Libnet.ro
UNICEF

14:15

FOTO. O carte din Romania, premiata pentru designul inedit

România Liberă România Liberă,
FOTO. O carte din Romania, premiata pentru designul inedit

O carte romaneasca a fost premiata pentru designul inedit in cadrul concursului international Best Book Design from all over the World, desfasurat in Germania, informeaza site-ul vingalac. ro. continuă pe România Liberă

Filmul SFChappie, in cinematografele din Romania

Incepand din 6 martie, in toate cinematografele din Romania poate fi vizionat filmul SF Chappie. Pelicula aduce pe marile ecrane povestea unei lumi ce se afla sub controlul politistilor androizi robotizati.

Dezvaluire: Animale din Romania, sacrificate cu sadism in Orientul Mijlociu

Zeci de mii de vite exportate anual din Romania ajung in abatoare insalubre din Orientul Mijlociu, unde au parte de o moarte chinuitoare. O organizatie internationala cere Romaniei si Uniunii Europene sa-si modifice legislatia, care in momentul de fata nu protejeaza in nici un fel animalele exportate in afara spatiului comunitar.

Estrella Stefanescu, sefa din CFR arestata pentru luare de mita, a fost eliberata de Curtea de Apel Bucuresti

Estrella Stefanescu, sefa din CFR arestata pentru luare de mita, a fost eliberata de Curtea de Apel Bucuresti CAB), care a admis contestatia ei si a inlocuit masura arestului preventiv cu arestul la .

AGROSTAR: Disparitia cotei de lapte va fi un dezastru pentru micii producatori din Romania

Federatia sindicala AGROSTAR trage un semnal de alarma cu privire la consecintele pe care le va avea disparitia cotei de lapte, incepand de la 1 aprilie, 2015, si ii indeamna pe micii producatori de lapte sa se constituie in asociatii puternice, pentru a nu fi eliminati de pe piata.

Business report: Dobanda bancii si comisionul de risc, desfiintate de o decizie a Curtii de Justitie a UE; Orasul din Romania care starneste invidia in privinta locurilor de munca pentru tineri si a PIB-ului pe cap de locuitor; Capcana costurilor mari la

Castiguri de zece ori mai mari la bursa decat la banca. In contextul dobanzilor reduse la depozitele bancare, bursa si fondurile mutuale sunt doua alternative atractive pentru romanii care vor sa-si inmulteasca economiile. Disciplinele la care ne-a declarat corijenti Comisia Europeana: Nota 2 la programul de asistenta financiara. Comisia Europeana a decis sa demareze procedura de dezechilibru macroeconomic pentru Romania.

VIDEO O pestera din Romania este considerata singurul loc care ar continua sa existe in cazul unui atac nuclear. NASA a studiat-o

Pamantul are putine locuri ferite de un eventual atac nuclear, iar unul dintre ele se afla in Romania. Vorbim despre pestera Movile din Dobrogea, complet izolata de exterior.

Un nou operator de retele virtuale mobile a intrat pe piata din Romania

Lycamobile, operator de retele virtuale mobile MVNO), si-a lansat operatiunile in Romania, care a devenit a 18-a tara din reteaua internationala a companiei, si vrea sa isi mareasca baza de utilizatori.

Orasul din Romania care iNVINGE Bucurestiul. Preturile apartamentelor, in continua crestere aici

Bucuresti este singurul dintre marile orase unde scaderea preturilor a continuat si in acest an, in special pe fondul ieftinirii apartamentelor din ansamblurile rezidentiale noi, in timp ce pe piata veche a.

(P) WU EMBA Bucharest - programul de EMBA numarul 1 din Romania, lanseaza burse de studiu de pana la 35%

Programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy - cea mai mare universitate de profil din Europa, deschide sesiunea de burse de studiu de pana la 35%. Astfel, managerii romani si straini care se vor inscrie incepand din luna martie la.

Ce spune Grusko, trimisul Rusiei la NATO despre bazele antiracheta din Romania si Polonia

Infiintarea unor baze de aparare antiracheta in Polonia si Romania poate afecta grav securitatea militara si nu contribuie la crearea unei Europe stabile, pasnice si unite, a declarat emisarul Rusiei la NATO, Aleksandr Grusko, conform Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )