Libnet.ro
carturesti.ro

12:45

Franta, ultimatum pentru Marea Britanie: in opt zile trecem la represalii!

Antena3 Antena3,
Franta, ultimatum pentru Marea Britanie: in opt zile trecem la represalii!

Tensiunile dintre Paris si Londra urca la un nou nivel dupa ce secretarul de stat francez pentru afaceri europene, Clement Beaune, a dat, practic, un ultimatum de opt zile britanicilor, intr-un scandal in desfasurare, avand ca mize pescuitul si alimentarea cu energie electrica. continuă pe Antena3

Roman, prins in Marea Britanie dupa un jaf ca in filme. Greseala pe care a comis-o: a muscat dintr-un morcov

Parchetul Halle-Vilvoorde din Bruxelles a cerut, luni, 11 octombrie, o pedeapsa de opt ani de inchisoare pentru un roman implicat intr-o spargere cu violenta in orasul Grimbergen, in anul 2019. Barbatul, impreuna cu un complice, a fugit cu 50. 000 de euro in Marea Britanie.

Care este cel mai bun film romanesc premiat in Marea Britanie

Care este cel mai bun film romanesc premiat in Marea Britanie s-a decis la Festivalul de la Harrogate. Un film romantic romanesc a fost premiat in Marea Britanie, la Festivalul de Film Harrogate. ScurtmetrajulTitus Mirabella,in regia Melaniei Crisan, a castigat doua premii importante. Pelicula a obtinut Premiul pentru CEL MAI BUN SCURTMETRAJ ROMANTIC si .

CORESPONDENTA DIN MAREA BRITANIE Gazul

Cea mai mare problema cu care se confrunta guvernele din Marea Britanie si Europa in momentul de fata sunt preturile energiei, mai ales cele ale gazelor naturale en-gros. Pretul gazelor naturale a crescut, miercuri, cu 40% in 24 ore. Repet - 40% in 24 ore. Acest lucru afecteaza firmele si familiile.

Producatorii britanici de otel, sticla, ceramica si hartie ar putea ajunge in situatia in care sa opreasca productia. Cu ce noua criza se confrunta Marea Britanie

Producatorii de otel, sticla, ceramica si hartie din Marea Britanie au avertizat guvernul ca, daca nu gaseste o solutie pentru cresterea preturilor la energie, ar putea ajunge in situatia in care sa opreasca productia, scrieReuters. Preturile angro ale gazelor au crescut anul acesta cu 400% in Europa, iar economia britanica se confrunta deja cu o criza a lantului de aprovizionare.

Marea Britanie - modalitati de sprijinire a industriilor mari consumatoare de energie care sunt afectate de cresterea preturilor gazelor naturale

Marea Britanie lucreaza la modalitati de sprijinire a industriilor mari consumatoare de energie care sunt afectate de cresterea preturilor gazelor naturale, a declarat duminica ministrul pentru Afaceri, Kwasi Kwarteng, care a descris situatia ca fiind critica, refuzand insa sa spuna masurile analizare, transmite Reuters.

Marea Britanie inregistreaza cel mai mare numar de locuri de munca vacante din ultimii 20 de ani

Numarul locurilor de munca vacante in Marea Britanie a urcat la 1,1 milioane, in perioada iulie-septembrie 2021, transmit Reuters si BBC.

Primul medicament anti-COVID-19 se pregateste in Marea Britanie

La aproape doi ani de zile de la declansarea crizei COVID, inca nu a fost aprobat niciun medicament pentru prevenirea sau tratarea bolii care a rapus peste 4 milioane de oameni, la nivel mondial. Vesti .

Negocierile post-Brexit dintre UE si Marea Britanie s-au impotolit la Curtea Europeana de Justitie

Uniunea Europeana a propus Londrei sa relaxeze controalele asupra anumitor marfuri destinate Irlandei de Nord pentru a reduce tensiunile cu provincia britanica privind aprovizionarile in urma Brexitului, Totusi, Bruxelles refuza sa renegocieze, in special capitolele cu privire la prezenta justitiei europene in provincie.

CORESPONDENTA DIN MAREA BRITANIE Acordul privind impozitarea multinationalelor a fost finalizat

O intelegere internationala majora cu privire la impozitarea multinationalelor a fost finalizata in 8 octombrie, potrivit Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE).

watchshop.ro

actualitate, 12:45

carturesti.ro

ştirile zilei

watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )