Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO |Dupa o nunta de vis, o cantareata de la noi a fugit cu sotul in ASIA! Au trait clipe de neuitat in luna de miere!

Devorator Monden Devorator Monden,
FOTO VIDEO |Dupa o nunta de vis, o cantareata de la noi a fugit cu sotul in ASIA! Au trait clipe de neuitat in luna de miere!

Dupa o nunta de vis la Castelul Le Chateau din inima Bucurestiului, proaspetii casatoriti si-au luat talpasita rapid in tinuturi. continuă pe Devorator Monden

FOTO + VIDEO. Alegeri pentru Casa Alba. Peste 145 de milioane de americani isi aleg presedintele. Hillary Clinton are un usor avans. Trump da in judecata statul Nevada

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a dat in judecata registrul electoral din statul Nevada pe motiv ca acesta a permis ca o sectie de votare din Las Vegas sa ramana deschisa dupa ora normala.

FOTO + VIDEO. Alegeri pentru Casa Alba. Peste 145 de milioane de americani isi aleg presedintele. Hillary Clinton are un usor avans. Fiul lui Trump a postat o poza a buletinului de vot

Hillary Clinton a castigat alegerile in insula Guam, ceea ce reprezinta un rezultat simbolic pentru Statele Unite. Candidata democrata Hillary Clinton a obtinut 71,63% din voturi in insula Guam, iar republicanul Donald Trump 24,16%, dupa numararea tuturor celor 32. 0721 de voturi din acest teritoriu american din Pacific.

Iosif Szentes, director CFR Calatori, intrebat daca se incearca distrugerea CFR pentru privatizarea serviciului: Nu este exclusa aceasta ipoteza (FOTO, VIDEO)

Directorul General al CFR Calatori, Iosif Szentes, a postat pe pagina personala de Facebook mai multe fotografii care prezinta mizeria pe care calatorii o lasa in urma lor dupa ce circula cu trenurile.

FOTO+VIDEO. incaierare la 9.000 de metri altitudine. Mai multi rromi s-au luat la bataie intr-un avion cu destinatia Malta

Un avion cu destinatia Malta a aterizat de urgenta la Pisa, in Italia, dupa ce mai multi pasageri de origine rroma s-au luat la bataie, ranind si o femeie, scrie tabloidul The Sun.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )