Libnet.ro
watchshop.ro

00:05

Florin Citu a semnat acordul de finantare dintre Romania si Comisia Europeana pentru PNRR. Primii bani, 1,8 miliarde euro, vor veni in cel mult doua luni (surse)

B1 TV B1 TV,
Florin Citu a semnat acordul de finantare dintre Romania si Comisia Europeana pentru PNRR. Primii bani, 1,8 miliarde euro, vor veni in cel mult doua luni (surse)

Acordul de finantare dintre Romania si Comisia Europeana pentru Planul National de Redresare si Rezilienta a fost semnat joi de Florin Citu, in ultima zi a presedintelui PNL in functia de ministru interimar al Investitiilor . continuă pe B1 TV

Ultimul document semnat de Citu in calitate de premier deschide drumul pentru primii bani din PNNR

Florin Citu a semnat joi, in calitate de ministru interimar al Investitiilor si Fondurilor Europene, acordul de finantare dintre Romania si Comisia Europeanapentru PNRR, declara surse politice.

Florin Citu s-a facut ca nu a vazut criticile lui Marcel Ciolacu

Florin Citu a declarat ca nu a bagat in seama declaratiile presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, din Parlament, prin care liderul PSD critica guvernarea liberala. Presedintele PNL, Florin Citu, a afirmat ca declaratiile taioase ale lui Marcel Ciolacu reprezinta un discurs politic. Nu am bagat in seama acel discurs. Este un discurs politic. Oamenii vad si .

Florin Citu: Pentru o perioada lunga de timp Romania era campioana in campania de vaccinare. Dupa aceea, cred ca am fost victimele propriului succes

Presedintele PNL, Florin Citu, considera ca, in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID, autoritatile din Romania au fost victimele propriului succes. El este de parere ca si implicarea directa a sa si a celorlalti ministri ca vectori de imagine in campania de vaccinare a fost o problema.

Florin Citu o pune la punct pe Raluca Turcan in privinta aliantei cu PSD

Florin Citu o pune la punct pe ministrul Muncii Raluca Turcan in privinta declaratiilor referitoare la alianta cu PSD pentru guvernare. Raluca Turcan a spus ca Florin Citu ar trebui sa demisioneze de la conducerea partidului. Presedintele PNL, Florin Citu, a declarat ca le-a spus colegilor care au o problema sa vina sa o discute .

Florin Citu, noul presedinte al Senatului

Florin Citu, presedinte al Senatului. Florin Citu a fost ales noul presedinte al Senatului, in locul Ancai Dragu, revocata, miercuri, din functie. Premierul interimar a primit 82 de voturi pentru. Florin Citu a primit, miercuri, un premiu de consolare. Ar fi vrut sa fie prim ministru, dar nu s-a putut. Motiv pentru care a primit .

Citu, despre acordul politic: Remanierea ministrilor este atributul premierului

In ciuda faptului ca acordul politic al actualei coalitii de guvernare PNL-PSD-UDMR, semnat recent de toate partile, arata ca remanierea unui ministru va avea loc doar cu acordul partidului care l-a propus, Florin Citu sustine in continuare ca acesta este un atribut al premierului, dupa cum spune Constitutia Romaniei.

Florin Citu, despre campania de vaccinare: Cred ca am fost victimele propriului succes E posibil sa fi fost o problema faptul ca vectorul de imagine am fost eu, au fost colegii mei din Guvern

Florin Citu, presedintele PNL, a declarat ca in Romania campania de vaccinare anti-COVID-19 a mers foarte bine la inceput, dar apoi am fost victimele propriului succes. Acesta a mai spus ca, probabil, unul dintre motivele .

Marcel Ciolacu a confirmat ca a semnat acordul politic PNL-PSD-UDMR si minoritati

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a confirmat, astazi, ca a semnat acordul politic PNL-PSD-UDMR si minoritati, precizand ca este ferm convins ca aceasta alianta va dura.

Florin Citu a prezentat bilantul activitatii Guvernului, la incheierea mandatului: Romania a avut cea mai mare crestere a PIB din UE |DOCUMENT

Florin Citu a prezentat, joi, bilantul activitatii Guvernului pe care l-a condus ca premier, la incheierea mandatului. Fostul ministrul sustine ca Romania a avut cea mai mare crestere a PIB din Uniunea Europeana, dar si ca tara noastra se situeaza intre primele state din UE privind revenirea economica, adoptarea Planului National de Redresare si Rezilienta si mentinerea deschisa a economiei.

Florin Citu si-a prezentat bilantul la incheierea mandatului de premier al Romaniei. Ce spun cifrele

Guvernul a publicat, astazi, bilantul activitatii fostului cabinet Florin Citu. Potrivit datelor, Romania se situeaza in primele patru state din Uniunea Europeana ca revenire economica, superioara mediei UE.

carturesti.ro

actualitate, 00:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1826 seconds )