Libnet.ro
watchshop.ro

14:45

Ford lanseaza un nou model Ranger: ce stim despre noul pick-up

Playtech Playtech,
Ford lanseaza un nou model Ranger: ce stim despre noul pick-up

Ford adauga o versiune turbodiesel cu sase cilindri a urmatorului pick-up Ranger, intr-un efort de a atrage mai multi clienti in Europa si pe alte piete globale. Noul Ranger de marime medie. continuă pe Playtech

Skoda a lansat un nou model: tot ce stim despre Skoda Slavia

Skoda a prezentat in premiera noul sau model Slavia, un vehicul care reuseste sa surprinda prin detaliile sale. Skoda Slavia a fost creat in cadrul proiectului India 2. 0 si este destinat.

Ferrari a lansat un nou model: ce sta la baza inspiratiei pentru Daytona SP3

Doar cei mai speciali clienti Ferrari vor pune vreodata mana pe aceasta frumusete, care a fost inspirata de prototipurile de curse sport din anii 1960. Noul model cu octan ridicat al Ferrari,.

Peter Jackson, despre noul film The Beatles si rolul lui Yoko Ono

Peter Jackson este curatorul si, in cele din urma, creatorul unui nou film documentar despre The Bealtles, una dintre cele mai iubite trupe rockroll ale tuturor timpurilor. The Beatles:.

carturesti.ro

actualitate, 14:45

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1689 seconds )