Libnet.ro
watchshop.ro

00:06

Florin Citu: Proiectul testarii medicilor pe banii lor ajunge in Parlament

Antena3 Antena3,
Florin Citu: Proiectul testarii medicilor pe banii lor ajunge in Parlament

Premierul demis Florin Citu a anuntat ca Guvernul interimar trimite la Parlament proiectul de lege prin care angajatii din sanatate care nu s-au vaccinat impotriva COVID-19 si care nu au trecut prin boala vor fi nevoiti sa se testeze pe banii lor. continuă pe Antena3

Florin Citu: Ne gandim la certificat verde pentru toate activitatile din Romania

Premierul demis Florin Citu a anuntat joi, dupa sedinta de guvern, ca o solutie pentru evitarea carantinarii ar fi impunerea certificatului verde pentru toate activitatile din Romania.

Florin Citu anunta un proiect de lege potrivit caruia angajatii nevaccinati si care nu au trecut prin boala din sistemul de sanatate se vor testa pe banii proprii

Premierul interimar Florin Citu a anuntat, joi, ca a initiat un proiect de lege, impreuna cu ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Attila si ministrul interimar de Interne, Lucian Bode, potrivit caruia angajatii nevaccinati si care .

USR: Florin Citu sa explice in Parlament de ce campania de vaccinare a esuat

Uniunea Salvati Romania afirma ca premierul interimar Florin Citu trebuie sa le explice romanilor, de la tribuna Parlamentului, de ce campania de vaccinare anti-COVID a esuat si ca degeaba incearca sa amane acest lucru prin atacuri, minciuni si fake news. I-am cerut lui Florin Citu, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 si principalul responsabil pentru .

FLORIN CITU: Banii din Fondul de rezerva s-au dus la primarii in functie de nevoi

Presedintele PNL, premierul interimar Florin Citu, a declarat astazi ca banii din Fondul de rezerva au fost alocati primariilor, in functie de nevoi, afirmand ca nimeni nu s-a uitat la criteriul politic, potrivit Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Categoric se va ajunge la anticipate, daca a doua propunere de premier va fi Florin Citu

Fostul presedinte al PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca in mod sigur se va ajunge la anticipate daca presedintele Klaus Iohannis il va desemna a doua oara pe Florin Citu pentru functia de premier si a reiterat ca, in opinia sa, desemnarea lui Dacian Ciolos a fost un fel de alba neagra, o cacealma.

Dacian Ciolos, inainte de intalnirea cu Florin Citu, Kelemen Hunor si Varujan Pambuccian: Le ofer un parteneriat asa cum sper ca ne dorim toti, ca sa putem forma o majoritate in Parlament (VIDEO)

Candidatul la functia de prim-ministru, Dacian Ciolos, a venit la sediul liberalilor pentru o discutie cu presedintii PNL si UDMR, Florin Citu si Kelemen Hunor, in incercarea de a re-creiona majoritatea parlamentara care a fost .

USR: Florin Citu sa explice in Parlament de ce campania de vaccinare a esuat; degeaba incearca sa amane prin atacuri

Uniunea Salvati Romania afirma ca premierul interimar Florin Citu trebuie sa le explice romanilor, de la tribuna Parlamentului, de ce campania de vaccinare anti-COVID a esuat si ca degeaba incearca sa amane acest lucru prin atacuri, minciuni si fake news.

Dan Barna, intrebat daca Florin Citu ar putea face parte dintr-un guvern Ciolos: E o varianta. Este decizia celor de la PNL cum isi vor propune echipa. Eventualele negocieri pot evolua in diverse feluri

Dan Barna, vicepresedintele USR, nu a exclus posibilitatea ca Florin Citu, presedintele PNL, sa faca parte dintr-un eventual guvern Ciolos. Daca se ajunge la negocieri, spune fostul vicepremier, acestea pot evolua in diverse feluri.

Florin Citu vrea certificat verde si in magazine

Florin Citu a declarat, joi, dupa sedinta de Guvern, ca ia in considerare introducerea certificatului verde in toate activitatile economice. Doar in acest fel am putea tine economia deschisa. Prin urmare, este foarte posibil ca in curand doar persoanele vaccinate sau trecute prin boala sa mai poata intra in supermarket. Premierul demis Florin Citu propune .

Certificatul verde va fi obligatoriu si in magazine? Ce spune Florin Citu

Certificatul verde ar putea deveni obligatoriu, a spus azi premierul interimar Florin Citu. Eu spun ca a avea certificat verde pentru orice activitate economica este un pas important si ne gandim la acest lucru, a spus Citu. Ce a afirmat premierul interimar referitor la magazine. Certificatul verde va fi obligatoriu si in magazine? Luam in .

carturesti.ro

actualitate, 00:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )