Libnet.ro
UNICEF

07:45

Focsani Bacau

Libnet Ro
VIDEO Autostrada Moldovei A7 prinde contur: Abia au semnat contractul si romanii de la UMB au si intrat pe santierul de la Focsani la Bacau

VIDEO Autostrada Moldovei A7 prinde contur: Abia au semnat contractul si romanii de la UMB au si intrat pe santierul de la Focsani la Bacau

In urma cu o luna de zile, Compania de Autostrazi semna contractele de executie pentru cei circa 96 de kilometri de autostrada de la Focsani la Bacau, parte din Autostrada Moldovei A7. Imediat dupa Anul Nou, insa, constructorul roman UMB a si intrat pe santier si a demarat in forta lucrarile.

Contractele pentru constructia autostrazii Focsani Bacau au fost semnate. Marcel Ciolacu: Dupa 30 de ani, Moldova va avea autostrada (VIDEO)

Joi au fost semnate contractele pentru constructia celor trei loturi ale autostrazii Focsani-Bacau. Dupa 30 de ani, in sfarsit, Moldova va avea autostrada, a sustinut Marcel Ciolacu, presedintele PSD. La randul sau, Sorin Grindeanu PSD), ministrul Transporturilor, a afirmat ca institutia pe care o conduce a semnat anul acesta contracte de 18,5 miliarde de euro.

Au fost semnate contractele pentru trei loturi din autostrada Focsani - Bacau. Cand ar trebui sa fie gata

Au fost semnate contractele intre Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere si UMB pentru constructia celor 3 loturi ale autostrazii Focsani - Bacau, parte din viitoarea A7 Autostrada Moldovei.

Grindeanu: Valoarea contractelor semnate la CNAIR ajunge la 18 miliarde de lei pana la sfarsitul anului

Valoarea contractelor semnate la CNAIR va ajunge la 18 miliarde de lei pana la sfarsitul anului, in conditiile in care in zilele urmatoare vor fi incheiate inca trei contracte pe A7 Focsani - Bacau.

Autostrada Focsani-Bacau: Se pot semna contractele pentru constructia celor aproape 100 de km

Ionel Irinel Scriosteanu a transmis, miercuri, ca se pot semna contractele pentru executia lucrarilor pentru cei aproape 100 km ai Autustrazii Focsani-Bacau, castigati de o firma romaneasca.

Un constructor roman a castigat licitatia pentru autostrada Focsani-Bacau. Sorin Grindeanu: imi doresc sa nu existe contestatii

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anuntat ca un constructor roman a castigat contractele pentru executia celor trei loturi ale Autostrazii Focsani-Bacau.

Grindeanu: Un constructor roman a castigat contractele a 3 loturi pe Autostrada Focsani-Bacau

Contractele pentru executia celor trei loturi ale Autostrazii Focsani-Bacau au fost castigate de un constructor roman, iar dupa semnarea documentelor acesta are la dispozitie 30 de luni pentru finalizarea lucrarilor, a anuntat ministrul Transporturilor.

CNAIR a desemnat castigatorul pentru constructia celor trei loturi ale autostrazii Moldovei

Astaz, dupa finalizarea procesului de evaluare a ofertelor in cadrul celor trei loturi ale sectorului Focsani - Bacau din A7 Autostrada Moldovei), CNAIR a comunicat rezultatul pentru procedura de atribuire a contractelor de achizitie publica pentru EXECUTIE LUCRARI AUTOSTRADA FOCSANI - BACAU.

Autostrada Moldovei: un constructor roman a castigat contractele pentru sectiunea Focsani-Bacau

Contractele pentru executia celor trei loturi ale Autostrazii Focsani-Bacau au fost castigate de un constructor roman, a transmis, vineri, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Coloana de zeci de kilometri pe E85, din cauza unui transport agabaritic

Transportul agabaritic se afla in prezent pe centura municipiului Focsani si se deplaseaza spre Bacau, pe cel mai circulat drum din Moldova, afectand traficul rutier.

Autostrada Focsani-Bacau: Au fost depuse 12 oferte pentru construirea celor 95,9 kilometri

12 oferte au fost depuse pentru construirea celor 3 loturi ale Autostrazii Focsani-Bacau 95,9 km), a spus ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, precizand ca investitia este finantata prin PNRR.

Sorin Grindeanu: 12 oferte au fost depuse pentru cele 3 loturi ale Autostrazii Focsani-Bacau

Au fost depuse 12 oferte pentru cele 3 loturi ale Autostrazii Focsani-Bacau, care va avea o lungime de 95,9 km si are o valoare totala estimata de 8,24 miliarde de lei, fara TVA, anunta ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Autostrada Moldovei A7: Cine ar putea construi cei 95 km dintre Focsani si Bacau Toate ofertele depuse A7 in Moldova, o afacere UMB cap-coada?

Cate patru oferte au fost depuse pentru fiecare din cele trei loturi ale autostrazii A7 de la Focsani la Bacau, un tronson de aproape 95 de kilometri si cu o valoarea totala estimata la circa 8,25 miliarde de lei, adica aproape 1,66 miliarde de euro.

Cand incepe constructia sectorului de autostrada Focsani Bacau (VIDEO)

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a transmis spre publicare anuntul de participare aferent contractelor de achizitie publica pentru lucrarile laautostradaFocsani Bacau, cu o valoare estimata care depaseste 8,2 miliarde de lei, fara TVA. CNAIR, despre autostrada Focsani-Bacau Potrivit unui comunicat al CNAIR, Lotul 1 Focsani Domnesti Targ are o lungime de 35,60 km si o valoare estimata de 2,98 miliarde de lei, fara TVA, Lotul 2 Domnesti Targ Racaciuni are o lungime de 38,78 km si o valoare estimata de 3,15 miliarde de lei, fara TVA, iar Lotul 3 Racaciuni Bacau are o lungime de 21,52 km si o valoare estimata de 2,12 miliarde de lei, fara TVA.

incepe licitatia pentru constructia sectorului de autostrada Focsani Bacau

CNAIR a transmis miercuri spre publicare anuntul de participare aferent contractelor de achizitie publica pentru constructia celor trei tronsoane ale autostrazii Focsani Bacau. Perioada de executie a lucrarilor pentru fiecare contract va fi de 30 de luni.

Cum avanseaza proiectul Autostrazii Focsani-Bacau.Este finantata prin PNRR si va fi impartita in trei loturi

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anuntat, luni, ca documentatia pentru construirea Autostrazii Focsani-Bacau 95,9 km) a fost trimisa la ANAP pentru validare, iar apoi CNAIR va lansa in licitatie contractele pentru construirea celor trei loturi finantate prin PNRR.

SORIN GRINDEANU: Documentatia pentru construirea celor 3 loturi ale Autostrazii Focsani-Bacau a fost trimisa la ANAP pentru validare

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anuntat ca documentatia pentru construirea celor 3 loturi ale Autostrazii Focsani-Bacau 95,9 km) a fost trimisa la ANAP pentru validare, iar apoi CNAIR va lansa in licitatie contractele pentru construirea celor 3 loturi ale acestei autostrazi, care este finantata prin PNRR.

Grindeanu: Documentatia pentru cele 3 loturi ale Autostrazii Focsani-Bacau, trimisa la ANAP

Documentatia pentru constructia celor 3 loturi ale Autostrazii Focsani-Bacau a fost trimisa la ANAP pentru validare, a anuntat luni ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu.

Cum avanseaza proiectul Autostrazii Focsani-Bacau. Este finantata prin PNRR si va avea aproape 100 kilometri lungime

Contractele pentru constructia Autostrazii Focsani-Bacau sunt mai aproape de lansarea in licitatie, a transmis vineri ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

SORIN GRINDEANU: Contractele pentru constructia Autostrazii Focsani-Bacau, mai aproape de lansarea in licitatie

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a scris, astazi, ca se apropie termenul de lansarea in licitatie a contractelor pentru constructia Autostrazii Focsani-Bacau.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1676 seconds )