Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

FOTO VIDEO O masina a intrat sub un tir pe A1, aproape de Nadlac II: Trei oameni au murit, unul este ranit

Hotnews Hotnews,
 FOTO VIDEO O masina a intrat sub un tir pe A1, aproape de Nadlac II: Trei oameni au murit, unul este ranit

Un barbat si doua femei au murit si o alta persoana a fost ranita, sambata dimineata, intr-un accident rutier produs pe Autostrada A1 Deva-Nadlac, in zona Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II, pe sensul de iesire din tara, unde un autoturism a intrat sub un TIR, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

Accident grav pe A1, in apropiere de Vama Nadlac. Trei persoane au murit si una este ranita. Circulatia, restrictionata FOTO VIDEO

Un barbat si doua femei au murit si o alta persoana a fost ranita, sambata dimineata, intr-un accident rutier produs pe Autostrada A1 Deva-Nadlac, in zona Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II, pe sensul de iesire din tara, unde un autoturism a intrat sub un TIR. Circulatia este restrictionata.

Accident rutier teribil in apropiere de Vama Nadlac: Trei oameni au murit dupa ce un autoturism a intrat sub un TIR (VIDEO)

Un grav accident rutier s-a produs sambata dimineata, pe Autostrada A1, la punctul de trecere a frontierei Nadlac. Trei persoane au murit dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat sub un TIR. Un .

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1622 seconds )