Libnet.ro
evomag.ro

06:30

Franta valideaza permisul sanitar si vaccinarea obligatorie a personalului medical

Adevărul Adevărul,
Franta valideaza permisul sanitar si vaccinarea obligatorie a personalului medical

Consiliul Constitutional din Franta a validat joi legea care instaureaza permisul sanitar si vaccinarea obligatorie anti-COVID a personalului medical, doua masuri intens promovate de presedintele Emmanuel Macron, dar tot mai contestate de oameni prinproteste de strada, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

carturesti.ro

Franta: Curtea Constitutionala valideaza permisul sanitar si vaccinarea obligatorie anti-Covid a personalului medical

Consiliul Constitutional din Franta a validat joi legea care instituie permisul sanitar si vaccinarea obligatorie a personalului medical, doua masuri cheie din strategia anti-Covid-19 promovata de presedintele Macron, care este insa tot mai mult contestata prin proteste de strada.

FRANTA: Consiliul Constitutional valideaza permisul sanitar si vaccinarea obligatorie a personalului medical

Consiliul Constitutional din Franta a validat astazi legea care instaureaza permisul sanitar si vaccinarea obligatorie a personalului medical, doua masuri cheie din strategia anti-COVID-19 promovata de presedintele Emmanuel Macron, care este insa tot mai mult contestata prin proteste de strada, informeaza AFP, citata de Agerpres.

in ciuda protestelor violente, Franta valideaza permisul sanitar. Vor fi totusi blocate unele prevederi

Consiliul Constitut807;ional din Frant807;a a validat, joi, utilizarea permisului sanitar COVID-19, dar a blocat prevederi privind izolarea persoanelor la domiciliu s807;i privind incetarea contractelor de munca pe durata determinata in lipsa prezentarii dovezii vaccinarii.

Dr. Adrian Marinescu, despre vaccinarea obligatorie in Romania: Functioneaza ca un bumerang

Medicul Adrian Marinescu a vorbit despre vaccinarea obligatorie in Romania. Tara noastra a ramas codasa atunci cand vine vorba despre numarul persoanelor ce au decis sa se imunizeze impotriva COVID-19. Ce spune Adrian Marinescu despre pandemie: Lucrurile se pot schimba Medicul infectionist a vorbit despre faptul ca testarea este redusa in Romania, asa ca nu .

Dr. Adrian Marinescu, despre vaccinarea obligatorie anti-COVID: Functioneaza ca un bumerang. S-ar putea sa obtii efectul invers

Probabil ca jumatate din populatia Romaniei s-a imunizat, atat prin vacccinarea anti-Covid, cat si prin trecerea prin boala, a declarat directorul medical al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, dr. Adrian Marinescu. Elrespinge ideea prin care vaccinarea ar putea deveni obligatorie deoarece prin astfel de masuri s-ar putea obtine efectul invers, subliniind ca nici motivatia oamenilor sa se vaccineze nu mai e aceeasi.

actualitate, 06:30

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )