Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Florin Citu vrea certificat verde si in magazine

România Liberă România Liberă,
Florin Citu vrea certificat verde si in magazine

Florin Citu a declarat, joi, dupa sedinta de Guvern, ca ia in considerare introducerea certificatului verde in toate activitatile economice. Doar in acest fel am putea tine economia deschisa. Prin urmare, este foarte posibil ca in curand doar persoanele vaccinate sau trecute prin boala sa mai poata intra in supermarket. Premierul demis Florin Citu propune . continuă pe România Liberă

Unde ar putea fi impus certificatul verde pentru orice activitate economica. Florin Citu a facut anuntul

Romania se lupta in aceste zile cu valul 4 al pandemiei de covid, cu peste 15. 000 de cazuri pe zi. Incidenta ratei de infectare, in unele locuri, a ajuns la 20 la mia de locuitori. Guvernul interimar condus de Florin Citu vrea introducera prin lege a noului certificat verde covid. Numai ca Citu nu poate .

Florin Citu nu vrea sa auda de Ciolos premier

Presedintele PNL si premierul demis Florin Citu transmite, intr-un mesaj scris marti, pe Facebook, ca PNL va discuta cu Dacian Ciolos dupa ce acesta va gasi solutia unei majoritati alaturi de PSD si AUR. Am luat act de desemnarea facuta de presedintele Klaus Iohannis. De astazi, responsabilitatea lui Dacian Ciolos, ca premier desemnat, este una .

Citu spune ca nu carantineaza Capitala si Ilfovul, dar vrea cat mai rapid acces doar cu certificat verde COVID la toate activitatile, inclusiv la magazine: Nu e o restrictionare, e doar o triere

Premierul Florin Citu spune ca nu ia in calcul instituirea carantinei in Bucuresti si in Ilfov, unde rata de infectare a trecut de 15, insa este in discutie introducerea certificatului verde COVID pentru acces la toate activitatile economice. Citu vrea introducerea certificatului verde COVID cat mai rapid, inclusiv pentru accesul in magazine.

Certificatul verde va fi obligatoriu si in magazine? Ce spune Florin Citu

Certificatul verde ar putea deveni obligatoriu, a spus azi premierul interimar Florin Citu. Eu spun ca a avea certificat verde pentru orice activitate economica este un pas important si ne gandim la acest lucru, a spus Citu. Ce a afirmat premierul interimar referitor la magazine. Certificatul verde va fi obligatoriu si in magazine? Luam in .

FLORIN CITU: As merge pe ideea de a folosi certificatul verde si in magazine, supermarketuri, hypermarketuri

Premierul demis Florin Citu, a declarat, astazi, dupa sedinta de Guvern, ca ia in considerare introducerea certificatul verde si in magazine, supermarketuri, hypermarketuri.

Florin Citu: Ne gandim la certificat verde pentru toate activitatile din Romania

Premierul demis Florin Citu a anuntat joi, dupa sedinta de guvern, ca o solutie pentru evitarea carantinarii ar fi impunerea certificatului verde pentru toate activitatile din Romania.

Certificatul verde pentru COVID-19 ar putea fi obligatoriu la intrarea in supermarket. Precizarile premierului Florin Citu (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat ca certificatul verde pentru COVID-19 ar putea fi obligatoriu la intrarea cetatenilor in supermarket. Afirmatiile vin dupa ce premierul a transmis ca nu se doreste, cel putin pentru moment un .

Florin Citu sustine o amanare la plata facturilor, in contextul crizei preturilor la energie: Este ceva ce deja am facut anul trecut cu plata taxelor

Premierul interimar Florin Citu a declarat joi ca ia in calcul sa aplice propunerea Comisiei Europene catre statele membre in privinta gestionarii exploziei preturilor la energie si care se refera la amanarea platii facturilor sau .

Florin Citu: Suntem de acord sa refacem coalitia in jurul PNL Suntem aici pentru ca cei care vorbesc despre responsabilitate au fost iresponsabili

Premierul interimar Florin Citu a declarat joi ca sustine refacerea coalitiei de guvernare, dar in jurul PNL. De asemenea, a sugerat ca o continuare a colaborarii cu USR s-ar putea face doar dupa ce fostii .

Florin Citu: Nu putem sa fim la guvernare cu un partid care a votat o motiune impotriva PNL Daca vrem sa trecem peste acest moment USR trebuie sa recunoaca o greseala si apoi putem sa mergem mai departe

Premierul Florin Citu a declarat joi ca Bex al PNL a votat deja o decizie potrivit careia liberalii nu pot intra la guvernare cu un partid care a votat motiunea de cenzura initiata de PSD, .

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )