Libnet.ro
carturesti.ro

15:15

A fost descoperita cea mai periculoasa tulpina Covid! E panica in intreaga lume

România Liberă România Liberă,
A fost descoperita cea mai periculoasa tulpina Covid! E panica in intreaga lume

Cea mai periculoasa tulpina Covid, denumita B. 529 si depistata in Africa de Sud, starneste panica si ingrijorare in intreaga lume. Potrivit specialistilor, temerile sunt mari deoarece vaccinurile pe care le avem ar putea deveni ineficiente in fata acestei noi amenintari. Cea mai periculoasa tulpina Covid. Ce stim pana acum Ne aflam in valul 4 al . continuă pe România Liberă

Semnal de alarma privind cea mai noua tulpina Covid-19 cu 32 de mutatii. Cat de agresiva este si ce rezistenta are la vaccin

Cercetatorii britanici atrag atentia asupra celei mai noi tulpini Covid-19, care poate fi responsabila pentru urmatoarele valuri pandemice, din cauza mutatiilor numeroase pe care le are. Potrivit oamenilor de stiinta, tulpina a fost descoperita in Botswana si prezinta 32 de mutatii caracterizate prin contagiozitate ridicata si rezistenta la vaccinurile anti-Covid-19 existente pe piata. Descoperirea cercetatorilor .

Noua varianta Botswana cu 32 de mutatii este cea mai evoluata tulpina de COVID-19, si mai periculoasa ca Delta

Expertii britanici au tras un semnal de alarma cu privire la o noua varianta de COVID-19, despre care se crede ca a aparut in Botswana, care este cea mai mutata versiune a virusului de pana acum.

O noua tulpina COVID, cu peste 30 de mutatii. in ce tara a fost identificata cea mai contagioasa varianta

Cercetatorii britanici trag un semnal de alarma cu privire la aparitia unei noi mutatii a bolii COVID despre care spun ca ar fi una dintre cele mai evoluate si contagioase tulpini ale virusului. Noua varianta a aparut in Botswana si are peste 30 de mutatii.

O noua tulpina COVID, cu peste 30 de mutatii. in ce tara a fost identificata cea mai contagioasa varianta

O noua varianta de COVID-19, despre care se crede ca a aparut in Botswana, este cea mai contagioasa versiune a virusului de pana acum.

Africa de Sud a fost inclusa de Anglia pe lista rosie. Ce se stie despre noua cea mai grava varianta de Covid-19

Africa de Sud a fost inclusa de Anglia pe lista rosie privind calatoriile dupa ce oamenii de stiinta au atras atentia cu privire la ceea ce este considerat a fi cea mai grava varianta de Covid-19 identificata pana in prezent, informeaza The Guardian.

Preturile petrolului au consemnat vineri cea mai slaba evolutie din ultimul an

Preturile petrolului au consemnat vineri cea mai slaba evolutie din ultimul an, coborand la cele mai reduse niveluri din ultimele doua luni, noua tulpina a coronavirusului provenita din Africa de Sud provocand temeri legate de o scadere a cererii.

Mutatia sud-africana a coronavirusului a fost descoperita in Israel

Noua mutatie sud-africana a coronavirusului a fost decoperita la o persoana care s-a intors in Israel din Malawi. Alte doua cazuri sunt investigate, noteaza Jerusalem Post. Varianta B. 529 a coronavirusului, provenita din Africa de Sud, a fost depistata in Israel. Cele trei persoane infectate sunt vaccinate si au calatorit in strainatate. in prezent, autoritatile sanitare .

Lucian Bode: Romania ar putea introduce in zona rosie statele din sudul Africii vizate de noua tulpina COVID-19 Carantina va fi impusa si pentru persoanele vaccinate

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat vineri, dupa sedinta de Guvern, ca Romania ar putea introduce pe lista rosie statele vizate de noua tulpina COVID, din sudul Africii. Asta presupune carantina obligatorie, indiferent daca .

Studiu: Romania are cea mai mare rata de imunizare din Europa dupa trecerea prin boala - 70%

Romania are cea mai mare rata de imunizare din Europa dupa trecerea prin boala COVID-19 - un procent de 70% - arata un studiu realizat de Scoala de Igiena si Boli Tropicale din Londra, citat de cotidianul The Times. Chiar si asa, tara noastra risca sa inregistreze inca 70. 000 de decese din cauza ratei scazute de vaccinare. Studiul mai arata ca Marea Britanie este tara europeana care s-ar afla cel mai aproape de finalul pandemiei, datorita combinatiei dintre numarul de persoane vaccinate si trecute prin boala, care este la un nivel ridicat.

Regatul Unit a avut cea mai slaba luna octombrie din 1956 incoace la capitolul productie auto

Luna trecuta in Regatul Unit au fost produse 65. 000 de masini noi, cea mai slaba valoare pentru octombrie din ultimii 65 de ani, arata datele Society of Motor Manufacturers and Traders SMMT). De vina a fost in mare parte criza semiconductorilor auto, dar si faptul ca Honda a incetat productia in iulie.

watchshop.ro

actualitate, 15:15

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1752 seconds )