrarea in supermarket. Precizarile premierului Florin Citu (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat ca certificatul verde pentru COVID-19 ar putea fi obligatoriu la intrarea cetatenilor in supermarket. Afirmatiile vin dupa ce premierul a transmis ca nu se doreste, cel putin pentru moment un .

Certificatul verde va fi obligatoriu si in magazine? Ce spune Florin Citu

Certificatul verde ar putea deveni obligatoriu, a spus azi premierul interimar Florin Citu. Eu spun ca a avea certificat verde pentru orice activitate economica este un pas important si ne gandim la acest lucru, a spus Citu. Ce a afirmat premierul interimar referitor la magazine. Certificatul verde va fi obligatoriu si in magazine? Luam in .

SONDAJ Credeti ca ar trebui sa fie obligatoriu certificatul verde COVID pentru accesul in magazine?

Premierul demis Florin Citu propune ca accesul in magazine, inclusiv supermarketuri, sa se faca pe baza certificatului verde COVID-19, masura in schimbul instituirii carantinei in Bucuresti si Ilfov unde rata de infectare a explodat.

Florin Citu vrea certificat verde si in magazine

Florin Citu a declarat, joi, dupa sedinta de Guvern, ca ia in considerare introducerea certificatului verde in toate activitatile economice. Doar in acest fel am putea tine economia deschisa. Prin urmare, este foarte posibil ca in curand doar persoanele vaccinate sau trecute prin boala sa mai poata intra in supermarket. Premierul demis Florin Citu propune .

Unde ar putea fi impus certificatul verde pentru orice activitate economica. Florin Citu a facut anuntul

Romania se lupta in aceste zile cu valul 4 al pandemiei de covid, cu peste 15. 000 de cazuri pe zi. Incidenta ratei de infectare, in unele locuri, a ajuns la 20 la mia de locuitori. Guvernul interimar condus de Florin Citu vrea introducera prin lege a noului certificat verde covid. Numai ca Citu nu poate .

CITU: Nu luam masura carantinarii Bucurestiului, ne gandim sa introducem certificatul verde pentru toate activitatile economice

Premierul interimar Florin Citu a declarat ca, in acest moment, nu s-a luat in calcul carantinarea Capitalei si a subliniat ca autoritatile au in vedere alte masuri pentru limitarea raspandirii virusului SARS-CoV-2, precizand ca a avut o discutie cu ministrul interimar al Sanatatii in vederea impunerii certificatului verde in cazul oricarei activitati economice.

STELIAN ION: Vom merge la consultarile de la Cotroceni cu aceasta idee, de a reface coalitia fara Florin Citu

Fostul ministru al Justitiei, Stelian Ion, dupa a carui demitere USR PLUS a iesit de la guvernare, afirma ca USR PLUS va merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis cu ideea de a reface coalitia cu PNL si UDMR, insa fara Florin Citu in fruntea Guvernului, scrie News. ro.

Certificatul verde are restanta in mediul studentesc

In cadrul unei sedinte desfasurate la Brasov, Guvernului i-a fost solicitat de catre Consiliul National al Rectorilor introducerea certificatului verde pentru accesul in facultati. O sedinta de lucru a acestui for s-a tinut la Universitatea Transilvania din Brasov. La intrevedere a luat parte si ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Sorin Cimpeanu a luat act de deciziile .

Rares Bogdan: Noi nu am renuntat nicio clipa la Florin Citu. Noi nu mergem in fata presedintelui pentru a propune aventuri politice

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan afirma ca partidul nu a renuntat nicio clipa la ideea ca presedintele formatiunii, Florin Citu, sa fie prim-ministru din partea liberalilor. Nu s-a pus problema in forurile de conducere ale PNL nici de varianta Ciuca, nici de varianta Bode, nici de varianta Bogdan, nici de varianta Dumitrescu, nici de varianta Boc. A fost una sigura: Florin Citu, declara Rares Bogdan.

Certificatul verde, argument pentru testarea pacientilor cu simptome de banala raceala. A devenit o moda

Persoanele altadata reticente in privinta testarii pentru depistarea SRS-CoV-2, pe motiv ca este o simpla raceala, cauta astazi sa fie luate in evidentele oficiale si, astfel, sa poata obtine certificatul verde.

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )