Libnet.ro
UNICEF

17:00

FMI, despre infrastructura din Europa: Diferentele de investitii dintre Vest si Est sunt de 1.150 miliarde de euro

Adevărul Adevărul,
FMI, despre infrastructura din Europa: Diferentele de investitii dintre Vest si Est sunt de 1.150 miliarde de euro

Un studiu realizat de FMI inaintea summitului virtual Trei Mari, care va avea loc pe 19 octombrie la Talinn arata ca diferentele de investitii dintre tarile din Europa Centrala si de Est si Vestul Europei sunt de 1. 150 miliarde de euro. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan, despre angajarile din primarie: Cei adusi pe ochi frumosi vor pleca in mod sigur

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit, luni seara, despre angajarile din Primaria Municipiului Bucuresti. Ce masuri va lua edilul? Nicusor Dan: Ma voi uita cu mare.

Gabriela Firea, despre prapadul din Bucuresti dupa castigarea alegerilor de catre Nicusor Dan: factura la intretinere se va dubla

Gabriela Firea se arata extrem de suparata si de neindreptatita dupa rezultatele exit-poll, in care Nicusor Dan ar avea toate sansele sa preia conducerea Primariei Capitalei. Actualul edil explica cum a fost asociata cu toate figurile politice negative care au condus tara, fara ca ea sa aiba nicio legatura cu acestea. Gabriela Firea, asociata cu .

STUDIU FMI: Diferenta de 1,15 trilioane de euro in investitiile din infrastructura intre Europa de est si cea de Vest

Inainte de Summitul celor Trei Mari, Fondul Monetar International a publicat un studiu legat de zona Europei Centrale si de Est care arata ca zona respectiva are o lipsa de 1,15 trilioane de euro in investitiile de infrastructura fata de zona Europei de Vest.

inca patru tari din Europa, pe lista rosie de Covid-19

Mai multe tari intrape lista rosie. Olanda, Islanda, Danemarca si Ungaria sunt tarile care au din ce in ce mai multe cazuri de Covid-19, iar Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor le-a plasat.

Castelul Branare pierderi de 90%din cauza pandemiei. Jumatate dintre angajati au fost concediati

Pandemia de coronavirus a afectat taote domeniile, in special turismul. Jumatate din angajatii Castelului Bran au fost concediati din cauza pandemiei de coronavirus. De la inceputul lunii octombrie, doar.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )