Libnet.ro
carturesti.ro

21:00

Cum a fost obligat un fost manager sa restituie zeci de mii de euro primiti pentru ore suplimentare

Adevărul Adevărul,
Cum a fost obligat un fost manager sa restituie zeci de mii de euro primiti pentru ore suplimentare

Fostul manager al unui cinematograf din Bucuresti, operat de o companie multinationala, a fost obligat de judecatori sa restituie 134. 000 de lei 26. 800 euri), primiti in urmaunei sentinte pronuntate intr-un dosar pentru drepturi salariale. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, dupa ce si-a dat demisia din PNL: Am fost obligat sa aleg in a fi loial partidului sau oamenilor care si-au pus sperantele in noi (VIDEO)

Ludovic Orban, fostul presedinte PNL, a oferit prima reactie dupa ce si-a dat demisia din PNL. Astazi este pentru mine o zi cruciala, o zi in care pur si simplu am fost obligat sa parasesc .

Fost city manager al Capitalei: Pretul gigacaloriei pentru bucuresteni nu poate fi modificat

Trebuie o minima intelegere a mecanismelor tehnice si juridice pentru a rezolva problema tarifului la termoficare. Pretul gigacaloriei facturat pentru bucuresteni nu poate fi modificat, nu poti creste pretul la populatie doar ca sa faci rost de bani, a declarat Sorin Chirita, fost city manager al Capitalei.

watchshop.ro

actualitate, 21:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1515 seconds )