Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fostul primar PSD Dan Tudorache, inculpat pentru trafic de influenta si spalare a banilor, trebuie sa plateasca o cautiune de 1 milion de euro, iar fosta sa sotie - 200.000 de euro. Acuzatiile aduse de DNA - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Fostul primar PSD Dan Tudorache, inculpat pentru trafic de influenta si spalare a banilor, trebuie sa plateasca o cautiune de 1 milion de euro, iar fosta sa sotie - 200.000 de euro. Acuzatiile aduse de DNA - UPDATE

Fostul primar PSD al sectorului 1 Daniel Tudorache este cercetat penal de procurorii DNA pentru trafic de influenta si spalare a banilor, procurorii stabilind ca acesta sa plateasca o cautiune de 1 milion de euro. Conform DNA, in perioada 2008-2018, Daniel Tudorache ar fi beneficiat de sume de bani disproportionat de mari comparativ cu veniturile sale si ar fi apelat la sotia si menajera sa pentru a ascunde banii obtinuti ilicit. Astfel, au fost deschise conturi pe numele acestora, au fost cumparate pe numele fostei sotii imobile in valoare de 305. 000 euro si 470. 000 lei, precum si bijuterii de sute de mii de euro, intre care un diamant de 190. 000 de euro. continuă pe Hotnews

UPDATE Fostii primari PSD Daniel Tudorache, Daniel Florea si Marian Vanghelie, vizati de DNA Tudorache spune ca dosarul priveste achizitia de tablete pentru elevii din sectorul 1 Vanghelie: Mi-au spus ca e vorba despre abuz in functie

Procurorii DNA fac joi zeci de perchezitii in doua dosare de coruptie, in care sunt vizati fostul primar PSD al Sectorului 1 al Capitalei Daniel Tudorache, precum si fostul edil a Sectorului 5 Marian Vanghelie. Tudorache a scris pe Facebook ca perchezitia a fost facuta in urma unei sesizari a actualului primar Clotilde Armand pentru achizitia de tablete pentru elevii din Sectorul 1.

Reactia lui Tudorache, inculpat de DNA pentru spalare de bani: Oare ce reclama atata urgenta, in cazul unor presupuse fapte din 2008?

Fostul primar PSD al Sectorului 1 Daniel Tudorache, audiat toata noaptea si inculpat de DNA pentru trafic de influenta si spalare a banilor, a reactionat pe Facebook sustinand ca are incredere in justitie, dar nu poate sa nu se intrebe ce reclama atata urgenta, in cazul unor presupuse fapte din 2008.

Fostul primar al Sectorului 1 anunta ca se suspenda din PSD: Sunt nevinovat, sper ca justitia sa faca lumina

Fostul primar PSD al Sectorului 1 Daniel Tudorache, inculpat de DNA pentru trafic de influenta si spalare a banilor, a anuntat ca se suspenda din PSD. El sustine ca este nevinovat si spune ca spera ca justitia sa faca lumina.

Lista achizitiilor facute de Dan Tudorache, prin fosta sotie, pentru a ascunde urma banilor obtinuti ilicit: Case, bijuterii de sute de mii de euro, inclusiv diamante, actiuni la un club de fotbal - DNA

Fostul primar PSD al Sectorului 1 Daniel Tudorache, urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta si spalare a banilor, este acuzat de DNA ca, pentru a ascunde sumele de bani obtinute ilicit, ar fi deschis conturi bancare prin intermediul fostei sotii si al menajerei sale, ar fi cumparat cu banii cash imobile de 305. 000 euro si 470. 000 lei, ar fi acordat unei persoane un imprumut de 920. 000 de euro, tot prin intermediul fostei sotii si ar fi cumparat bijuterii scumpe, intre care un inel cu diamant in valoare de 80. 000 euro, un diamant de 190. 000 de euro si un inel de 65. 000 euro. De asemenea, fostul edil a cumparat actiuni la un club de fotbal.

Prima reactie a PSD dupa ce DNA l-a inculpat pe Daniel Tudorache pentru trafic de influenta si spalare de bani

Partidul Social Democrat a reactionat dupa anuntul DNA privind inculparea fostului primar al Sectorului 1 Daniel Tudorache pentru trafic de influenta si spalare de bani si spune ca decizia acestuia de a se suspenda din partid este un gest de onoare. PSD nu face insa nicio precizare legat de prezenta lui Tudorache pe lista PSD Bucuresti la Camera Deputatilor, pe pozitia a doua.

Fostul primar Dan Tudorache, dupa ancheta DNA: Am luat decizia de a ma suspenda din PSD

Fostul primar al sectorului 1, Dan Tudorache, a anuntat, sambata, ca se autosuspenda din PSD, dupa ce ancheta procurorilor DNA.

Dan Tudorache, dupa ce a fost pus sub control judiciar: Oare ce reclama atata urgenta?

Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, a reactionat sambata dimineata la comunicatul oficial al DNA, in urma caruia a fost pus sub control judiciar pentru complicitate la trafic de influenta si spalare de bani. Oare ce reclama atata urgenta, in cazul unor presupuse fapte din 2008? Acum, cu 2 saptamani inainte de alegerile parlamentare!, se intreaba Daniel Tudorache.

Dan Tudorache este cercetat de DNA sub control judiciar pe cautiune

Fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei Dan Tudorache, care a fost audiat de procurorii DNA peste 12 ore, este cercetat sub control judiciar pe cautiune pentru infractiuni asimilate coruptiei si spalare de bani, conform Agerpres.

Procurorii au descins la domiciliul lui Dan Tudorache. Fostul edil este vizat intr-un dosar privind achizitia de tablete (VIDEO)

Procuroriai Directiei Nationale Anticoruptie DNA) audescins, joi,la domiciliul fostuluisectorului 1,Dan Tudorache, candidat PSD pentru Camera Deputatilor, de unde au ridicatmai mu.

DNA, cautiune de 1 milion de euro pentru Daniel Tudorache, acuzat de infractiuni asimilate coruptiei si spalare de bani. Fostul primar afirma ca nu are nimic de ascuns si are incredere in Justitie

Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, este cercetat sub control judiciar de Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce a fost audiat toata noaptea de procurorii DNA, care ii aduc acuzatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )