Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

FOTO Sharon Stone, Justin Bieber, Kim Kardashian, Gigi Hadid si Billie Ellish, printre starurile de la Gala Met

Hotnews Hotnews,
 FOTO Sharon Stone, Justin Bieber, Kim Kardashian, Gigi Hadid si Billie Ellish, printre starurile de la Gala Met

Patru sute de actori, muzicieni, manechine, sportivi sau staruri de pe retelele de socializare in tinute extravagante au participat luni seara la gala Metropolitan Museum of Art Met), intalnirea ultramoderna de la New York, dupa doi ani si jumatate de absenta din cauza pandemiei. Aproape nimeni nu a avut masca, dar pentru a ajunge pe covorul rosu era necesar ca invitatii sa fie vaccinati sau sa prezinte un test negativ. Si sa plateasca 35. 000 de dolari pentru a intra, noteaza AFP. continuă pe Hotnews

evomag.ro

Sharon Stone, Justin Bieber, Kim Kardashian, Venus Williams, Gigi Hadid, intre starurile prezente la Gala Met|FOTO

Patru sute de actori, muzicieni, manechine, sportivi sau staruri de pe retelele de socializare in tinute extravagante au participat luni seara la gala Metropolitan Museum of Art Met), intalnirea ultramoderna de la New York, dupa doi ani si jumatate de absenta din cauza pandemiei.

Kim Kardashian, acoperita COMPLET in negru, la MET Gala 2021

Kim Kardashian a bifat una dintre cele mai surprinzatoare aparitii in cadrul MET Gala 2021, eveniment ce s-a desfasurat ieri la New York dupa ce a fost amanat in repetate randuri in contextul pandemiei. Vedeta a pasit pe covorul rosu acoperita complet in negru.

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )