Libnet.ro
watchshop.ro

06:16

Fostul deputat Alexandru Baisanu a fost retinut pentru 24 de ore, intr-un dosar de santaj

Adevărul Adevărul,
Fostul deputat Alexandru Baisanu a fost retinut pentru 24 de ore, intr-un dosar de santaj

Fostul deputat Alexandru Baisanu a fost retinut pentru 24 de ore in arestul Inspectoratului de Politie Suceava, dupa ce a fost audiat de politistii Sectiei Rurale Ipotesti, intr-un dosar de santaj. continuă pe Adevărul

evomag.ro

Fostul deputat Alexandru Baisanu, retinut si cercetat pentru santaj

Stefan Alexandru Baisanu, fost deputat, a fost retinut de politisti intr-un dosar in care e banuit de santaj. Trei perchezitii au fost facute in acest caz, deschis dupa o plangere depusa de un barbat, fost .

Perchezitii in locuinta fostului deputat Alexandru Baisanu, intr-un dosar de santaj VIDEO

Politisti si jandarmi au descins, in dimineata zilei de joi, 5 august, in locuinta fostului deputat sucevean Stefan Alexandru Baisanu.

Un medic din Cluj-Napoca a fost retinut pentru eliberarea de adeverinte de vaccinare false

Un medic din Cluj-Napoca a fost retinut joi de politistii din Alba pentru ca ar fi eliberat mai mult.

Mascatii au descins la casa fostului deputat Alexandru Baisanu

Suspectat ca a furat Porsche-ul de 94.000 de euro, in Timisoara. Un tanar de 20 de ani a fost retinut de politisti

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Timis au identificat un barbat banuit de comiterea faptei. Este vorba despre un tanar in varsta de 20 de ani care a fost retinut.

Creatorul de moda care cere 400.000 de euro din partea statului roman. A fost condamnat pentru proxenetism

Un creator de moda, condamnat pentru proxenetism, cere o suma uriasa de la statul roman. Mai exact, 400. 000 de euro! Iata povestea bordelului condus de Dyandy. Danut Parvan, alias Dyandy, fost creator de moda si condamnat, in 2020, la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru proxenetism, a dat statul roman in judecata, cerand o .

MAE, despre comandatul de nava retinut in Cipru: Cetateanul a fost retinut in baza unei inregistrari existente pe numele sau in evidentele autoritatilor cipriote

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a precizat ca, din informatiile preliminare obtinute de Ambasada Romaniei la Nicosia, cetateanul roman, marinar pe o nava aflata in portul Vassilikos, a fost retinut in baza unei inregistrarinotificari existente pe numele sau in evidentele autoritatilor cipriote. Un reprezentant al misiunii diplomatice il va vizita pe roman si va discuta cu autoritatile.

Adolescenta violata intr-un autoturism. Agresorul a fost retinut

O adolescenta in varsta de 16 ani a fost violata de un tanar de 20 de ani din Rovinari, in timp ce se afla in autoturismul acestuia.

Un britanic a fost condamnat pentru un viol comis in urma cu 40 de ani, la cererea fiicei biologice

Justitia britanica l-a condamnat marti pe un barbat de 74 de ani pentru un viol comis asupra unei mi.

Cartea electronica de identitate - Cate programari au fost facute pentru obtinerea noului buletin, in prima zi a lansarii proiectului, la Cluj Cand vor fi eliberate documentele

Noua carte electronica de identitate, care va inlocui treptat actualul buletin, este in teste la Cluj-Napoca in urmatoarele sase luni, apoi, pana la sfarsitul anului viitor, toate serviciile de evidenta a populatiei din tara vor putea emite aceste carduri, conform autoritatilor. Noul document va inlocui treptat cartea de identitate aflata in circuit din 1997, pana in august 2031, potrivit termenlor stabilite de Regulamentul UE. in ziua lansarii proiectului pilot la Cluj-Napoca, au fost epuizate toate programarile pentru urmatoarele 30 de zile - aproximativ 450 de persoane au optat pentru emiterea noii carti electronice de identitate.

actualitate, 06:16

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )