Libnet.ro
watchshop.ro

13:45

Florin Citu a prezentat bilantul activitatii Guvernului, la incheierea mandatului: Romania a avut cea mai mare crestere a PIB din UE |DOCUMENT

Adevărul Adevărul,
Florin Citu a prezentat bilantul activitatii Guvernului, la incheierea mandatului: Romania a avut cea mai mare crestere a PIB din UE |DOCUMENT

Florin Citu a prezentat, joi, bilantul activitatii Guvernului pe care l-a condus ca premier, la incheierea mandatului. Fostul ministrul sustine ca Romania a avut cea mai mare crestere a PIB din Uniunea Europeana, dar si ca tara noastra se situeaza intre primele state din UE privind revenirea economica, adoptarea Planului National de Redresare si Rezilienta si mentinerea deschisa a economiei. continuă pe Adevărul

Florin Citu si-a prezentat bilantul la incheierea mandatului de premier al Romaniei. Ce spun cifrele

Guvernul a publicat, astazi, bilantul activitatii fostului cabinet Florin Citu. Potrivit datelor, Romania se situeaza in primele patru state din Uniunea Europeana ca revenire economica, superioara mediei UE.

Florin Citu s-a facut ca nu a vazut criticile lui Marcel Ciolacu

Florin Citu a declarat ca nu a bagat in seama declaratiile presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, din Parlament, prin care liderul PSD critica guvernarea liberala. Presedintele PNL, Florin Citu, a afirmat ca declaratiile taioase ale lui Marcel Ciolacu reprezinta un discurs politic. Nu am bagat in seama acel discurs. Este un discurs politic. Oamenii vad si .

FLORIN CITU: Oamenii vad cum a evoluat economia

Presedintele PNL, Florin Citu, a afirmat astazi ca nu a bagat in seama declaratiile liderului PSD, Marcel Ciolacu, despre guvernarea din ultimii doi ani, facute in sedinta de investire a noului guvern din Parlament. Este un discurs politic, a continuat Citu, spunand ca romanii au vazut si vad in continuare cum a evoluat economia in ultimul an, potrivit Digi24.

Florin Citu, atac la adresa PSD: Va garantez ca PNL va lupta sa nu fie introduse taxe noi si nu va dori sa creasca taxele

Presedintele PNL, Florin Citu, a lansat joi un atac la adresa PSD, precizand ca liberalii se vor bate in Guvern sa nu fie impuse taxe noi si sa fie aparate propriile principii. Florin Citu a .

Florin Citu, intr-un interviu pentru Euronews, despre coalitia PNL-PSD-UDMR: Va functiona pana in 2024. A trebuit sa gasim o solutie pentru a asigura calmul pentru ambele partide si pentru electorat

Presedintele PNL, Florin CiTU, a declarat intr-un interviu pentru Euronews Romania ca pana in anul 2024 va functiona noua coalitie de guvernare PNL-PSD-UDMR. Acesta a precizat ca rotatia premierilor va fi pusa in practica dupa .

Florin Citu: Pentru o perioada lunga de timp Romania era campioana in campania de vaccinare. Dupa aceea, cred ca am fost victimele propriului succes

Presedintele PNL, Florin Citu, considera ca, in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID, autoritatile din Romania au fost victimele propriului succes. El este de parere ca si implicarea directa a sa si a celorlalti ministri ca vectori de imagine in campania de vaccinare a fost o problema.

Florin Citu a devenit oficial presedinte al Senatului

Decizia Senatului prin care Florin Citu a fost desemnat presedinte acestui for a Parlamentului a fost publicata, joi seara, in Monitorul Oficial.

Florin Citu, oficial presedinte al Senatului

Florin Citu este oficial presedinte al Senatului, dupa ce decizia Senatului prin care a fost ales in aceasta functie de catre noua majoritate creata alaturi de PSD a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial.

Florin Citu a devenit oficial presedinte al Senatului

Decizia Senatului prin care Florin Citu a fost desemnat presedinte al camerei superioare a Parlamentului a fost publicata in Monitorul Oficial, potrivit Digi24.

Florin Citu a semnat acordul de finantare dintre Romania si Comisia Europeana pentru PNRR. Primii bani, 1,8 miliarde euro, vor veni in cel mult doua luni (surse)

Acordul de finantare dintre Romania si Comisia Europeana pentru Planul National de Redresare si Rezilienta a fost semnat joi de Florin Citu, in ultima zi a presedintelui PNL in functia de ministru interimar al Investitiilor .

carturesti.ro

actualitate, 13:45

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )