Libnet.ro
watchshop.ro

14:45

Florin Citu: Poate viteza cu care am vrut eu sa fac reforma a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu

Hotnews Hotnews,
 Florin Citu: Poate viteza cu care am vrut eu sa fac reforma a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu

Fostul premier Florin Citu este de parere ca viteza cu care a dorit sa faca reforma depaseste asteptarile societatii si ale economiei romanesti. Trebuie sa recunosc ca poate viteza cu care am vrut eu sa fac reforma a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu, a afirmat el. continuă pe Hotnews

Florin Citu: Trebuie sa admit ca poate viteza cu care am vrut eu sa fac reforma a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu

Florin Citu, presedintele PNL, considera ca viteza cu care a vrut el sa faca reforme a fost prea mare pentru cei din jurul sau. Florin Citu, despre lectiile anului 2021 intrebat cu ce .

Florin Citu s-a facut ca nu a vazut criticile lui Marcel Ciolacu

Florin Citu a declarat ca nu a bagat in seama declaratiile presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, din Parlament, prin care liderul PSD critica guvernarea liberala. Presedintele PNL, Florin Citu, a afirmat ca declaratiile taioase ale lui Marcel Ciolacu reprezinta un discurs politic. Nu am bagat in seama acel discurs. Este un discurs politic. Oamenii vad si .

FLORIN CITU: Oamenii vad cum a evoluat economia

Presedintele PNL, Florin Citu, a afirmat astazi ca nu a bagat in seama declaratiile liderului PSD, Marcel Ciolacu, despre guvernarea din ultimii doi ani, facute in sedinta de investire a noului guvern din Parlament. Este un discurs politic, a continuat Citu, spunand ca romanii au vazut si vad in continuare cum a evoluat economia in ultimul an, potrivit Digi24.

Florin Citu a devenit oficial presedinte al Senatului

Decizia Senatului prin care Florin Citu a fost desemnat presedinte acestui for a Parlamentului a fost publicata, joi seara, in Monitorul Oficial.

Florin Citu, oficial presedinte al Senatului

Florin Citu este oficial presedinte al Senatului, dupa ce decizia Senatului prin care a fost ales in aceasta functie de catre noua majoritate creata alaturi de PSD a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial.

Florin Citu a devenit oficial presedinte al Senatului

Decizia Senatului prin care Florin Citu a fost desemnat presedinte al camerei superioare a Parlamentului a fost publicata in Monitorul Oficial, potrivit Digi24.

Florin Citu a prezentat bilantul activitatii Guvernului, la incheierea mandatului: Romania a avut cea mai mare crestere a PIB din UE |DOCUMENT

Florin Citu a prezentat, joi, bilantul activitatii Guvernului pe care l-a condus ca premier, la incheierea mandatului. Fostul ministrul sustine ca Romania a avut cea mai mare crestere a PIB din Uniunea Europeana, dar si ca tara noastra se situeaza intre primele state din UE privind revenirea economica, adoptarea Planului National de Redresare si Rezilienta si mentinerea deschisa a economiei.

Reactia lui Florin Citu dupa ce Marcel Ciolacu a declarat ca ultimii doi ani de guvernare liberala au fost ani pierduti (VIDEO)

Florin Citu, presedintele PNL, a declarat ca nu a bagat in seama criticile pe care Marcel Ciolacu, liderul social-democratilor, le-a adus guvernarii liberale din ultimii doi ani. intrebat daca nu i se par totusi neelegante .

Florin Citu, atac la adresa PSD: Va garantez ca PNL va lupta sa nu fie introduse taxe noi si nu va dori sa creasca taxele

Presedintele PNL, Florin Citu, a lansat joi un atac la adresa PSD, precizand ca liberalii se vor bate in Guvern sa nu fie impuse taxe noi si sa fie aparate propriile principii. Florin Citu a .

Florin Citu a anuntat cand isi va da Nicolae Ciuca demisia din functia de premier. E o solutie pe care am convenit-o!

Florin Citu a explicat pana cand va dura alianta cu PSD, dar si cand va avea loc rotatia premierului si a ministrilor.

carturesti.ro

actualitate, 14:45

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1754 seconds )